Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mérete?
Szia,nekem lesz a jovo heten 1elado,3szor használt.
Hello!
Protektoring ill. mellény vásárlása előtt állok, és szeretném ki kérni a véleményetek mégis milyet vegyek.
Én konkrétan ilyenre gondoltam:
http://universalmotor.hu/popup...
Ha valaki tud jobbat, olcsóbbat, vagy mást vagy valami akkor azt meghallgatnám.
Választ előre is köszönöm!
Van egy eladó SHIFT nadrágom,egyáltalán nem használtam tiszta fullos !
Vegyétek,vigyétek
SHIFT nadrág
http://www.kepesmotor.hu/motor...
PITBIKE
CROSS
ENDURO
ALKATRÉSZEK

NÉZZ BE
Valakinek volt gondja az NGK gyertyákkal? Nekem szerintem azért szertak be mert nem forgattam eléggé a motort, de most kisebb hőértékűt tettem bele szerintem ezzel nem lesz baj.
Hát azt mesterem előre nem tudom,ma is ,jöttem mentem Szóóójjá előtte,ha jönni akarsz
HI! KICCSÁVÓ! szerdán otthol vagyol?!
Nem van az jól összetéve se a kuplung,sem a telók.Keress meg,elérhetőség adatlapomon
üdv mindenkinek..szeretnék kérdezni 2 dolgot RMZ 250 röl K5-ös aki tud légyszives segitsen..
-uj lamellák lemez stb..és naon kemény a kuplungom és ha már a kuplungkarra teszem a kezem 1mm nél már fog is..ha az álliton állitok beesik a kuplungkar nagy lesz a holtjáték..
-másik kérdésem az elsö teló kurvára kemény..mit lehetne ezzel csinálni akár howá állitom mindenhol olyan..olaj volt cserélve benne.átszelepelésröl hallottam de azt nem igazán tdm milyen költség és h mit is csinálnak valóban rajta..
kérném a segitségeteket..
köszönöm
a CASTROL POWER RACING ! olajrol mi a velemenyetek ?jo keverek olaj?Koszi
Az a Sáska Feri
Sose gondoltam volna, hogy valaki a Sáska Gabit magára varratja...
Üdv. Mindenkinek.

Újabban enduro vásárlásán gondolkodom. Konkrétan Husqy wr-e 125 volna a kiszemelt. Arra kellene hogy megtanuljak endurozni valamint néha (kis)városban járkálni.
Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? Ez lenne az első ilyen motorom? Megfelelő ezekre a célokra? Lehet hozzá alkatrészt kapni ha kell?

Köszi a segítséget.
például ez is egy igazán csajozos tetko lehet..
Ez az ember,nagy tervek
Én egy Zsámbó Árpi képet a vállamra, bal karomra Rókur korház, jobbra Farkas réti pihenő
én egyik vállamra egy Caterpillar D9 Dozert szeretnék, a másik vállamra egy Cater 320 C lánctalpas mélyásot , de már vagy tiz éve.

csak az a bajom hogy akkor végképp annyira szép lennék mint egy új traktor, és egész nap nem győznem levakarni magamrol a csajokat...

az meg kinek hiányzik..
jól néz ki a Béla a tetkón?!
Ki tetovált a karjára téged?
Dragon szemüveghez vagy egy garnitúra bontatlan csomagú letépőfóliám, még a szemüveghez kaptam, mikor vettem. Mondj egy árat.
Afrikai, vagy indiai?
Baba lett Nekem ,max a pöcsöm köré kell egy elefántfej
Ez volt a kiindulási alap.