evvel nem sokat tudunk tenni
engem basztatnak a természerőrök, amikor patent a gépem,nem kapartatok, olajat nem locsolok stbstb de azt az 1000éves mtz-t aki kaszál a természetvédelmi területem nem (meg a sok egyéb arra járó őstermelőt)
pedig az mtz hangosabb is, sokkal füstösebb is, és literszám szórja az olajakat
mert a motoros a természetromboló
Ezeket sem motorral csinálták természetvédelmi területen vagy épp nemzeti parkban; az első képen ez a nyom 0,7-1 km-en keresztül volt!
A 2. kép ép tegnap készült a kéktúra egy útvonalán, azért voltak voltak motorosok és nyomok is, de ésszel mentek.
No azért lehetne találni magyarországon jó állapotú gépet, csak az embereknek nincs pénze, a kicsit drágábbat meg sem nézik... Azért mert tudom mikor van olajcsere, szelepállítás, kotyogni kezd a csapágy cserélni egyből, bocsánat hogy megkérem az árát. Ilyenkor föl sem hívják az embert, vagy ha igen akkor azzal kezdik hogy "láttam ugyanilyet ennyivel meg annyival olcsóbban..."
Hogy én pont nem tudok belefutni egy olyan vásárlóba aki nem azon akad fönt hogy miért repedt a jobb oldali hűtőidom, ezért legalább 100ezer minusz az árból...
hali! adj léci egy elérhetőséget akár email/telefon, mert haver eladta az exc-jét és lehet érdekli az sxf-ed!én legalább is ajánlottam neki, mert amit most árulnak motorokat, azok nem igazán tetszenek neki!
üdv
Terepen ötödét sem motoroztam mint aszfalton és annak is nagy része földút...élvezeti értéke nagyjából 0 az erdőhöz képest - viszont errefelé nem nagyon van más
A terepre áttételezett EXC-vel utcán még egy sima utcai autó elől is nehéz lenne meglógni - pláne ismeretlen helyen...szóval nem lett volna egyértelmű a siker akkor sem...
Ez szerintem minden területen nagyjából így nézhet ki ebben az országnak csúfolt lepratelepen - ezért is tartunk ott ahol...és éppen ezért nem szeretnék már túl sokáig itt tengődni...
Az eddig lemotorozott kb. 50e km nagyobb részét utcán követtem el (egyedül a mostani EXC ami kevesebbet ment utcán mint terepen) és összvissz 15e Ft büntetést fizettem, azt is a saját faszságom miatt - kellett nekem megállni
megakadtam két szon amit irtál, "fatolvajok", és "részeg vadászok" ...
a félreértések elkerűlése végett irnám le, mielött sok ember elhinné hogy a fatolvaj az amit a médi is sulykol, cigány származásu, kis kordén meg szakadt zsukon fát lopo emberke....
aha persze kb 10 %, a többi 90 % meg maga az erdész aki a saját zsebére beir 10 teherautobol 6-7-et, és Ő helyi fűrész telep tulajdonosa, meg az Ő kft-nek a tulajdona a timberjack...
a részeg vadászrol meg az a téves képzet jut eszembe amiröl az emberek azt hiszik orvvadászok márpedig vannak,, aha jahh az arány ugyan az mint az előbb, a többit meg a helyi vadász engedélyel rendelkező elvtársak lődözik ki számolatlanul, és "elfelejtik" beirni a naploba,
attol hogy ők leszarják hogy én leszarom , attol én még leszarom.
az meg hogy minden szökőévben megfognak valakit és megbűntetnek, az egy dolog, majd nézd meg ha elmész utcára motorozni akkor mennyit fogsz fizetni a yardoknak, mindegy mit csinálsz fizetni fogsz..
Attól mert leszarod, attól még ugyanúgy téged fognak megbaszni százezrekre (lásd zoozee és lenes példáját), nem a fatolvajokat vagy a részeg vadászt...tudod, ez egy ilyen "remek" ország (csak ne kéne már itt éljek)...
én látom nap mint nap mit művelnek ŐK az erdőben, akkor nekem ne hozzanak un. "erdőtörvényt" pont azok akik ipari méretekben rombolják, vadásszák, fosztják az erdőt, és magasrol leszarják a szabályokat, erröl ennyit.
már Robin Hood is megmondta.: - AZ ERDŐ MINDENKIÉ!
amugy meg jo helyeket szerintem sok helyen lehet találni, max utazni kell érte egy keveset.
engem basztatnak a természerőrök, amikor patent a gépem,nem kapartatok, olajat nem locsolok stbstb de azt az 1000éves mtz-t aki kaszál a természetvédelmi területem nem (meg a sok egyéb arra járó őstermelőt)
pedig az mtz hangosabb is, sokkal füstösebb is, és literszám szórja az olajakat
mert a motoros a természetromboló