Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dilinek is kell lenni,egyszer élünk
Nyomjad,hagy termelődjön
Jászberényben még van verseny?

Valaki azt mondta, hogy ott már csak katonák lövöldöznek.
Esetleg?:
Maradt is magának
Meló, szevasz!

Lapátolom magam előtt a szart, lassan taposok is le belőle azért.
Kell a piszok zs, fene egye meg.
Sziasztok valaki tudna nekem több infót mondani a 2010.09.11.-ei Jászberényi Enduró versenyröl?
Hol lessz pontosan, hány órátol, stb-stb!
Előre is köszi!
Szasz csika!Hogy vagy?Jól vagy?Akkó jóvan
Na,hun a senki?Azannya,jól elhullottatok. Bár írkáltuk egyszer, csak egy maradhat
Sziasztok Endurósok és mindenki más!
Kiváló bulis programot hirdet a DIRTSPORT.HU!
Olvastátok?
Nem,megcsinálom magamra.Meghagyom edzegetni,jövőre összeszedem magam.
Nagyon jól szólt a doma rendszerrel! Azt is árulod?
Áááá, ilyen szutyokim van
A kis csajnak már 4 foga van,csattog velük mint a falepke Dumál,jár királylány,de benzines a vére
Ezek is a"terasz" alatt keltek el!
Csővi...mondjuk nem csak a rövid áttétel miatt, de nagyon ott vannak a szeren, a technikai repertoárjuk számtalan
Nem adod elő egyszerűen az biztos! De mindegy magadat égeted a tudatlanságoddal! Az még nem esett le hogy ha szar lenne a kawa akkor beszámoltam volna a motorod! Amúgy erkélyt nem tudom hol láttál mert nálunk nincs, max egy lépcső a bejárat előtt ! Tehetnél be pár közeli képet ide a motorodról, és akkor mindenki láthatja mi az igazság!
De, mindegy mi van alattuk
Látszik rajtuk hogy triálosok.
Szevasz apám Rég láttalak Nédde,pont be akartam szúrni
stét
Hé,ezt nem értem Profi helyről nem jó motort venni?Hogy is van ez? Akin látni,hogy ért hozzá attól nem jó moccot venni?Te írtad Bammeg akkor a párizs-dakarosoktól sem jó,mert a sivatagban szerelnek,ott egy szem por sincs Aztamegveszekedett híííínnye Na, a terasz az király ,kiróbálom isten bizony
Kép alapján nem nézz ki olyan szarul az a kawa.
Ez a teraszos dolog tényleg elég hülyeség. Kipróbáltad a motort mentél vele? Mikor beindítótátók könnyen indult? vagy félórát rugdosni kellett? Füstölt esetleg? Volt alapjárata. Valahogy úgy érzem még nem érettél meg egy 4t motorra.
szia cross az sehol
de visszont egy kitünö enduro pálya alakul ki
és igen oda lehet jönni