Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hihi ...megesik az ilyen
hálla istennek nagyobb kedvel megy az ember,ha lányok is vannak multkor még pályán is láttam egy lányt menni és jóóól is nézet ki mondjuk nem tépte nagyon de mkor megálltam pihenni és láttam ki vezette a 80 as nagykereküt majd leestem a futóról
hát jah...pedig már non sok motoros csajszi van...
125
csutka gáz+kuplung...
ezé kell 250 ott nem kel kuplung
gonolom,h nem hisznek a szemüknek amikor a bukót lerántod
Akkor rendben van a dolog( bár az a sűrü olajszerű massza amivel eddig tekerték, az aggasztó)
Akkor mindent bele!! Had sokasodjanak azok a kilóméterek
!!!!!!!!!!!
azért folyik belőle,mert még az előző tulaj egy olyan sűrő olajjal használta a gépet ami még folyni is alig akar,és ezt elégetni,neme gyszerű.. motul 800as versenyolaj van benne még egy darabig,és 1:30as
azért ömlik belőle még :)
Sajnos ilyenek... De legalább kinn terepen nincs aki leszorítson ...amugy mindíg van aki szívózzon velem...haver meg jol legyalázza őket h mért mindíg a kicsit kell csesztetni ...no de mikor meg megállok a benzinkútnál...és leveszem a bukót...kiül a döbbenet az arcokra
jah jah.
Dehát a 33-as keverékből(főleg ha nem a legfrankóbb az olaj) néha marad.
Jah meg lhet hogy nem csak csutkán ment.
Bedig az csak úgy a fincsi
jó szined van faisst
ilyenek ezek
Jajjj..nem olyan csunyán csak mutogattam h kuplungos vagy...de még csak nem is figyelt az állat
szedd le róla azt a buzi tákolmányt a háccsó sérvédőről..elég undi
azt hogy mutattad?
ájjáj folyik ki az oil a kipuffogón
ne is mondd...multkor is a városban benn 4-sávoson....mentem a belsőben aztán egy atos a külsőből ugy rámhuzta a kormányt h szét se nézett dudálok-integetek neki h barom...pedig ez nem szokásom..de ha én nem fékezek eldarál ...megtanultam h mindíg jobban figyelek mintha kocsival elnnék...
Itt van még pár kép róla!
csak vigyázz magadra! tudod az utcán a sok köcsög autós........
no jah a ktm... ...meg a drz 400...ezen is gondolkoztam már
Suzuki Bandit 400-ra...beleszerelmesedtem.... persze az aprilia megmarad
ktm superenduro...az elég nagy
milyen nagyobb verdára gondoltál a jövőben?
bocsi
és mi ennek nagyon örülünk
ha ha ha ez kurva vicces volt