Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nemtudod mi duruzsol benne...lehet vmi fos az egész moci
aztakurva ilyen benelli kell nekem
megvan ám a vesevédőm is:Pmár csak 1 térd és 1 könyökvédő kell aztán teljes a felszereléspalette
eddig 95nál tartok szal elég drága mulattság ez a felsezrelés
Szeva mindenkinek!!Még KB-két nap és lejön a mototrax.Kössétek fel a gatyát mert régen nagyon jó voltam.Igaz már egy jó éve letöröltem a játékot,ezért van esélyetek.Leesett nálunk is az első hó,holnap húzok ki quad-ozni mert a bratyó most vett ehéten valami kínai csodát 250-est 350000-ért.Megnézem megérte e rá várni!
sport1
motorshow1....
ezt hol láttad
benelli 450es cross?
mi a 175 ért vettük és berugós,állítható telós,öninditós,stb
ja és 125 ös
zoozee vtam ma is a parillában és direkt a te kedvedért megnéztem az orionokat:125ccmes 4t 209.000Ft,70ccmes 4t 179.000Ft
laci , a kx et eladtad?menyiért?
bocs,de már nincs meg
ok
kössz várom
Hy zoozee figyuka castrol SMX-S SAE 75W-85 . oszt mond majd meg hogy franko e lenne ez nekem ha majd leszel. Különben meg jóóóóóóóóóóó éééééééééjjjjjttttttttttttt MINDENKINEK
eccer régen tudtam egy weboldalt...megkeresem
hy
emberek hol lehet ilyen tarajt szerezni a bukora????vagy lehet házilag csinálni??
Laci, sztem majd zozee vszol rá, mert ő ért hozzá!!!!
ja énis fujkálom az orrom ha épp nem köhögök....
Pedig igyekeztem nem sokat megállni...
hát én tuti megyek
Ez az.....utána kis pihi és jön a megfázás....aztán a nem mehetsz motorozni mert megfagysz duma...pedig föl akarok nézni kosdra...nagyon megteccet a pálya
nem vészes, fél óra után bemelegszel és jo, igaz 2kesztyü volt rajtam a kormányt meg megszokásbol szoritottam....
Helloka
Basszus...mikor lesz már végre egy kicsit jobb idő....nem tudok mocizni elmenni,mert ráfagyok a kormányra....
szio mocidal mi a szitu ??
Szép jó estét srácok!