MX, én nem azon görcsölök most hogy mit veszek, hanem hogy megvegyék az enyémet... Ha itt lenne a many, akkor nem kérdezősködnék, hanem személyesen nézegetnék...
aloha
Faisst érdeklődik még a tesod a adventure utánn? mert van bent egy 2006 os uj és egy 2005 ös használt is.
az árakat honapra megmondom, me má elfelejtettem.
Cimbinek keresgélünk valami enduroféleséget, viszonylag olcsón (250 körül)...hát hihetetlen milyen hulladékokat mernek emberek pénzért árulni..
Ma megnéztünk egy Husquarnát (125-ös), esküszöm ilyen szart még nem láttam. Még a dekli is hegesztve volt (keresztben teljes hosszban), lánckerékfogak kitörve, kipu leszakadva, kp rugó hulla, más elsőfék munkahenger...talán a blokkja jó volt de nem biztos. Mindezt képes 210ért árulni...21 forintot nem ért. És millió ilyen van. Sok nyighaj megveszi, nyáron lezúzza és elpattintja. Már ha van aki megvesz ilyen szart. Ha esetleg vmikőtök tud normális állapotú gépet ilyesmi áron ne fogja vissza magát..
Elég ütős ez a kis akció. egy tuning kéménnyel elég jót szól a DRZ, én már hallottam LeoV X3al,áhhh majd bepisiltem, gyönyörű hangja volt.
Egyetlen hátulütője annak a dobnak, hogy túl kövér erre a típusra, mert csodálkoztunk is miért csak virsli gumit rakott a srác alá. a válasz egyszerű volt, még a virsli is kikoptatta a dob oldalát
Asszem valami 100as krossz gumi volt
Én 45000ért odaadom az sg10 es csimmát
me emlékeim szerint azt mondat hoyg a 640 es érdekli őt.
uj az biztos gecidrága...de a 2005ösnek az árát majd benyomhatnád
köszii
Faisst érdeklődik még a tesod a adventure utánn? mert van bent egy 2006 os uj és egy 2005 ös használt is.
az árakat honapra megmondom, me má elfelejtettem.
sztetek meik a jobb a KLX 300 vagy a TE 350 ?
sárgumi
Ma megnéztünk egy Husquarnát (125-ös), esküszöm ilyen szart még nem láttam. Még a dekli is hegesztve volt (keresztben teljes hosszban), lánckerékfogak kitörve, kipu leszakadva, kp rugó hulla, más elsőfék munkahenger...talán a blokkja jó volt de nem biztos. Mindezt képes 210ért árulni...21 forintot nem ért. És millió ilyen van. Sok nyighaj megveszi, nyáron lezúzza és elpattintja. Már ha van aki megvesz ilyen szart. Ha esetleg vmikőtök tud normális állapotú gépet ilyesmi áron ne fogja vissza magát..
Egyetlen hátulütője annak a dobnak, hogy túl kövér erre a típusra, mert csodálkoztunk is miért csak virsli gumit rakott a srác alá. a válasz egyszerű volt, még a virsli is kikoptatta a dob oldalát
Asszem valami 100as krossz gumi volt