Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg 3 kiloba nem számolnám be a tiedet mivel 270 ért birnám elpasszolni max a vadkerti haverom halason vette az öregtől az rx ét 2004es 170 ért az az öreg aki hordja a mocikat olaszbol
kishapsi köszike...ez van
mindig csakaz üzlet 250ért oda nem adnám ne röhögtess

és mit kezdjek a 50 esel? nem akarlak megsérteni de sajna nem ha fizetsz rá 100at ugy jó de az a legalja abbol egy kicsit se engednék... magyarul 250 be számolnám be...
oks....még nem voltam ilyenen...kiváncsi vaok!amugy a freestyle nem volt rossz....voltak jó kis csajok...félmesztelenűl a motorokon ...a vége volt a legjobb!amikor egyszerre ment mki!az mondjuk elég ciki dolog volt h németh kornél csak ugy becsoszogott a suzukival...semmi bemutató v ilyesmi
Szabi azért adok egy szerintem jó tippet Ha mész nézni motort ami gondolom cross vagy enduro lessz!!Kibaszottul át kell vizsgálni hiszen ezek olyan gépek amik ki vannak hegyezve a legtöbb versenymotornak készült szóval a legtöbb ember szerintem aki ilyet vesz az nem azért veszi hogy benn áljon a garázsban!!Ezért van úgy hogy a féléves gépet is lehet vinni nagyszervízbe mert leharcolták.És sajnos ezekről a gépekről mindent el lehet tüntetni ami arra utalt volna hogy versenyeztek velük!Mi a családban már elég sok gépet vettünk magán emberektől és sokat számít maga a tulaj is!!Hogy mennyi idős meg hogy hogy megy a mocival.Ezért elöbb kérd meg hogy mutassa meg mit tud a gép!Ha állatmódjára megy vele akkor látod hogy valószínüleg szét van hajtva.Ha későn vált el vagy hidegen üresben tiltáson húzza(volt már erre példa)Ja és kössz Kishapi!!!!!!!!!!!!
gerle nemérdekel egy rx csere?még megdobnálak pár 10esel is majd megbeszéljük msnen
Nyomd fel és lépj be rendszergazdaként.
sztem kevés paci nagy tömeg
városi mocinak meg ide oda szaladgálni tanyán nem rossz
mondjuk tökmindegy amig valaki elnemviszi a robogom nemtok semit se venni !!!szal..akor inkább hanyagolom most kicsit a témát!!!!és ha eladtam akor valszeg viszatérek!:D
www.motor.hu/hasznaltmotor/meg...
Ez nem türhető? Én eltürném ha itt lenne....
aha 2x
de szerintem nagyon fasza
jo hangulat meg minden...amit a tv-ben láttam a freestylrol összefoglalot elég ratyi volt...
itt 100x hangulatosabb szokott lenni
FASZA GYERE!!!!
kb ja
szerintem Szabi szarul állsz a dologhoz
döntsd el hogy akarsz-e venni motort
mert már vagy 2 napja ez a téma
és szerintem te nem vagy tisztában még magaddal sem
ez nem az a műfaj minta robogó
az élvezet kárpótól mindenért!!!!
ja és ez tényleg életstílust kíván,nem ugy van hogy előveszem megyek aztán bebaszom a sarokba-ezekkel a motorokkal foglalkozni kell, de én pont ezt szeretem benne
sok lemondás van benne!
egy krosszbol vagy enduroból sosem fogsz nyereségesen kiszállni
amugy látatok még más türhetö endurot??mert én nem nagyon!!:S
feltétlenűl... Mondjuk sztem biztos h megyek...pár hawerral,meg vaterommal,te voltál már ilyenen?
mondom h megvan csak a másik gépen!!!amit tegnap elbasztam!!!és nemtom mikor lesz megszereltetve!!elöreláthatolag péntek!!de nem 100..adig ha gondolod megprobálom erre a gépre megszereznI!!de nem 100 mert ez céges gép és elég sok mindent letilt!!sajnos!!
ha jössz akkor szoljál!!!
kössz gero....majd érdeklődöm
persze....engem érdekelnek az ilyek...voltam tökölön tesztnapon....kosdon enduró versenyen... motorcoss freestyle on.....ki nem hagynám őket...most h korlátozva vagyunk picit az időjárás miatt...nem tom h fogom birni télen...azt terveztem felhozom a nappalimba a mocit...jól fog mutatni...
hy
szabolcs neked nincs meg véletlenül vagy nem tudnád nekem megszerezni
Nyíregyi teremcross:
diákjegy azt hiszem 800 volt tavaly elővételben
talán valami újságárusnál lehetett venni,nekem tesom intézte
majd tedd fel ezt a kérdést 1hét mulva és megmondom
áááááááh
az elején amig terepezel ezzel a gumival is el kecmeregsz aszfaltra meg ne menj(önuralom kérdése, ha nincs akkor vagy egy eladó 80as DT-m!! )
aztán mikor elkopott a gumi ráraksz egy mitas c10 c11-et és fasza!
ne ez döntösön, szerintem nagyon patent gép ez!
igen már néztem..de ah nézem ezen egyáltalán nem terep gumi van..meg az a baj h ha veszek egy ilyen mocit akor tuti h fogom uton is használni!!és én NEM SZERETNÉM!!!olyat szeretnék amit nem lehet és akor nincs késztetés h kimenyek vele az utra meg hazahozzam!!!
huu 1000-vagy 1500 vagy lehet 700 forint 1500max
ÉN MEGYEK 10000%
és mogyorodrol "csak" ezért jössz el idáig???