Na csáó!
Elvileg azóta meg lett csinálva, igaz már nem nicasilos, hanem perselyezték...
Most raktam rá pár matricát, majd 9körül rakok képeket talán....
Faisst ezen kivül tudsz még valamit mondani a motorool?
nemtom pontosan mennyi van ott 4-5-6, kamionunk /pillanat egy van(de ez bármikor változhat általában törni szoktak vagy bejön új munka és kell másik) avval faanyagot szllítunk(jaf-holcznak),
most a waberer"s nél vagy h irják van ojan meg volt is meg lesz is h befizetsz 10e € -t és kapsz egy uj szerelvény és adják a munkát félegyházán egy ebör már a 4. szerelvényt hozzta ki 2 év alatt lehet h ojanba is belevágunk
hát most ugy nézki az idén nem tuti h lesz moci mert épitkezünk vagy veszünk egy másik potkocsit egy u.n száraz potot aki érthozzá az érti aki nem az nem na mind1 és jövöre lesz egy dzsiti lehet h drz lesz részletre és nyáron dolgoznom kell mert ha nem akkor el lesz adva de még nemtuti
amugy én utálok porszivozni meg mosogatni mondjuk az jobb de tesom megcsinálja mind2 t
hajrá sutyerák suvickold a tányérakat és mond nekik hogy jó lenne ha kifüzetnék amit dolgoztál .És utána nyögd be nekik hogy ha vesznek egy motort neked akkor elnézed a füzetés hiányát nekik .És belépsz az elmeháborotak brigádjába a crossosok közé waze ez fasza lesz ha eszt beadod nekik frankon.
na egy hete elkezdtem anya puhítását a cross motorra(még nem tudja, hogy azt szeretnék csak apa)már egy hete mindennap 2-3x mosogatok meg porszívózok meg ilyen szarokat amik nem férfiembernek való, de a célért mindent bevetek+néha már tanulok is .szal szurkoljatok kb 1-1,5hónapig csinálom ezeket a marhaságokat aztán előállok vele
Ja és milyik irányba tekerjem a H vagy az S irányba?Ugye van a telo tetején egy anya abban van egy 6-os csavar amit csavarhuzoval lehet tekerni és katog amikor tekerem!
Csáo!Ha valaki tud segitsen nekem!Cr 125-ösön hogyan tudom beállitani az elsö telo keménységet mert elég keménynek találom miután mentem egx 250-es 4t-vel és sokkal de sokkal puháb a rugozása!Zoozee benned bizok de ha valaki tud segiteni megkösszöném!
Valaki SEGÍTSEN!!!
Érdekelne Suzuki BURGMAN 250hez Service manual, avagy robbantott rajz!!!!
A sok hó között Zozee lökhetnél valamit!!
multkor linkelt valalki service könyv linket, aszem a DRZ is benne volt. Ujra belinkelhetné valalki, mert égető szükségem lenne rá!!
Hja és nem őrültem meg, egyik tanáromnak kéne segíteni a suliban, ő vetemedett ilyen xar motor vásárlására
Hy All!Gratula a sok uj motornak, alakulnak itt a dolgok, amint látom.CRM,KX,TE, minden kuttya fasza. De igazi terepmotor mind, örülök a szellemnek
Az én gépvásárláson pihen még, a multkori félnapos motorom siratom még mindig,bele vagyok betegedve A héten megnézek egy másik DRZ-t amit ajánlottak, majd mondok róla bővebbet, ha látom.
Amúgy készülök a télre, mert ezerrel csinálom a jégmotor projektet, a kis kultmotorból(KTM TS 125 ) lesz az alapja. Kapok extra dogokat, gumim már van ,jó szúrós
Megy rá Babatta gyújtás, előre egy honda XL500 sárvédő, új ülés, krosszkormány stb....Sok matrica Meg minden ami a jégmotorozáshoz kell.
Ktm draga moci ,alkatresz stb es nagyon szerviz igenyes ,de jol tudom ok 28kan lesz teszt motorozas cegleden de utana jarok mindenki ki probalhat ktm mocikat
Elvileg azóta meg lett csinálva, igaz már nem nicasilos, hanem perselyezték...
Most raktam rá pár matricát, majd 9körül rakok képeket talán....
Faisst ezen kivül tudsz még valamit mondani a motorool?