Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem "harizok"
Utcán meg lehet használni csak rendőr meg ne fogjon.
Különben tény hogy előny lenne a rendszám de sajna nincs....

jah..
pedig nem sok hiányzik hozzá
Arról van most is.
Találtam gépemen a DR-ről is csak nemigen látszik rajta mert nem ő volt a lényeg a képen

YZ-ről lassan kéne csinálnom újjabb "profilos" képeket csak mindig motorozok vele és nem fotózom.
Jó kis gép, én is vevőjelelöt voltam rá, csak az árban "akadtak kisebb eltérések"
Ne harizz, de akkor minek írod, hogy utcán is használhatod?
Amúgy meg szvsz tul drága renccám nélkül.Ha rendszámos lenne, akkor komolyan érdekelt volna.
"99-es évj
cr 125
fenntartása nem kész vagyon mivel elég könnyenfent lehet
megveszed hozzá az R2-t 3 ezer ami 1:40 es keverékkel igen sokáig elég...1500-2000 ből meg van a tank teli de lehet h marad is ki attól füg mennyi volt atankban és csak hétvégente használtam...
akit érdekel viheti 350 az ára... irányár
okes a Yzdrol is vannak??
Sajnos nem rendszámos!

Képek vannak csak most veszem észre hogy véletlen törölhettem őket 2-3 hete.
Még ma szerzek képeket mert másik gépen megvannak.
husqwarna fentartasa kesz vagyon
megkérdezhetem h az mien husqvarna az also képed??
buddha inkább vegyél 125 s t crosst vedd meg az enyémet
nam adom többért mint sutyi
a 60 as t az lefelezted? nem 120 at akartál irni véletlen?
mert addod ell mocit???es mennyi?
jo de én örülök ha 1 motort fenntudnék tartani!!szal....ha tehetném akor lenne vagy 6motorom..de annak meg nemsok értelme van h veszek egy motort és aztán meg csak a garázsba van..azért azt sajnálnám!!!és ha most tegyük fel veszek 700körül egy 250es 4t és nem kell ráköltenem 2évig szinte semit akor majdnem ugyanot tartok mint egy 125ös (amit sztem 500körül kapok egy ugyanolyan évjáratot) amire évente min. 60at költök csak szerelésre !! de ez csak sztem!
schüll!
azt mond el nekem, hogy rendszámos e????
Mert ha igen, lehet engem is érdekelne!
Valki!anno Zozee tett be képes leírásokat a DRekről.Nem mentette le valaki, mert az én vinyóm elment szabira
nekem is van 1 eladó...
jah sokat kérek érte tudom én is,de hát vadi új a blokk kivétel a henger+dugó....olasz import a blokk 2006os...meg vettem rá indexeket,matricákat,meg majd valszeg új első felni is lesz benne,mert mostaniban nagy 8as van...ja és a 125ös fékei vannak rajta... meg ilyen apróságok. szóval amúgy jó moci,80at megy végre aztán ennyi.
foto??es gepedrol van??
Vegyetek DR350 SHC-t.
Nagyon korrekt kis gép.
Igaz 93-es de 2. tulajos csak, idáig utcán használták esztétikailag is hibátlan! (mostanára lett 1-2 apróbb karcolás rajta de ez 1 terepmotoron nem újdonság)
Az SHC azt jelenti a nevében hogy limitált szériás MAGASSÁGÁLLÍTÓS a gép!
Motorikusan is 1ben van lehet jönni kipróbálni-meghallgatni még 1 szerelő se tud belekötni és ez nem marketing hanem tapasztalat!
Az ára 380E magyar Forint, lehet hogy soknak tűnik de higgyétek el nem az
nábrádiszabolcs:
EZ NEKED VALÓ!
4T, tud szelid lenni de ha forgatod akkor a nyomaték miatt megy rendesen!
Van rajta lámpa ezért utcán is mászkálhatsz vele.
Tudom rémítő lehet hogy 93-as, de nem kamura mondom:
Nagyon megkímélt, a blokkjához garantálom hogy jóideig nem kell hozzányúlni!
Ez nem 1 pörgős crossgép ami zabálja a "pénzedet"!
Jó a fogyasztása és nagyon kellemes járgány.
oreg mar mennyit kostalsz erte?
A kissebb! Ekkora a DTm is
ott is...1 kék csoda
A vaterán hírdeted ugye?