én nagyon meguntam a vékony aszfalt csikon valo gurulgatást , ami tul szar minőségű, tul sok a szabály, a betonszegély-vizes árok-szallagkorlát miegymás, és a tul sok agyatlan autos, motoros ...
terepen nem veszélyeztetek senkit, max magamat és az egomat ha bebénázok valamit, kétszer nem lehet ugyan ugy végig menni még egy járt enduro ösvényen se, máshol dob el, máshogy tapad ha sáros ,ha poros,ha sziklás, ha faleveles,stb. plussz az erdő télen-nyáron-tavasszal-ősszel mindig szép, megunhatatlan.
ennyit tudok elmondani a témárol , kérem kapcsolja ki .
én soha, nem mennék vissza utcára, mondjuk én lenyomtam ott vagy tiz évet mindenféle sportmotorral, és megmondom a frankot én abba untam bele, de nagyon.
ahogy bakondig is írja, rengeteg új dolgot is lehet csinálni...
én pl tegnap egész nap szinte mást se csináltam csak féktávot gyakoroltam. tudatosan életemben először kb, és baromira élveztem
ahogy az o betűt is, vagy a letörést, de még lehetne sorolni. gyere ki 1x velünk. jó lesz....
terepen nem veszélyeztetek senkit, max magamat és az egomat ha bebénázok valamit, kétszer nem lehet ugyan ugy végig menni még egy járt enduro ösvényen se, máshol dob el, máshogy tapad ha sáros ,ha poros,ha sziklás, ha faleveles,stb. plussz az erdő télen-nyáron-tavasszal-ősszel mindig szép, megunhatatlan.
ennyit tudok elmondani a témárol , kérem kapcsolja ki .