Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint írtam programom van, mindjárt indulok Miszlára anyámékhoz
Meg lehet szeretni azt is. Lehet azt kéne, hogy te is elkezded a o betûzést, testtartást stb. Új életet kezdesz...
Csö,holnap egy kis kóka?
Az a baj, hogy ti is inkább Bugyiba jártok ami homokos talaj, amit én baromira utálok. Ha Kókára, vagy valamelyik kemény talajú pályára járnátok lehet mennék is. De én homokra soha többé. A másik fele pedig az hogy alig van időm mostanság. Hétvégén állandóan valami program van .
Akkor át kell állj edzéstartásra.

Ki kéne járj motorozni, akár velünk. Ha nem motorozol, akkor el is felejted, hogy milyen klassz.
Utcán majd mész és jön a kalapos skoda...
A leendő új tetkóm. Vélemény? Természetesen felvarrva jobban nézz ki. ez még csak egy vázlat.
Mekkorákat ugranak már az endurosok is...
ahogy érzed....
Ezért nem lesz nekem se motorra jogsim. Így is akad elég konfliktus a "közlekedés többi tagjával", akár amíg a crossal átmegyek a !szomszéd! utcába és onnan kiérek terepre, vagy akár amikor biciklivel vagy éppen gyalog megyek.
a szépet mindenki szereti....

crossban BIZTOS hogy összetöri magát az ember, de kicsi az esély hogy ott is maradj....utcán ez pont fordítva. nem mindegy.

én is mennék utcán, de kihagyom, mert úgyis húznám neki....és úgyis kifognék egy faxt aki nem ismeri a kresszt.
A másik, hogy kb 2 hónapja nem ültem motoron. Akkor meg minek foglalja a helyet a garázsban. Egyszerűen semmi kedvem kint bohóckodni a pályán.
Azért akarok utcán motorozni, mert én régen is mentem sokat, és kezd hiányozni. Tudom veszélyes meg minden, de a cross is az. És érzem kezdek kiöregedni belőle .
Szerinted, mit szólna az asszony ha két ilyen puncikát hazahoznék?
Öregség,jön az pillanatok alatt Van,hogy Én is unom,van,hogy megy
erről nem álmodozni kell, hanem......

faxért akarsz utcán motorozni?
kezdem nem élvezni a crosst.
Nem rossz Asszony engem is baszogat néha
Lehet átülök egy ilyen hasonló motorra a cross helyett. Ha valakinek kell a motorom eladó.
Ja álmodni én ilyenről szoktam
Ez tényleg álom Én ezt a héten gyakoroltam be.
hi
most keltem...

de ilyet álmodtam....
Jelentem itthon
Helló mindenkinek. Ki merre?
így van. a flux a csúcsmodell. a core-tól alapvetően a szellőzésben különbözik.
azt tegyük hozzá, hogy te durván nyomod...a tempo, a whip, a scrub....