Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha igy használod ahogy irtad, akkor inkább cseréld le egy super tenerére...
én minden olajcserénél cserélem a szűrőt is.
Helló!
Drz 400 E-be gyújtás jeladót keresek.
Aki tud az kérem írjon!
Előre is köszönöm !
tényleg semmi kötekedés, csak egy kérdés.
Ha tényleg ilyen körülmények között használod a motort, akkor miért vettél cross motort?
olajcsere nem is létezik szűrőcsere nélkül ...legalábbis nálam nem
Viccelsz én minden cserénél kicserélem, sokallod azt a 8-900 ft ot.
Ha igen legalább minden 2.nál cseréld ki. Ja max 12 nél cserélem de mindíg szűrőt is cserélek.
link ezt vettem inkább csak 5 ezerrel olcsobban. ez fasza gumi. másik gyanusan olcsó.
Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni.
YZ250F motor.

Olajat 10-12 óránként cserélem benne.
Az olajszűrő csere 2 olajcserével ezelőtt volt cserélve.
Ma szerettem volna ismét új olajat tenni bele, de úgy adódott, hogy nem kaptam meg az olajszűrőt a motorba.

Mindenképp ajánlatos lenne most már szűrőből is újat tenni, vagy nem lesz gond, ha csak a következő 10 óra múlva esedékes olajcsere alkalmával cserélem?

A motort egyébként lightos körülmények között használom, 80%-ban sík terepen, semmi hegymászásos szétpörgetés, semmi hosszú egyenesekben való 5.-ben való leforgatás.
Mit javasoltok?
Kicserélem csak az olajat és menjek el még a nyáron utoljára motorozni, aztán majd ősszel veszek bele olajszűrőt is és elteszem télre?

Köszi!
Nekem meg van szalmahajam,majd kölcsönadom ha gondolod....
Helló,
keresztszalagszakadásom van a térdemben. az lenne a kérdés hogy volt-e már vkinek ilyen itt? volt-e műtéte, illetve mennyi idő volt a felépülés és hogyan bírja majd a motorozást? köszi a választ előre is, jó lenne egy két személyes tapasztalatot hallani
Én alacsonyabb is vagyok 2 centivel meg nehezebb is 2 kilóval...szóval kettőnk közül nem én vagyok a madárijesztőbb
csak Te,én nem
Akkor mi tök jól mutatnánk egymás mellett...mint két madárijesztő
hát én a lentebb leírt paraméterekkel rendelkezek (182 cm és 65 kg vagyok) és nekem tökéletesen jó...
Oke,majd jovore.de addig lehet kibaszom.
Jó elbizniszeltük a klímát Húzd a aszodra Má nem kell
Ez q Jo Ar!nem hasznaltam de hallottam à trelleborgrol,szogesgummat is csinal.ha megvetted irj hogy milyen Volt!
Ja,toled is kerdeztem.nekem 34es à meretem.ez szerintem gyerek meret vagy nagyon kicsi.azert koszi
Az érdekes, mert én pont a lentebb vázolt paraméterekkel bírok és nekem 32-es nadrágok szoktak jók lenni...
Tőlem kérdezed? Csak mert látom közbe itt válaszolt valaki más...
de ha az én hírdetésemmel kapcsolatban merült fel ez a kérdés,akkor a mérete 28-as(ez gondolom valami amerikai számozás), 180 cm és 65kg körüli emberre biztosan jó.
enduro gumi valaki használt már ilyet?elég olcsónak tünik nem tudom mennyire lehet jó
Olyan nincs benne hogy 34-vagy36?
"L"