Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem is én fogom megvizsgálni:)van egy ismerös aki segiteni fog!csak énis szeretnék pár dolgot megtudni!!
a motorkerékpárba valo akkor jo lesz.
Na megyek dögleni szevasztok.Ja kishapsi vetem oil-t a váltoba de castrolt vetem 10-40 asztmonták hogy ez fasza remélem jó lesz.
Igaz szakadt üléd szar gumi meg a hangja is dúrva volt az én DT az sokkal szebben jár. Acsuda h amit venni akartam nem esett szét
énis 200 ezer indultam és asztmontam hogy vetem egy akalmi gépet es most örülök és ennyi.Na de nem igy történt mert most már közel 500 ezernél tartok .De nem bánom és kitudja hogy holl áll meg .De eszt nem lehet csinálni ugy hogy enyi oil ennyi benzin kell egy hétre és az megszorozva 4x akkor enyi egy honapba.Na ez nem igy megy egyáltalán.Na de mindegy szerintem vegyél egy ujat és arra nem kell költeni és fasza is lesz az bisztos.Ja de kösél rá casco-t .NA DE BOCSIKA NEM KELL MEGSÉRTÖDNI ÁM
Én meg egy ilyen motort szalasztottam el basszus
max 83 as mert addig gyártották a körlámpás, léghütéses, dobfékeseket.
és asszem 74 től.
ha ilyen állapotban van élőben mint a képen, akor meg kell venni, mert ritka darab, pár év mulva sokat fog érni.
krisztus előtt kb. 2000 éves
bocs, csak vicc volt
Elírtam sorry xD *Yamaha
örülök neki!!!
Hello! Tudja vki esetleg h ez a ya,aha hányas évjáratú lehet kb?
Hétvégén zsir lesz zsolti a mocim.Rendeltem már oilt motorba is meg a sebváltot is.Vetem rá markolatot új gumit csapágyakat kicseréltetem szimeringet huhuhuhu király lesz .
hy evenx! ezt csak egy botlás volt nézd el nekem csak már annyi midnen volt a fejemben hogy 90et irtam de tisztában vagyok vele h egy lietr olaj 1:30as keverési aránnyal 30liter benzinhez elég
én közel 200 at költöttem az 1 év alatt a husky ra de azon kivül hoyg irtam hoyg mire menyi ment el, nagyon nem érdekel, mert olyat mutatott az a motor mint soha egy másik. az élvezetet meg kell fizetni és kész.
Tényleg Laci, mi a helyzet a motoroddal???
Hát ja pont ezt beszélem.
ezt nem lehet kiszámolni. sőt én is megszívtam a cr el. nema motor hanem a lánc volt a szar. ésa már 2 hete szerelőnél alszik. a héten meg lesz
te is motozol már 1 ideje mégis beszívtad a cr el. tűgörgők. ennyit erről
Na figyu mindenki a legjóbbat akarja megveni ez egyértelmü.De hát minden elado asztmondja hogy az ö motorja költségmentes meg ijesmi aszt majd ha megveszed rájösz mondja magába .Mert hát nem akarlak basztatni de a szakmai tudásodal nem igen hiszem hogy megtudod álitani hogy van e valami gáz a mocival vagy nincs.Szerintem. .De hát én a legjóbakat kivánom neked a vásárlás során.
apuuu kell 1 ilyen nekem
Szevasztok!!Találtam Bikepics.com valamit:
néha többet mint a motorra
hát ja. Én sem számolom mennyit költök a 2 motorra. a dt re nem kell sokat.
még amire tán költök aza bnőm.
de akarok motort...és azt akarom h ne baszan át..!!!és a lehetö legjobb áron vegyem a legjobb motort
nábrádiszabolcs teneked nem kell moci szerintem.Kiszámolni baszus hogy menyibe kerül na neeeee.Lekel mondani mindenröl és meglesz rá a zsé és ennyi.Meg különben nem kell az öszes lóvét elbaszni motorra.Nem kell venni 700ezerélt hanem elég ha veszel egyet 500- ért és ha valami baj van akkor veszel belle a maradék lóvébol cucot ha esetleg kell.Nekem ez a véleményem hy