Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faisst és hogy mész fel motorral a 2.ra? liftel,vagy a lépcsőn nyelezve? geci jó hangja lehet ott
link
Én 45000ért odaadom az sg10 es csimmát
jaja 640es kell
Az lehet, de szntem a 85ös SX agyonveri....
még az is lehet,h a 2t 80asok között fog menni
2 dolgot nem értek, mitől kerül ez többe mint 1milla, és hogy mióta verseny cross ez?
Oké, nem még nem találkoztam azóta vele, nyáriszünetbe többet láttuk egymást, mostmár nem igen...
nem olyan vészes uj se me csak 640 es.
me emlékeim szerint azt mondat hoyg a 640 es érdekli őt.
jaja persze érdekli
uj az biztos gecidrága...de a 2005ösnek az árát majd benyomhatnád
köszii
egy kis kép a napi melorol
nem rólad beszéltem katinénivel taliztál? nekem amikor a kezemben volt a 80000ft rohantam megvenni az yz250nt!
MX, én nem azon görcsölök most hogy mit veszek, hanem hogy megvegyék az enyémet... Ha itt lenne a many, akkor nem kérdezősködnék, hanem személyesen nézegetnék...
aloha
Faisst érdeklődik még a tesod a adventure utánn? mert van bent egy 2006 os uj és egy 2005 ös használt is.
az árakat honapra megmondom, me má elfelejtettem.
elöl-hátulöhlinsel és fmf dobbal fekete felnivel
szerintem az yz450f
Hali!!Megvan az új gumi jó kis C-10es Mitas finom lesz
jövöre, márciusban lesz drz 450...

sztetek meik a jobb a KLX 300 vagy a TE 350 ?
Kész lett a végdob, most jöttem haza nagyon állat lett a a hangja Holnapo dobok fel róla képet, nah most mennem kell tanulni csákó
Azt nem értem srácok,h miért kell görcsölni itt mindenkinek,h melyik mocit vegye?Ha megvan a kes akkor mi a probléma?
Gondolom 80ast nem akar.... ??
pssszzzzt itt nem szabad szídni a huskit téged is utálni fognak pedig azt még megnézni is kár volt meg kell nézni kik veszik és,hogy kitől veszed
Cimbinek keresgélünk valami enduroféleséget, viszonylag olcsón (250 körül)...hát hihetetlen milyen hulladékokat mernek emberek pénzért árulni..
Ma megnéztünk egy Husquarnát (125-ös), esküszöm ilyen szart még nem láttam. Még a dekli is hegesztve volt (keresztben teljes hosszban), lánckerékfogak kitörve, kipu leszakadva, kp rugó hulla, más elsőfék munkahenger...talán a blokkja jó volt de nem biztos. Mindezt képes 210ért árulni...21 forintot nem ért. És millió ilyen van. Sok nyighaj megveszi, nyáron lezúzza és elpattintja. Már ha van aki megvesz ilyen szart. Ha esetleg vmikőtök tud normális állapotú gépet ilyesmi áron ne fogja vissza magát..
Elég ütős ez a kis akció. egy tuning kéménnyel elég jót szól a DRZ, én már hallottam LeoV X3al,áhhh majd bepisiltem, gyönyörű hangja volt.
Egyetlen hátulütője annak a dobnak, hogy túl kövér erre a típusra, mert csodálkoztunk is miért csak virsli gumit rakott a srác alá. a válasz egyszerű volt, még a virsli is kikoptatta a dob oldalát
Asszem valami 100as krossz gumi volt