Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Aprilia rx 50-be milyen hajtóműolajat érdemes rakni?

Előre is kösz!
Sziasztok
Levezető edzőtábort szervezek amatőr illetve profi versenyzők részére!
Végleges és pontos dátum szeptember 5.-én lesz Kőszárhegyen!
A tábor szakmai vezetője SZVOBODA TAMÁS lesz!
Eddigi érdeklődők:Czuni Laci,Balássy Csaba,Csenterics Csaba.
A hírlevél elment a DIRTSPORT-nak és minden MOTO-CROSSAL foglalkozó embernek illetve
versenyzőnek.Ha érdekel a buli írjál és lajstomba veszlek.
KÖLTSÉGEK:reggeli ebéd vacsi szállás 6000/nap
reggeli,ebéd vacsora szállás nélkül/lakókocsi sátor/fürdési lehetőséggel 3800/f
Várom válaszod!
Manó
A felhívást kérlek add közre !
Hali. Elvileg ma Noozsidékkal megyek endurózni, ha nem köpnek a levesembe a nyugatnémet Lipcsei rokonok:). Jönnek pofavizitre valamikor. Remélem mire menni kel, elhúzzák a belüket innen.
Sziasztok!

Valaki tud vmi amatőr enduro-endurocross versenyt GYMS megyében a közeljövőben?
Sziasztok,

Kerkyra az utcán én is erősen elgondolkoztam, főleg miután próbáltam egy utcai motort.
De szerintem csak azért van mert régen mentem+eddig meleg volt, de most jön az enyhébb idő és szerintem nagyobb kedved lesz neked is.
Vasárnap meglátogatlak, menjünk motorozni valamerre! Kóka vagy valamerre van kedved? Lehet Kakukk is jönne.
Ja egy Komlói 2 napost pedig elkezdhetünk szervezni.
Ugyanmá... pár éve ha volt, sokat mondok
remélem holnap is jó lesz
jóvanakkor
Az a lényeg
végülis jó volt
Na,azt nem felejtettél el moccolni?
Voltam motorozni Elmentünk Tarcsa környékére . Még épp időben hazaértünk az eső előtt.
Az a baj,ha mán gáz van
Sziasztok! Megtudná valaki nekem mondani, hogy Somogy, Baranya megyékben merre van krosszpálya?
Időbe fogok szólni
versenyen 1-es szabály, : - NO break.. no para, csak gáz-gáz..

na lementem gőrkorizni.
egyszer menj ki Gabesz-al meg Vik-el romcsiba, na majd ott megérzed a tuttit, hasonlo lesz ahoz mintha egy tank ment volna keresztűl rajtad, és a seggedet estére véresre sikálják a sziklás patakok...

mielött lefekszel aludnyi egy nagy marék krémet csapsz a seggedre, és nem azért mert meleg vagy, hanem azért hogy megelözd a másnapi durva segg vérzést..

aki tudja miröl beszélek az ugyis tudja, aki nem az meg még nem endurozott igazit...
Kb. ekkora a versenyszellem bennem mint amit leírtam...maximum abban látnék kihívást hogy kibírom-e az egy/két órát végig...de ahhoz meg egy "kicsit" drága játék volna...
Hát, nem ez a verseny célja, de ahogy gondolod...
Minek menjek...hogy idegesítsen az sok brümmögő-zümmögő idióta körülöttem aki képes fellökni a másikat azért hogy fél mp-el gyorsabban visszaérjen ugyanoda ahonnan elindult?!?
Sosem voltál normális... Gyere a következő endurocrossra, napi licenc, utolsó sor, és az összes mozgó akadály előtted lesz...
Valszeg nem tudok eléggé motorozni, de nekem a legnagyobb élmény még mindig az a motorozásban amikor a városban mozgó akadályoknak használom a kocsikat...pedig az utóbbi 2 évben sokkal többet mentem terepen, de ott valahogy nagyon ritkán érzek még csak hasonlót is...
oda jó lenne lejutni...
Azt hittem kenyérért mész oda
De milyen jó volt az , pénteken úgy kiütöttem magam, szombat délig csak szédölögtem . Ősszel megyünk megint oktober eleje környékén