Hello!
Protektoring ill. mellény vásárlása előtt állok, és szeretném ki kérni a véleményetek mégis milyet vegyek.
Én konkrétan ilyenre gondoltam: http://universalmotor.hu/popup...
Ha valaki tud jobbat, olcsóbbat, vagy mást vagy valami akkor azt meghallgatnám.
Választ előre is köszönöm!
Valakinek volt gondja az NGK gyertyákkal? Nekem szerintem azért szertak be mert nem forgattam eléggé a motort, de most kisebb hőértékűt tettem bele szerintem ezzel nem lesz baj.
üdv mindenkinek..szeretnék kérdezni 2 dolgot RMZ 250 röl K5-ös aki tud légyszives segitsen..
-uj lamellák lemez stb..és naon kemény a kuplungom és ha már a kuplungkarra teszem a kezem 1mm nél már fog is..ha az álliton állitok beesik a kuplungkar nagy lesz a holtjáték..
-másik kérdésem az elsö teló kurvára kemény..mit lehetne ezzel csinálni akár howá állitom mindenhol olyan..olaj volt cserélve benne.átszelepelésröl hallottam de azt nem igazán tdm milyen költség és h mit is csinálnak valóban rajta..
kérném a segitségeteket..
köszönöm
Újabban enduro vásárlásán gondolkodom. Konkrétan Husqy wr-e 125 volna a kiszemelt. Arra kellene hogy megtanuljak endurozni valamint néha (kis)városban járkálni.
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? Ez lenne az első ilyen motorom? Megfelelő ezekre a célokra? Lehet hozzá alkatrészt kapni ha kell?
Protektoring ill. mellény vásárlása előtt állok, és szeretném ki kérni a véleményetek mégis milyet vegyek.
Én konkrétan ilyenre gondoltam:
http://universalmotor.hu/popup...
Ha valaki tud jobbat, olcsóbbat, vagy mást vagy valami akkor azt meghallgatnám.
Választ előre is köszönöm!
Vegyétek,vigyétek
SHIFT nadrág
PITBIKE
CROSS
ENDURO
ALKATRÉSZEK
NÉZZ BE
-uj lamellák lemez stb..és naon kemény a kuplungom és ha már a kuplungkarra teszem a kezem 1mm nél már fog is..ha az álliton állitok beesik a kuplungkar nagy lesz a holtjáték..
-másik kérdésem az elsö teló kurvára kemény..mit lehetne ezzel csinálni akár howá állitom mindenhol olyan..olaj volt cserélve benne.átszelepelésröl hallottam de azt nem igazán tdm milyen költség és h mit is csinálnak valóban rajta..
kérném a segitségeteket..
köszönöm
Újabban enduro vásárlásán gondolkodom. Konkrétan Husqy wr-e 125 volna a kiszemelt. Arra kellene hogy megtanuljak endurozni valamint néha (kis)városban járkálni.
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? Ez lenne az első ilyen motorom? Megfelelő ezekre a célokra? Lehet hozzá alkatrészt kapni ha kell?
Köszi a segítséget.
csak az a bajom hogy akkor végképp annyira szép lennék mint egy új traktor, és egész nap nem győznem levakarni magamrol a csajokat...
az meg kinek hiányzik..