Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Auu. Nekem is volt már eltörve az ugrócsontom, rádőlt egy kosárpalánk állvánnyal együtt a lábamra
attól még nem kell,h csőrike legyen nem a lemenőbe,hanem a lenti részre érkeztem kb 8m magasból ugrócsontom darabokban,meg a szárkapoccsontom is eltört
Azt nyesem, hogy túlugrottad, de akkor csőrike lett belőle, ami általában perec. De ha nem pereceltél, akkor csak leérkezéskor a lábtartón eltört?(eltört, vagy szalag?)
már írtam túlugrottam egy ugratót és amikor leérkeztem reccs
De akkor hogy ment szét a lábad?
mivel nem estem el így csak poros lett!
Tényleg, MX a lábad gally, de a mocid hogy úszta meg a dolgot?
az a helyzet,h van ahol ólcsóbb a mitas csak míg elmészérte ugyanott vagy egyszerre többet érdemes venni,meg belsőt is akkor megéri
fasza minden felmegy ......ilyen dunlopot nem is merek venni mert nem pályázok és endúróba jó a mitas és inkább sűrűbben csere
azt nem tudjátok meddig lehet újként behitelezni egy motort ...van egy egy éves gép de még nem volt forgalomba helyezve...szerintetek hogyan lehetne azontúl hogy regadó/180.000/ a patkányoknak meg elsőforgalombahelyezés/70.000/ meg hitelköltség stb
Aztakurva márciusba a c11-et én 8100-ért vettem!
ne is mond dunlop 19es 110es 20forint vot
a cr -en nekem hátul 19 es de mindegy egy árba volt a 18-assal
elállt az eső.... tegnap bolba bementünk gumit venni ...azt hittem elájulok ...mitas c-10 18x120/90 12000ft...mitas c-11 21x90/90 ...9600 ft ...meleg?
mondom mi történt és mondták ,hogy most ment föl nagyon........agyvírzés
de csak meg kellett venni vazze mert jó gumi nélkül a motort is baszhatod
Na így még soha nem hallotam, de tetszik
háromféle motor van a földgömbön ilyen , olyan és amolyan de a "rendes" motorokon lánc van ha megfigyelitek ... a bmw-ről így nem is kell vitázni tovább mert az első akadálynál kipottyant a gyorstesztünkből!!!
Neeeem, sípcsontvédős motor.
én nem értek hozzá,de a bmw az nem autó?
Uhh, itt télleg nagy problémák vannak
A legjobb enduro a GS 1150. De csak a Varadero után
Ok, igazad van, de perelni kell ezeket mégis, ha rád ilyen rosz hatással van ez az egész! Mi van a bmw-vel hogy a legjobb motor?
Haggyad már, fleto már rég kimagyarázta és a sok hülye el is hitte, hogy nem is erre az utolsó 2évre értette hanem az utobbi 9-10 évre és hablabla....
jól van ne polititzáljunk..motorozzunk
a legjobb motor a bmw...
Ez van, de ezt most már nem szabad félbe hagyni ha elkeztük/ték, mert utána minden kedves politikus ugy venne palira minket ahogy csak akar....
(amugy azon nem kell szerintem meglepődni amit Feri bácsi mondott, lehetett sejteni hogy mi van itt...)
ja és egyemberként állt az mszp fletó mögé .........jól van akkor mindenki ballaghat a faszba!
figyeljétek meg ezek a tolvaj trógerek még megmagyarázzák , hogy ez a hazugság még az endúrósoknak is jó volt!
Jó napot, erős nyakat!

Húúú, nem hiába vártam az Auróra jelére...