én anno raktam crf 450-be emelt kompresszioju dugot, és tetszett...
aztán ezen felbuzdulva egy következő crf-be raktam 490-es athena hengerszettet, na az viszont nagy csalodás volt az árához képest kaptam sok fölösleges erőt, nyomatékot amit vártam, meg lofaszt.
ár érték arányban mindenképpen az emelt dugo érte meg, de mondom ez egy crf volt.
Nézőpont kérdése Erre mehetek a fiúkkal,versenyen nem Ez max 3óra, az meg egész nap. A gyerekkel meg senki nem bír Választási lehetőséget meg nem kaptam,me akkó élhetek a motorokkal
Csika azt akarta írni, hogy úgysem tudod kimotorozni a 450-est ezért tök mindegy milyen dugót raksz bele. Lehet erősebb lesz de nem számottevően. Észrevenni meg nem fogod a különbséget szerintem.
Úgy,hogy úgysem veszed észre, a 2.körben már nem fog menni a teligáz.Amenniyben megy,tegyed.Ha mezőre veszed egyenesezgetni akkor jó Bár fingom nincs róla ,csak firkálok
aztán ezen felbuzdulva egy következő crf-be raktam 490-es athena hengerszettet, na az viszont nagy csalodás volt az árához képest kaptam sok fölösleges erőt, nyomatékot amit vártam, meg lofaszt.
ár érték arányban mindenképpen az emelt dugo érte meg, de mondom ez egy crf volt.
jövő hétvégén tokodon Enduro OB.