Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halo MX. Nekem kxf-em van és jópárszor cseréltem már benne szüröt minden olajcserénél természetesen és elég béna ember lehet az a szerelö hogyha forditva sikerült neki beszerelni, de még ha sikerült is neki akkor talán azért mert ugye egy gumi gyürü a tömités, és a viztér között és ha a vizpumpaház nem feküdt fel rendesen. egybe folyhatott a viz meg az olaj . Akkor meg ugye lehet gond ,de rendesen. A 2005-ös gépeken már külön van a vizpumpa az olajszürö háztól ott elvileg nem lehet ilyen hiba. Üdv. gábor.
miért arra néz az ablakod
na akkor en kinezek egy kicsit terepre!
Kornél meg a Suzukinál
így van! a suszter maradjon a kaptafánál
főleg ha profik szerelik
neki szerelő szerel ez egy másik cimbinknek az rmzje és ő csinálta neki segítségből! ő versenyző tehát versenyzik! csak megkérte a cimbi,h segítsen ezért bazták el együtt na mindegy kár volt írni ti úgyis profibbak vagytok vastankosok csak az a lényeg h használtmotor az nem egyenlő egy újjal! /de ez is csak szerintem/
sziasztok..minek szerel? ez a meghatározó ember határozó határozzon a szerelő szereljen
de már ezután biztos határozott hogy nem szerel már
hi mindenkinek! Yamaha TTR600 Belgradát nézegetném magamnak de nincs róla semmi tapasztalatom(strapabiro, olajat eszi-e, futómű.......), akinek van róla vmi tapasztalata az irhatna (műúton használnám)
Hát a yamahába valóban egyféleképpen lehet beletenni a szűrőt mert csak az egyik felén nagy a lyuk de ők ezt mondták és elég meghatározó egyénisége a magyar motorsportnak a srác nem akarom beégetni nem is írom a nevét,ez egy 2004 es rmz250 volt és azt mondták,h nézték a képet mutatta a rajz úgy tették be,csak mivel angolul volt csak utána olvasták,h ezzel befelé tehát pont fordítva szerintem nézz utána a 04es rmz250 nek és akkor meglátod te is
reggelt!van itt valaki???????.

hm az fasza lessz akkor...
javitom magam
crf 150...elbasztam
figyelem figyelem!!!!KÖZÉRDEKŰŰŰ KÖZLEMÉNY
MA 22:30 KOR EURO SPORTON X-FIGHTERS FREESTYLE VERSENY ÉLŐBEN MADRIDBÓL!!!!!
áááá
ez gecc durva!!!

ez még tavaj meg tavaj elött léghútéses volt.. mien zsir "kis" blokkja van...
csak ezt én 80 körül számoltam nem 1 milioban... (dollárban... 3000$ körül van)
Szia MX77. Csak egy kérdésem van. hogy lehet az rmz-ben forditva berakni az olajszüröt?Szerintem ott valami más lehetett a gond. Egyféleképpen lehet csak belerakni különben nem tudod a deklit vissza rakni a helyére. üdv. gábor. ui. Igen a multkori kérdésedre Kókára járunk elég sokat.
loooooool
ebéd a hegytetőn
mx
spanom a lift előtt
Na nemtom én maradok at 85ccm nél!De mit mondana erre Mr.2ütem??
www.mxracing.hu/images/stories...
crf 125
van egy kinyitható ajtó a liftben az még +1 méter és simán befér oda a moci
ja a bmx et én is 1 kerékre basztam a liftbe megáll az elsőn és aki beakar szállni öregmutter nézi h sx,és yz keréken mire te -tessék jönni van még hely
liftel bazz