Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom politika....hát már nekem is elegem van ebből a kormányból...meg ebből a helyzetből...
Na jó kicsit erős volt, de enyhén feszült vagyok.....hirtelen nem tudtam finomabban mondani, hogy hova kéne mennie és milyen módon...
És figyeljétek meg a sok baromarcú aki ezekre szavazott, még azt fogja mondani, hogy milyen fasza csávó bevállalta, egy igazi derék ember ez, kimerte mondani...
na ettől én elhatárolódom
Mi volt a híradóban lemaradtam...???
ezt nem mertem ajánlani
Sanyi a kirááááály!
De miért nem akasztják már föl a gecibe is ezt a szart, most is magyarázkodik, tereli a szót...hát menjen már visza a kurva zsidó hazájába
vagy én
ajánlanám a királyságot de ki legyen a király? szerintem tapsihapsi vagy sponyvabob
ehhez meg csak annyit tudok hozzáfűzni :szerintetek milyen emberből van több okosból,vagy butából? butából!!!Tehát ennyit a demokrációról
Remélem láttátok a híradót....Ez kész van lekéne lőni a gecibe a bagázsával együt.....
Én pont leszarom,h milyen motort veszel!!! Hány ember megveszi a gagyi kocsikat is suzuki stb én bmwvel járok amugy ha ktmbe szerelnék nekem is az lenne,csak vigyázz ki ne kerülj onnan mert adhatod el
bennem is
voltam kint homokbanyanal kicsit szantani, nagyon elveztem. Egyszer letettem egy kicsit a foldre a gepet de semmi komoly meg le sem fulladt, de igy tanul az ember. Mindenkinek ajanlom a nedves homokot tanulni. Mi pl ott alakitottunk ki egy sajat palyat eddig kemenyen 3an vagyunk. De franko.
Ja es eppen jottek a rendorok kicsit lelassitottak aztan tovabbmentek. Azt hittem bejonnek de szerencsere nem.
axel rose?
rx es?
hol lakik?
most értem haza,találkoztam 1 rxes sráccal,faisst te elvileg ismered,vmi axel...de nagyon fos az rxe
Na voltak megnézni, ez az első motor amit nézett, ujrakezdő, vagyis anyira ujra hogy már a váltást is elfelejtette, robogozott....
A hapsinak szerintem tetszett, a feleségéről nem tudtam eldönteni...
Kicsit furcsa volt, rá sem ült, menni főleg nem akart, csak nézegette... Nem tudom mi van....
Szerintem amugy végül nem fog neki kelleni...
már tudom,pest
nemtudtok valami balcsi melettit?
a mami hol van?
köszike
örök hálám
Hát már a nagyok világába léptem május óta...pályakezdő vagyok
bocs a link nem sikerült.: www.mamiszki.hu
államilag támogatott, de akkor is kell fizetni évi 60 guriga. ami nem sok, ha olyanokat nézel hoyg egy csomo rendezvényre ingyen belépőt kapsz, visznek csomo helyre kirándulni és semmit nem kell állnod. holnap megyünk 2 napos börzsönyturára és semmit nem kell fizetnünk.
taval y3 napos evezőtuán voltunk.

bőwebben MAMI
köszi
akkor a mamit ajánlanád?
ott van valami kedvezmény a tandijból?
ilyenre gondolok hogy 22 év alatt államilag támogatoss stb?
MAMi
az M force-t anyira nem ajánlom, nem hallotam róluk jokat. midnen féle alap oktatás nélkül kilökik a tanuokat a mühelyekbe, oszt 1 évig csak szerszámot takaritasz meg felmosol, mert semmit nem tudsz.
a MAMI ba az első évben a sulinak a mühelyében vagyunk, és van ott is mit boncolgatni
és ha kikerülsz vhova gyakszira akkor már vmit rád is mernek bizni.