bármilyet tudok hozni.
ár/érték arányban a pro taper contour verhetetlen. sokat hoztam már, és nagyon jól bírja a strapát. jár hozzá kormányszivacs, választható színekben és 100 féle méretezésben. 19eft.
Gery hozta nekem mindet. Csak flux-ot ismerem. Kényelmes és jól szellôzik, bár nem túl strapabíró. Egy két helyen kicsit jön szét a varrás sajnos. Viszont jól átfújja a szél...
azt hittem utálod őket, csakhát a Sponzorok.....
Komolyabra fordítva a billentyűket, kényelmes, strapabíró meg ilyenekre lennék kiváncsi. Gondolom Gerytől vannak. hányszor vettél benne talajmintát + ilyenek. Meg látom a "flux"-osokba nyomod mi a külömbség a sima és ezek között, ha jól tudom ezek jobban szellőznek
Válaszod előre is köszi, nehogy baj legyen belölle
Csáá Szípek?Írtam ki pályázatot,aki megtervezi matricát annak ingyen megcsinálom elejét hátulját.Senki nem jelentkezett.A csirke üzletre megint senki.Nem kell a lóvé az embereknek?Te tudod-e a választ?
bármilyet tudok hozni.
ár/érték arányban a pro taper contour verhetetlen. sokat hoztam már, és nagyon jól bírja a strapát. jár hozzá kormányszivacs, választható színekben és 100 féle méretezésben. 19eft.
ha érdekel írj mailt.