na igy néha néha beleugatok a dolgokba
theo az ultraderm es megoldás nem a legjobb, mert mikor kiszárad apróbb ultraderm szemcsék maradnak benne akárhogy slagolod át is.( én se hittem el mig egy öreg szaki eg nem mutatta, mikor elkezdte csapkodni kézzel szürőt.)
a KTM ben elöször brigéciollal szoktuk átmosni, ez lehozza a légszürő olajat utánna meg légszürő tisztitó elég egy fél deci rá, és olyan lesz a szürő mint az uj.
Nem tudom ki mikor volt ott utoljára, én kb egy hónapja, katasztrofálisan szar, olyan nyomvájuk vannak hogy az hihetetlen, és a tempo is elég nagy helyenként, annyira nem is szeretjük(monjuk a motorjaik sem...)
oké, nem tudom hogy lesz-e vmi info, de ha megtudok valamit szólok, reméljük nem ismerős...
Én aszem nem ismerek még látásból sem suzukist, aztán lehet már láttam.....
Uhh, most mondta apa, hogy beszélt egy helyi tűzoltóval, és tegnap a csobánkai cross pályán, tudjátok biztos környékbelike melyik, a tank pálya alatt....Nagyon csúnyán öszetörte magát egy suzukis, nem tudom milyen, nem tudom ki, valoszinűleg elég durván orra érkezet egy ugrató után...(egy helyen tud ott ugratni, de nem huzta neki gondolom, ott igen csunyát lehet esni télleg.....) Hívták a mentőket( nem tudom hogy a haverjai avgy valaki az utrol látta....) meg a policájt, de a mentők nem tudtak mebenni a pályára, ugyhogy a srácot a tűzoltók vitték ki az útra, mentőhelikoptert kellet volna híni hozzá, mivel elég súlyosak voltak a sérülései....De nem jött ki a helikopter mert nem volt kerozinjuk, így a mentő autó vite, nem tudom mi van most vele...
Ha esetleg tudtok valamit, szóljatok léccci! Elég durva, nem tudom hogy tudott olyan roszul esni, vagy nem volt védő cucc rajta?
most akkor még én is leírom ide,h az yz450 f en mert nekem az van minden oil cserénél cserélek szűrőt is természetesen mindig új oilal töltöm fel újra! de előtte meghuzgálom a kicsavart csavarokat még a vázon is!mert ennek ott is van,nem elég a blokk alján leengedni és sajnos mindig 1.2l oil megy vissza bele mert ennyi is a norma!Pedig az autósboltban a szerelő azt mondta,h ugysem jön le az összes oil,vmennyi mindig bentmarad! mit csinálhatok rosszul,h nekem nem Várom az észrevételeiteket
örülk,h így kiveséztük a témát attól,h valaki segít kicserélni a haverjának az oilt/könyvből/ attól még nem hiszem,h szerelő na majd mindjárt keresek vmi újabb témát
theo az ultraderm es megoldás nem a legjobb, mert mikor kiszárad apróbb ultraderm szemcsék maradnak benne akárhogy slagolod át is.( én se hittem el mig egy öreg szaki eg nem mutatta, mikor elkezdte csapkodni kézzel szürőt.)
a KTM ben elöször brigéciollal szoktuk átmosni, ez lehozza a légszürő olajat utánna meg légszürő tisztitó elég egy fél deci rá, és olyan lesz a szürő mint az uj.