Jó reggelt elvtársak!
Olyan rotálás volt tegnap este,hogy kegyetlen :D
Ezt már én is akartam írni,hogy túl sok plusz súly van azon a motoronn :D
A tükör tényleg veszélyes...legalább is én minden mocimról letörtem idáig...a robogón nem tudtam,mert be van ágyazva...azt csak megrepesztettem
Anti Tükör Fan Club -
AMFC : Anti Mirror Fan Club
Megnyitottam az új Clubbot.. lehet csatlakozni
a visszapilács már nics fenn az a táska hátul elfér a hátso lámpa is meg az csak akokr világit halványan ha fékezek az a hátsó sárvédő meg jo dolog sztem... nem csapja a nyakamba a sarat... de tavasszal elado.. és akkor szünetelek a mocikkal veszek egy simsont és kész aztán majd jöhet a drz 450 husky tm eg nem szeretnék.. mondja a ember is akinek van a te 450 e h eszik sokat meg eszi az oilt is néha néha de akkor eléggé... meg stb.. jah a haver a drz hátsó fékkarra vár kb 2 hete és még várnia kel legalább 2 hetet... ugyhogy most ne mondja senki h a huskynak rossz az alkatrész ellátása minden motornak rossz... de ha van akkor nics gond
jó gyerek vagy
fater is suli mellé járt...ezért van csak 7 vagy 8 osztálya
asszem kicsapták... de már bánja...
na de mind1 suli tm a lezárva
most töltöm a supercross t
Akkor én is csatlakozom a lúzerek társaságába, én sem tudok menni motorozni
Bár tegnap délutánra kölcsönkértem egy 42 éves Czetka Jawat, motorpótléknak azért jó volt. Élveztem azért a nosztalgiázást, de adrenalin csak a patikában, ezen a motoron nemigen.
gerle2
ahogy nézem elég sok felesleges dolog van neked a husky-n nem?
az a hátsó lámpa+sárfogo az felesleges, a tükrök se kellenek, ugyis csak letörik.
hagyad már a sulit, összesen 2 könyvünk van meg 2 cd, de azokat se találom, vagy kölcsön adtam vkinek, vagy elhagytam . de nem tulságosan izgat.
mondjuk a közép sulit én iy gyülöltem, be se jártam amikor csak lehetett, vagy motorral mentem be, de olyan kor meg midnig leléptem már délben.
amaz meg egy kis A/5 s füzet hmm csak átkéne nézegetni egy jo 100x és 1 mondatot eltudnék belőle mondani tavaly nem tanultam egyáltalán..csak ugy h meglegyen a 2es és viszlát.. végre jöhet a 10.
mitn a szart
nem való nekem robogo, nem birja a földutat sajna. pedig anyiból szeretem hogy egy komplett adagolo+turbo+porlasztocsucsok elfértek az ülés alatt.
a mai napig nem feltettem el a rendőr arcát mikor meglátta hoyg mi van az ülés alatt.
elvileg oktober elején ktm tesztnap lesz, vagy tökölön vagy Gyálon ha minden igaz. kintlesznek a 2007-es 250 sx-f ek is, a supermotok, superenduro, stb.
ya és most hétvégén van az utolso ktm junior kupa kecskeméten. oszt utánna lehet hogy eladók lesznek a kicsikék.
Olyan rotálás volt tegnap este,hogy kegyetlen :D
Ezt már én is akartam írni,hogy túl sok plusz súly van azon a motoronn :D
A tükör tényleg veszélyes...legalább is én minden mocimról letörtem idáig...a robogón nem tudtam,mert be van ágyazva...azt csak megrepesztettem
Anti Tükör Fan Club -
AMFC : Anti Mirror Fan Club
Megnyitottam az új Clubbot.. lehet csatlakozni