Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik motorszerelő suli jársz hapsi?
mert én is akarok menni
mforce-t nézem ki magamnak az szipmi nekem..
te melyikbe nyomod?
igen motorszerelőnek tanulok, és a KTM zsembery ben vagyok gyakorlaton, meg a saját mühelyben .

és veled mi van? tanulsz még? vagy már a nagyok világába léptél?
értem ...azért remélem sikerül az 525 exc-t megvenned ...te motorszerelőnek tanulsz egyépként?...nem semmi
hát hogy mx et megőritsem, biztos hogy nem japcsi gépet. vagy a berg vagy husky de a legvalószinübb hogy kihozok részletre egy 525 exc-t. oszt eg ykicsit bele kell nyulkálni a belsejébe és akkor már elég is lesz a teljesitménye.
de még sajnos mesze van az ha a suli utánn maradhatok a ktm ben melozni akkor egyből veszek motort, ha nem akkor elöször befejezem az auto projektet.
kishapsi! Gondolom milyen rossz érzés lehet, együttérzek....2007-ben milyen mocit akarc venni?Ktm?
nekem lassan 1 éve csorgadozik az adrenalin az ereimben .
ráadásul nap mint nap endurokat és krosz gépeket csinálok, már majd meg örülök, és még milyen mesze van a 2007 február2? .

1000ccm
a huskyn külön levehető a lámpatartó rész legalább is a 610 ezesek meg a 410 eseken biztos.
de amúgy le lehet azt szépen is vágni csak egy kis igényesség kell.
kishapsi, neked a hátsó "sárfogó" amin a lámpa van azt körfűrésszel szedted le? haverom gépén úgy csináltuk, és amúgy szerintem elég tré az a dolog hogy egybe van öntve a hátsó idommal...tiéden is úgy volt még?
az gáz...enyim is szervice alatt...de hál égnek aprob bajok..fékpofák..gumitarto bakok...remélem nem is lesz semmi baja ...majd kap szép festést+matric és pöpecül rendbe lesz vágva...a power is kitisztítva..aztán zúgathatok vele..már nagyon várom...az adrenalin itt csörgedetik bennem...és csak sokasodik ...
pont van eg yilyen tuareg szétbirtva a mühyleben mint a tied.
szegényke főtengelyes lett.
Tudnak még a hölgyek meglepetéseket okozni...
engem multkor a jegeseső kapott el...bár közúton...kellemes élmény volt ...folyta víz.....kopogott a jég...de álltam a sarat
tegnap láttam két csaj egy yamaha tt 250 esen...
csak néztem mint rozi a moziban
én tavaly nyáron találkoztam egyel Érden, tök jol nézett ki sé jol is nyomta, igaz aszfalton mentünk de akkor is.
minden tiszteletem, az enduros hölgyeké.
gondolkoztam hogy lemegyek én is, ha már egész héten a 125-ösöket csinálgattam, de inkább döglök itthon, oszt délután meg melo.
meg soha nem lattam csajt endurozni, ez egesz laza Amugy en eso utan szeretek nagyon kimenni...
ihi most szolt a husky s barát h visz sm futamra
pont érdeklődtem a ktm ben a hitel ügyről. ha 20% fölötti kezdőt fizetsz be akkor tök eccrüen és gyorsan megy a dolog. megfordult a fejemben hogy ha idén befejezem a sulit akkor utána kihozok részletre egy 525 exc-t.
norma film 2 testvérről szol sztem a 2 csávó de lehet h a 2 csaj az egyik haver találta bitti jo lehet
hihi még 1 óra mire lejön hihi 64 el szed anyám visszavette a dijcsomagot és igy olcsob 4 pézzel de majd mondom neki h váltsa vissza és 128 al fog szedni
ez egy normál film történettel, vagy pedig egy motoros videó?
A drz projekt most pihen. Gondolkodom, hogy tavaszra halsztom a dolgokat, meg azt is hogy egyáltalán mit kéne venni. Most sok a bizonytalanság körülöttem, vagyis a kis buksimban.

Hja ténlyleg jó lett a video MX, a végén azért a kis drz rendesen ázik. Nah azért nem nagyon akarok ismeretlen DRZ-t venni, mert gondolom a videón látható példány is megkímélt, csak utcán használt a hirdetés szerint
nézd meg
nm
ha nem müxikakokr sajnálom... de remélem h jo lesz csak nemtom h majd mittcsináljak velük ha lejön
gerle!!! Thx
rapidshare.de/files/31786831/S...
rapidshare.de/files/318015 71/S...
rapidshare.de/files/31806517/S...

tess tölthetitek a free ra kell rámenni aztán visszaszámol kicsit idő 3-4 perc aztán kiir 3 számot ugy mint amikor csinálod az msn t és beirod mellé.... jah és ne flesgettel töltsétek le az nem jo csak simán mentsétek le! a windows éval vagy hogy mondják