Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz
Egyiptom hurghada ott parkolt ahogy a partra lehetett menni gondoltam egyet és rápattantam,még ha meg is kell küzdeni a rabszolgákkal miatta montam az asszonynak fotózzon csak le
hazaértem....karjaimat emg a lámaimat nem érzem...
Akkor sok szerncsét hozzá, és vigyázz magadra!
Nincs rendszám...
Írta, hogy 25/50-be akarja használni, szal szerintem rendszám ohne.
rendszám? mi van a klx-szel?
Első ismerkedés után :)
fotókat!!!!!
Sziasztok! Tegnap lettem tulajdonosa egy eléggé kis harapós dögnek,és még én akartam 250et
Meg is haltam volna vele...
A kis bestia egy CR 125 94" évjárat, HGS dob,remus véggel, SRS vagy milyen karbonmembrán,vertexdugó...
Szép hangja van nagyon,pöpec motorikusan.

Hiba a gépezetben annyi mindössze,hogy az első teló szó szerint folyik...ki tud ajánlani nekem egy megbízható jó szerelőt lehetőleg pesten aki a két első telót rendbeteszi?! Szimeringcsere kéne....

Jahh és a hátsó teló túl puha,csilapítás van benne,csak nagyon puha,azon hol tudunk állítani?!

Várom a válaszokat és előre köszönöm!
Hi mindenkinek!szeretnék valamien korlátozott jogsival vezethető 4 ütemű endúrót/supermotot.sajna még nem igazán volt szerencsém sokat kipróbálni és az áruk miatt csak valami régebbi használt kecske jöhet számításba. pl suzuki dr, honda xr , kawasaki klx stb. ha valaki tud segíteni ajánlani egy jó motort esetleg le tudja írni tapasztalatait azt megkösszönném.
Ne haragudj,de az a motor egy városi rohangáló motor, nem alkalmas komolyabb célokra. Elégedj meg az erejével szerintem, és spórolj a kövekező motorodra.
Csákó mindenki!

Van egy xr125l -es mocim! Kicsit gyenge szegény és arról érdeklődnék hogy tehetneém picit erősebbé vagy egyáltalán lehet -e? Légy szíves ha valakinek ötlete van írjon!
nem baj az lényeg hogy rájöttél
hát ez az meg az is hogy tegnap jöttem rá hogy hogyan kell kiszedni
ju 3év!!! az már szerintem elég gáz
lassan 3 éve de még nem jutottam el a szűrő tisztításig, de majd ezentúl fogok
pinkmotors-nál látok szűrőket,asszem rendelek is
a cross gépeknél motorozásonként kéne kitakaritani a légszüröt???
te mennyi idöközönként takaritod zoozee
???
fasza a fuxod mx!
mióta jársz vele??
a légszűrőt crossgépek esetében motorozásonként ki kéne takarítani !
az endúróba neked is sűrűn kéne karbantartanod mert tönkremegy a lovad! mondjuk ha nem porban
nyomod akkor is legalább havonta de inkább sűrűbben ki kéne takarítani meg bekenni kék olajjal!
az a kék laj a légszűröolaj ....általában!
amúgy twinair nevű légszűrőt keresd
jó kis gép! ez tunézia?
bassza meg a kitalálója....
kivettem a légszűrőt ami persze az olajtartály alatt van.Persze ami kilötyőg-kiszivárog olaj azt mindet a légszűrő fogja fel.Szerintem ebből a motorból max 1 szer volt kivéve a szűrő,mert voltak rajta varratok, amik most szanaszét szakadtak.Szóval mára ennyit a légszűrő-tisztításról.Cafatokban van és tiszta kékolaj az egész,de nem tudom hogy mitől,mert r2-t használok.
tud valaki valami címet ahol tudnék rendelni új légszűrőt?
bizony-bizony
na megyek felveszem az endúrójelmez helyett a melósruhámat a k..... életbe!!!!

csak iszom előbb még egy kávét mert lump tróger vagyok
hujj de tele a répám ha arra gondolok ilyenkor motorozni kéne menni
Látom működik még az összes szmájli
jó reggelt !!
na azért írok ilyen ritkán mert szóhoz se tudok jutni annyi az okosság !
amúgy mi az amiről hallani szeretnétek a véleményemet??

elmondom agyvérzik a zozi mert még csak tegnap jutottam el odáig , hogy kipattintsam a saját mocimból a blokkot és még csak ma fogom kinyitni....ez azt jelenti , hogy elég szomorú vagyok mert nem motorozom már 2 hete
és még a bajt se tudom pontosan az árát se ...
de ami a szomorú jövő héten se lesz időm szerintem összeszedni a cuccokat meg belehányni ezért kimarad az a hét is de ha nagyon tele a tököm akkor éjjel összeteszem mert az szokott lenni a vége mindig az ilyennek!