Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az aznapi 1. hozzászólást nevezzük Aranynak, 2.-ik ezüst és így tovább
japán alkatrészekböl összelapátolt , jo régota bevált konstrukcio a 300-as, NEM problémás motor.
A szervizigénye ugyan annyi mint bármelyik jo tipusnak, nyugodtan merem ajánlani.
Világosítsd már meg az agyam erről az "arany"-ról Mi ez?Aranyoskám
Arany
teljesen új140es mitas fim.et cserélnék 120asra (mitas nem mitas mindegy csak fim és új legyen) értékegyeztetéssel
rák enné meg ezt a mitas céget nekik sokkal szélesebb a 140es méret mint más cégeknek, aztán nem fér be
Wazze ezek szerint elolvastad az arany szabályzatot!
Jó kis motor :D
Nem. Most arany
Arany
aha.....es a szervizigeny ? ilyensmi? (gasgas)
nem jobb a gizgasz 300-as mint a KTM, viszont nem is roszabb nála, ami nagy előnye hogy sokkal olcsobb.
en is most akarok venni egy 300 ast vagy 250 es versenyendurot! mit mondasz rola? szervizigeny stb?......jobbak mind a ktm ek?
egy fiatalabb 300-ast.
a Camplosion szettek elkeltek.

ha kell még keressetek...
Sziasztok !
Gyerekek Ezt a varsenykiírást én is így kaptam!
Az előzetes jelentkezés azért van,hogy szállást le tudjam rendezni!
Szárhegyen 1 kolostorban! 6000 Ft 1 nap REGGELI EBÉD VASCORA SZÁLLÁS!
A nevezés a helyszinen OK !
Sziasztok Manó
miert adod el a gas gas-t /mit akarsz venni?
oké.
szeretettel varunk! ha van valami erdeklodes a kovetkezo szamon : +40-723-170-512
+40-730-210-768
vezetekes:+40-258-768-277
megbeszélem a többiekkel,
vannak am! johettek motorral s majd elmegyunk egy hetvegen turakra.....:) meg szoktat jonni nagyon sokan.....hetvegenkent vagy 20 crossos azt minden reggel indulnak este pedig jonnek! meg gondoljatok?
jahh meg Gyergyo és környéke a szivem csücske...
legutobb alattatok Sibiu, Rasinari-ban a Red Bull Romaniacson.

Arad környékére járunk a Zaránd hegységbe, meg Kolozsvártol viszább Dragán to környéke.

néztem a kép galériát arra felétek nem tul kopár sziklás a vidék, vannak nagy erdők ?
aha.....voltatok itt erre?
jó hely