Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mostani motomixben van 1 akció vmi BULL gumi első 8900 hátsó 9900 szereléssel 1ütt,15ről van leakciózva asszem. meg van axo csizma 50ről 30ra.
az új gyerek vazze én mindent elvezetek
hali! "Én meg mindig, csak amihez nem akarok/tudok hozzászólni, annál kussolok"teljesen egy véleményen vagyok theoval.ugyanis sajnos még nem volt/nincs (de remélem hamarosan lesz cross moci)
ezért nem nagyon vagyok jártas a gumikban melyik a jo stb..a féktárcsákban a ruházatokban stb...
énnekem is tegnap volt kirándulásom
theo,téged kihagytalak,te midnig irsz
Én meg mindig, csak amihez nem akarok/tudok hozzászólni, annál kussolok
mert kb alig van időm a suli miatt,most jöttem haza osztály kirándulásról és geci sokat kell tanulnom,na meg motorozni is kéne...szal inkább nem írok ide és helyette megyek karikákat
ok

mostanába allig ir ide valaki
pl xlzx régen irt
meg szaszli,meg zsakfos
az uj gyerek mx77 folyton ir
ksihapsi csak néha,megértem,hisz dolgozik
zozzee azért sokszor szokott,de mostanába alig
csak siki meg én szoktunk ittleni,meg spy14,meg néha faisst
vagyok,csak nézem a gp időmérőt
ki van itt?

most jött értem haverom k6os gixerrel full crosscuccban
na mentem..délután majd jön a beszámoló
csaóóó
Ühüm. Majd legközelebb lecsekkolom. Bár én úgy szoktam, h UD után mosópor, és vagy kétszázezerszer átmosom. A lejobb légszűrőtisztítási módszer az, ha belebaszod a kukába, az másikat meg kiveszed a dobozból.
jah...
hol lax?
korán van még...
aloha!
de az is lehet hogy nem rmz-t kapok a seggem alá hanem egy 250es sxs-t..ami németh kornélé vóót..azzal freestyleozott
még nemtom mit kapok holnapra..de zsír lesz..
majd este baszok fel képeket
theograf
én semmivel
jó szólhatnak azok a kémények a ktm-en
Standar
Nagykáta city-n . Utazója ha aszfalton megyek akkor egy személlyel 100 körül, nem érdemes többel menni utazóba mert hosszútávon megbosszulja szerintem( amikor megvettem akkor kb.: 100 km-et mentem vele aszfalton, azóta csak terep )
STANDAR
és az utazója menyi?

hol lax?
Hy
hallod standard fogalmam sincs így mennyi a vége(a régi kipuffal kb.:120, most szerintem olyan 135 körül én alattam 80kg ), mert ezzel a gumival nem járok aszfalton, terepen meg 100-fölé nem nagyon mentem, mert nincs is olyan hosszú meg jó terep errefélé ahol ki lehetne huzni a maxot(folyamatosan fedezem fel a környéket ). egy ktm-es csávó mutatott egy fasza helyet, kb.: 7-8 db hullám bent az erdőben, kurva jóóó, fel-le,fel-le,fel-le,fel-le olyan 6-7 méteresek lehet ám darálni
én neki szerelném fel a kipufogómat
állat
ma fölraktam egy , azaz kettő akrapovic dobot egy 640 supermotore, meg átfuvokáztam a karbit, b..szott szép hangja lett tőle. olyan igazi mély dörmögös.