Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az hogy a gyerekkel senki sem bir?
én anno raktam crf 450-be emelt kompresszioju dugot, és tetszett...

aztán ezen felbuzdulva egy következő crf-be raktam 490-es athena hengerszettet, na az viszont nagy csalodás volt az árához képest kaptam sok fölösleges erőt, nyomatékot amit vártam, meg lofaszt.

ár érték arányban mindenképpen az emelt dugo érte meg, de mondom ez egy crf volt.
Ember tervez, Asszony végez
Nézőpont kérdése Erre mehetek a fiúkkal,versenyen nem Ez max 3óra, az meg egész nap. A gyerekkel meg senki nem bír Választási lehetőséget meg nem kaptam,me akkó élhetek a motorokkal
Jövö szombaton megyek pannonhalmára
Újj?! Szar!
Új világ van erre
Ki nem engedi?,Neked parancsolnak?
Valaki holnap egy laza mászókás-endurozásra nem akar Győr mellett csatlakozni hozzám?
Nem,nem engedik
Universalmotor....
HI! Megy hónap monorra?
Tokod elég messze van nekem sajnos... Ács még ok pl. De azért köcce ;)
Nem tudtok idomszette az enyimre? lehetőleg minél olcsobbat, de ingyen is elfogadom
Köszönöm! Maga egy Úr
Csika azt akarta írni, hogy úgysem tudod kimotorozni a 450-est ezért tök mindegy milyen dugót raksz bele. Lehet erősebb lesz de nem számottevően. Észrevenni meg nem fogod a különbséget szerintem.
hát elvileg kisebblessz az égéstér ezáltal nő a nyomaték tehát erösebb lessz de lehet hogy rossyul tudom
Úgy,hogy úgysem veszed észre, a 2.körben már nem fog menni a teligáz.Amenniyben megy,tegyed.Ha mezőre veszed egyenesezgetni akkor jó Bár fingom nincs róla ,csak firkálok
ezt most hogy árted
1 kör után észre sem veszed
hali, szerintetek mennyit dob egy sx 450 en az emelt kompótos dugó
erre valo a www.mams.hu ott az összes motorsport verseny naptárát megtalálod

jövő hétvégén tokodon Enduro OB.
Miért az RX érdemli meg?Az is motor Tegyél bele akkor 1000Ft-os Hardt oil-t 80-90-est,megy az azzal is
Nem hiszem, hogy kell olyan jó minőségű drága olaj az RX-be, ezért kérdeztem.
Mint amit a CR-be tettél