kűlönben nem hűlyeség amit Zéé mond. megfontolando lenne neked Kerkyra belekostolni egy ilyen kétnapos enduro versenybe , ami ott lessz mindjárt.
van benne mért szakaszként krossz teszt, és speciál szakasz, egyenként inditják a ridereket fotocellás időmérés, az ora ellen kűzdessz, meg max az ellen aki még bent téblábol a pályán, az összekötö szakaszok meg endurosak.
amúgy van egy ugyan ilyen esztergomba és már igaz használtan került ide második tulajhoz és van rajta 52 ezer és nem volt semmi vele még csinálva..múltkor keresett meg a srác és rendelt hozzá láncszettet ..ja és jó.......tegnap is majdnem összeütköztem vele
mindíg szívesen látlak .....gyere nyugodtan ...majd elmegyünk megnézzük ezt az új nyomvonalat is amit összepattintottak ide a versenyre...hozzad el kerkyrát is..és kicseréljük a vérét
kár
voltak nekem is olyan szakaszok amikor a beöltözködés meg nekikészülődéstől már forgott a gyomrom ...de mikor eleresztettem a kuplungot akkorra már normalizálódott az agyműködésem
próbából hagyjál ki kis időt ..talán az elvonástól újra feláll rá a gyíkod...vagy gyere át endurózni
Korfu a mindenem . Oda természetesen megyek .Azt nem fogom sohasem megunni . Alig várom már hogy menjek kifele. Ha kell a motor árát is arra költöm ha úgy adódik.
ronis minden vágyam menni akármerre bármerre endurózni csak most hogy állítólag szabin lettem annyi dolog szakadt rám, hogy már könnyes szemmel látom eltelik vele ez a hetem ...jövő héten meg nem akarok senmmit csinálni csak motorozni ...addigra azt igérik megázik a talaj és enyhül a celsius is ...úgyhogy ideális lesz a terep ...utána hétvégén meg enduróverseny itt tokod ebszőny ....
további szép napokat.