Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

korfura azért még jársz remélem
hogyhogy ? kiégtél ? én szeretnék még menni amíg bírok ...bár a cross már nálam sincs a toppon...
Még csak erősen gondolkozom a dolgon. Nem 100% hogy betonmotoros leszek. De eljátszódtam a gondolattal. De az is lehet hogy végleg befejezem a mocizást .
igaz hogy arra még én sem jártam...
amugy szeva bélám, mikor gurulászunk egy jot, tudok egy rövidebb utat át a bakonyon...
soha nem fogsz a terep motorozás után , extra nagy élményt találni az aszfaltcsikon sok hűlye közlekedő között valo gurulgatásban....

oda az élmény, az adrenalin, a kihivás, hogy bármerre mehetsz amerre csak akarsz....

pfff, hagyjatok már ezekkel a műanyag seggrakétákkal...
szewasztok ! hát fájó szívvel olvasom kerkyra utcaira áttérő ambícióit...bár az is nagyon jó dolog mert véletlenül tudom régről de mostanában már csalódás minden alkalom mikor felülök utcára ...bár most a hasalós szarjaimra gondoltam....talán egy normális üléspoziciójú gép még lázbahozhat engem is de arra már nincs lecsóm....ilyesmire gondoltam ha cbr-ek mennek levesbe
ezzel kezdek én is igy lenni, ha nagyon koncentrálok is max 2 hetes a memorim,..
és a falon a képen muterod van.?
Az egy nő alattad?
Jó reggelt!Így dolgozom
Én arra sem emlékszem ami tegnap történt.
Amit lehet és van rá lehetőség azt meg kell ragadni,mert mindent csak egyszer lehet Még egy ilyen-olyan pillanat nincs az biztos Azt meg hol a vége,nem tudhatjuk,és így a jó Bár azt nem értem még mindig,minek gyüjtünk emlékeket,mikor,ha elmegyünk úgyse nem emlékezünk már semmire.Vagy igen?Vagy nem?
Lehet az utcán hamar megdöglenék, de csak egyszer élünk nem? de vagy igen.
Hát menj,utcát már meguntam,bár néha mennék nagyokat,de arra meg már idő nincs,meg csak kicsi még a gyerek,felkéne nevelni
Na nem, a motorozást nem akarom abbahagyni, csak most egy kicsit utcára kéne vonulni. Mondjuk egy supermotyóval.
Me ,má megjött az eszed,hosszú még az élet Van mást is csinálni
Noozsid papa itt vagy? Mikor akartok menni endurózni?
Már nem érdekel az ugri bugri . Motoron sem ültem 2 hónapja. És az az érdekes, hogy nem is hiányzik.
Hát, mert nem firkáltok ide,csak kukkoltok Dobj fel valami témát MX ugribugri feri hegyén például
Haldoklik ez a topik rendesen.
...ami késik az nem múlik, de pszzt
Ez békésben lesz, de terveim szerint ob pálya lesz. Gyertek el mentek rajta és ide fogtok költözni XD
Nem csak ott . itt mifelénk is elférne egy jó kis sx pálya