Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rentáááááááál fátbáááááááárrrrr
üdv

kormányt szeretnék venni ötlet tip segítség a beszerzéssel ?
28 asat szeretnék
előre kössz !
Csá, véleményed a thor ruhákról?
scrub?
durva volt...
a kemények szar pályán mennek...
amúgy nem volt vészes....volt már szarabb is bugyi
Az az,tenyésztetem,a gyógyszerészek meg jattolnak
inkább nem mondok semmit
Jó tudni
Indiánnak van tapasztalat?
komisz egy dög ez, de szerencsére a petróleum leviszi
Ez magyarul azt jelenti, hogy neki a bugyijában van sok lapostetű Ilyen -e sok kicsi
Ez magyar nyelven mit jelent?
üdv!
nekem csak részleges szakadás és nyúlás volt a térszalagjaimban nem kellett műteni
kb 1 éve volt de még mindig kimegy a térdem, ez el fog valaha múlni?

ilyen irányú tapasztalatod van?

thx!
Belűrű? Lapostetyű
Mi volt ma Bugyin?
Nekem meg a kipufogóm Abkarovits
köszi! nekem a porc épp, azt mondták. Abrakovitsot meg már ajánlották többen is, gondolom nem hiába
ja és hol akarod megcsináltatni? Ha nem tudod, akkor javasolhatom Székesfehérváron Dr. Abkarovits Gézát, a legjobb az országban, a keresztszalagoban!:)

Nekem most fogja kivenni a csavart meg a porctartó drótokat is, de am már 1 év után is kilehet vetetni asszem.
csá!

Nekem volt 2008.07.22-én műtötték. De nekem mellette volt porcvisszavarrásom is, ami azt jelentette hogy 2 hónapig nem érinthettem le a lábamat a földre se, szal gondolhotad az egész izomzatom elsorvadt. Egy sima szalagszakadásnál a műtét után 2 nappal már lépkedhetsz rajta, és ha szépen végigcsinálod az utána következő gyógytornát, akkor kb. 3 hónap után motorozhatsz. Akadozni fog, meg kattogni meg minden, de ez majd elmúlik úgy kb 1 év után. Én most azt mondhatom h már szinte ugyanolyan mint volt!
Sziasztok.

Segítséget kérnék,h hol tudnék Aprillia rx 125-öshöz tömítés szettet rendelni. 97-es évjáratúról van szó,rotax 123-as hengerrel.
Előre is köszi.
most aszfaltozzák, a többi részen dolgozik három tárcsázo gép, és mindjárt jönnek az uthengerek is, no para...
...aztán a pálya is minimum ilyen legyen
Na, menjünk.
na, akkor ennek örömére mindenki GO AND RIDE ! ! !

minimum így

Mert megnéztem 6 motort, szó szerint körbeautóztam a fél országot és végül a pénzemért magasan ez a motor tűnt a legjobb vételnek. (persze ez sem életbiztosítás, de ha belegondolok, milyen kókányolt, indulni nem akaró DRZ-ket, EXC-ket láttam, azokkal kíváncsi vagyok, mennyit tudtam volna motorozni a nyáron. Hogy csak egy dolgot említsek, 6-ból egy motort sem melegített be rendesen a gazdája, berúgta, majd azzal, hogy bemelegíti nekem ment vele egy erőset oda-vissza az utcában. Szép kis bemelegítés. Volt olyan srác, aki azt se tudta, hol a légszűrő a motorján, úgy is nézett ki.)

Szóval akinek nincs pénze új motorra, az örüljön, ha egyáltalán talál ma magyarországon 4-6 éves off road motorból éppkézláb állapotút, nemhogy céljárművet keressen).

Február óta egyébként tökéletesen elégedett vagyok vele, lekopogom, de nagyon, indul a kis 4T hidegen-melegen egyetlen rúgásra, olajat nem eszi, imádom. Nem bántam meg, hogy megvettem, még mindig ugyanolyan élvezettel indítom be indulás előtt, mint az első napokban.

(aztán nem kiröhögni a tiszta motort a képen, csak az első 100 méteren néz így ki)
Köszi Gery!

Én is cserélni fogom ezután, csak épp most 100km-re volt a legközelebbi szűrő, nem a spórolás miatt nem vettem meg. (ezután egyszerre megveszek egy készletet)