reggelt!
akkkor képzelj el engem zoozee! én már 16éve nem mentem egy jot cross motorrral
nekem milyen elvonási tüneteim vannak?!!ebbe egyszer belekostol az ember és onantol szerelem eslö látásra!
köszi siki most már biztos nem sajnálnám a pénzt egy öhlinsre sok kellemetlenségtől megóvott volna nem szabad sporólni,most orvosra költöm,meg kiesik egy csomó kess
ki nem bírná
egyébként én sem mentem már több mint 1 hete. Lehet hogy meghajtom egy kicsit légszűrő nélkül,csak nagyon parázok nehogy valamit beszippancson a vákuum
köszi hát én sem megyek 3hónapja csak mankóval pláne az az idegesítő,h el sem estem csak túlugrottam egy nagy ugratót,érthetettlen számomra mások is túlugorják néha azt semmi nekem meg a bokám darabokban ez van....de ha rendbejövök.........
még hogy jó a videó!...hát jól fölidegesítettél, vele...szar terepmotorozás...mit élveztek benne?
csak azért idegeskedek mert nincs motorom amúgy jó a videód mx meg a motorozásod is tetszett csak az én lelkiállapotomat is megérthetné valaki mindjárt csinálok a egy kis videót az elvonási tünetekről az is nyerne egy-két díjat /oscar2006-a legidegesebb férfi főszereplő kategóriában/
de visszatérve a videóra jó lett
mindjárt kiutazok a crosspályára és ott megyek pár kört kölcsönbe mert nem bírom /két hete nem mentem/
rohadt adrenalin
tényleg azt lehet ilyen hosszú tűvel adni egyenesen a szívembe akkor nem is kell motor
figyeljétek meg ha lesz motorom akkor normálisakat fogok írni......... de addig bocsi
akkkor képzelj el engem zoozee! én már 16éve nem mentem egy jot cross motorrral
nekem milyen elvonási tüneteim vannak?!!ebbe egyszer belekostol az ember és onantol szerelem eslö látásra!
felvettelek myvipre
szal akor most meg akarod venni zoozee crjét?
lassan 1 éve nem motoroztam egy igazi jót
egyébként én sem mentem már több mint 1 hete. Lehet hogy meghajtom egy kicsit légszűrő nélkül,csak nagyon parázok nehogy valamit beszippancson a vákuum
csak azért idegeskedek mert nincs motorom amúgy jó a videód mx meg a motorozásod is tetszett csak az én lelkiállapotomat is megérthetné valaki mindjárt csinálok a egy kis videót az elvonási tünetekről az is nyerne egy-két díjat /oscar2006-a legidegesebb férfi főszereplő kategóriában/
de visszatérve a videóra jó lett
mindjárt kiutazok a crosspályára és ott megyek pár kört kölcsönbe mert nem bírom /két hete nem mentem/
rohadt adrenalin
tényleg azt lehet ilyen hosszú tűvel adni egyenesen a szívembe akkor nem is kell motor
figyeljétek meg ha lesz motorom akkor normálisakat fogok írni......... de addig bocsi