Egyiptom hurghada ott parkolt ahogy a partra lehetett menni gondoltam egyet és rápattantam,még ha meg is kell küzdeni a rabszolgákkal miatta montam az asszonynak fotózzon csak le
Sziasztok! Tegnap lettem tulajdonosa egy eléggé kis harapós dögnek,és még én akartam 250et
Meg is haltam volna vele...
A kis bestia egy CR 125 94" évjárat, HGS dob,remus véggel, SRS vagy milyen karbonmembrán,vertexdugó...
Szép hangja van nagyon,pöpec motorikusan.
Hiba a gépezetben annyi mindössze,hogy az első teló szó szerint folyik...ki tud ajánlani nekem egy megbízható jó szerelőt lehetőleg pesten aki a két első telót rendbeteszi?! Szimeringcsere kéne....
Jahh és a hátsó teló túl puha,csilapítás van benne,csak nagyon puha,azon hol tudunk állítani?!
Hi mindenkinek!szeretnék valamien korlátozott jogsival vezethető 4 ütemű endúrót/supermotot.sajna még nem igazán volt szerencsém sokat kipróbálni és az áruk miatt csak valami régebbi használt kecske jöhet számításba. pl suzuki dr, honda xr , kawasaki klx stb. ha valaki tud segíteni ajánlani egy jó motort esetleg le tudja írni tapasztalatait azt megkösszönném.
Ne haragudj,de az a motor egy városi rohangáló motor, nem alkalmas komolyabb célokra. Elégedj meg az erejével szerintem, és spórolj a kövekező motorodra.
Van egy xr125l -es mocim! Kicsit gyenge szegény és arról érdeklődnék hogy tehetneém picit erősebbé vagy egyáltalán lehet -e? Légy szíves ha valakinek ötlete van írjon!
mióta jársz vele??
a légszűrőt crossgépek esetében motorozásonként ki kéne takarítani !
az endúróba neked is sűrűn kéne karbantartanod mert tönkremegy a lovad! mondjuk ha nem porban
nyomod akkor is legalább havonta de inkább sűrűbben ki kéne takarítani meg bekenni kék olajjal!
az a kék laj a légszűröolaj ....általában!
amúgy twinair nevű légszűrőt keresd
bassza meg a kitalálója....
kivettem a légszűrőt ami persze az olajtartály alatt van.Persze ami kilötyőg-kiszivárog olaj azt mindet a légszűrő fogja fel.Szerintem ebből a motorból max 1 szer volt kivéve a szűrő,mert voltak rajta varratok, amik most szanaszét szakadtak.Szóval mára ennyit a légszűrő-tisztításról.Cafatokban van és tiszta kékolaj az egész,de nem tudom hogy mitől,mert r2-t használok.
tud valaki valami címet ahol tudnék rendelni új légszűrőt?
jó reggelt !!
na azért írok ilyen ritkán mert szóhoz se tudok jutni annyi az okosság !
amúgy mi az amiről hallani szeretnétek a véleményemet??
elmondom agyvérzik a zozi mert még csak tegnap jutottam el odáig , hogy kipattintsam a saját mocimból a blokkot és még csak ma fogom kinyitni....ez azt jelenti , hogy elég szomorú vagyok mert nem motorozom már 2 hete
és még a bajt se tudom pontosan az árát se ...
de ami a szomorú jövő héten se lesz időm szerintem összeszedni a cuccokat meg belehányni ezért kimarad az a hét is de ha nagyon tele a tököm akkor éjjel összeteszem mert az szokott lenni a vége mindig az ilyennek!
Meg is haltam volna vele...
A kis bestia egy CR 125 94" évjárat, HGS dob,remus véggel, SRS vagy milyen karbonmembrán,vertexdugó...
Szép hangja van nagyon,pöpec motorikusan.
Hiba a gépezetben annyi mindössze,hogy az első teló szó szerint folyik...ki tud ajánlani nekem egy megbízható jó szerelőt lehetőleg pesten aki a két első telót rendbeteszi?! Szimeringcsere kéne....
Jahh és a hátsó teló túl puha,csilapítás van benne,csak nagyon puha,azon hol tudunk állítani?!
Várom a válaszokat és előre köszönöm!
Van egy xr125l -es mocim! Kicsit gyenge szegény és arról érdeklődnék hogy tehetneém picit erősebbé vagy egyáltalán lehet -e? Légy szíves ha valakinek ötlete van írjon!
pinkmotors-nál látok szűrőket,asszem rendelek is
te mennyi idöközönként takaritod zoozee
???
a légszűrőt crossgépek esetében motorozásonként ki kéne takarítani !
az endúróba neked is sűrűn kéne karbantartanod mert tönkremegy a lovad! mondjuk ha nem porban
nyomod akkor is legalább havonta de inkább sűrűbben ki kéne takarítani meg bekenni kék olajjal!
az a kék laj a légszűröolaj ....általában!
amúgy twinair nevű légszűrőt keresd
kivettem a légszűrőt ami persze az olajtartály alatt van.Persze ami kilötyőg-kiszivárog olaj azt mindet a légszűrő fogja fel.Szerintem ebből a motorból max 1 szer volt kivéve a szűrő,mert voltak rajta varratok, amik most szanaszét szakadtak.Szóval mára ennyit a légszűrő-tisztításról.Cafatokban van és tiszta kékolaj az egész,de nem tudom hogy mitől,mert r2-t használok.
tud valaki valami címet ahol tudnék rendelni új légszűrőt?
na megyek felveszem az endúrójelmez helyett a melósruhámat a k..... életbe!!!!
csak iszom előbb még egy kávét mert lump tróger vagyok
hujj de tele a répám ha arra gondolok ilyenkor motorozni kéne menni
na azért írok ilyen ritkán mert szóhoz se tudok jutni annyi az okosság !
amúgy mi az amiről hallani szeretnétek a véleményemet??
elmondom agyvérzik a zozi mert még csak tegnap jutottam el odáig , hogy kipattintsam a saját mocimból a blokkot és még csak ma fogom kinyitni....ez azt jelenti , hogy elég szomorú vagyok mert nem motorozom már 2 hete
és még a bajt se tudom pontosan az árát se ...
de ami a szomorú jövő héten se lesz időm szerintem összeszedni a cuccokat meg belehányni ezért kimarad az a hét is de ha nagyon tele a tököm akkor éjjel összeteszem mert az szokott lenni a vége mindig az ilyennek!