Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv

bármilyet tudok hozni.
ár/érték arányban a pro taper contour verhetetlen. sokat hoztam már, és nagyon jól bírja a strapát. jár hozzá kormányszivacs, választható színekben és 100 féle méretezésben. 19eft.

ha érdekel írj mailt.
Így van. Valamit valamiért.
Szép,hogy szétjön a varrás .10 éves Axo-imnak semmi baja,pedig kapják az ívet .Sajna ezek a mai cuccok szépek ,de nem tartósak.Viszont drágák
Gery hozta nekem mindet. Csak flux-ot ismerem. Kényelmes és jól szellôzik, bár nem túl strapabíró. Egy két helyen kicsit jön szét a varrás sajnos. Viszont jól átfújja a szél...

Én még a kérdésedet is köszönöm.
azt hittem utálod őket, csakhát a Sponzorok.....
Komolyabra fordítva a billentyűket, kényelmes, strapabíró meg ilyenekre lennék kiváncsi. Gondolom Gerytől vannak. hányszor vettél benne talajmintát + ilyenek. Meg látom a "flux"-osokba nyomod mi a külömbség a sima és ezek között, ha jól tudom ezek jobban szellőznek
Válaszod előre is köszi, nehogy baj legyen belölle
Ezúton is köszi barátom és elnézésed kérem, mert megfeledkeztem. 3 válasz volt hirtelen, Gerynek köszöntem meg végül.
Szeretem öket!
haggyad má, ugyis azt irta még megy egyet vele az idén és elteszi télire, csak elötte olaj csere.
Szivesen a választ kisparaszt.
Ha valaki veszi a fáradságot h válaszoljon a bugyuta kérdésedre illik írni h köszi vagy valami ilyesmit.
Az az.Van má benne vagy 1400 km Ütöm vágom
Semmi köze,hozzá,max nekem Ez a szín megy legjobban az összeshez Így sikerült,nem terveztek
mikori évjárat 2004 ?
Miert emlekeztet à Wp. Re?
1 millió 1350000-ért viheted.Még 2 kérdés azt 1500000
az lett volna a kérdés ithon vetted mivel nem láttam a neten hirdetni ezt a motort ja és kb mennyiért ha elárunád előre kösz
Hol a kérdőjel?Előző gazdája a bótbú
Csáá Szípek?Írtam ki pályázatot,aki megtervezi matricát annak ingyen megcsinálom elejét hátulját.Senki nem jelentkezett.A csirke üzletre megint senki.Nem kell a lóvé az embereknek?Te tudod-e a választ?
hol vetted a kékséget
Csa lm. Suspension
Tudod,hogy a szomszéd nője mindíg zöldebb Vagy a fűje
kössz van saját
Hát akkor mi legyen?Vedd meg enyim, minden létező extra, 1 mill azt viheted
ha megengedhetném magamnak az lenne most is a gyári redtál van fentt de 28 as kellene mert a régit átraknám a dtmre