Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nehéz dolgok ezek...........de én nem tudom ha nem vérrel juttatjuk kormányra a vezéreket akkor azt már nem is becsülik meg???
azé lenne fosás a következő kormányban ha mondjuk most levágnánk 1-2 fejet...azok már nem szeretnének hibázni nagyokat ....kitaláltam egy új ösztöndíjat!
Helyes Zoozee! H
át orditotta is a tömeg, hogy Magyar rendőr velük van....
remélem a rendőröknek is van annyi eszük,h a nép mellé állnak!Fosik a sok......
Sziasztok
a kormányra!!!!!!!/de nem a taper-ra meg a renthal-ra/
most kéne elzavarni az egész parlamentet!Mert akik ott vannak mind ilyenek!
Odakéne menni cross motorokkal, és gyújtogatás helyett átmenni az autokon, mi is élveznénk, és akik felgyujtották a csodaskodákat azok is megnyugodnának....
Mondjuk én most örülök hogy a monitorig ellátok....
Amigy te kire lőnél?
szeva.....nánán van a ktm és akiről beszéltek az a ricsi.....neki is motorozik a fia
buhuslavéknak meg két boltjuk is van párkányba/ az egyik nemrég nyílt

amúgy itt is zuhog az eső mint az állat és nincs motorom és ideges vagyok...de amúgy is most lőni kéne menni pestre!
Akkor monjuk hogy 175ezer HUF, igaz? Akkor érdekelne, ha még meglesz mikorra eladom a DT-t...
Csere egy kis ráfizetéssel nem érdekel gondolom...??
Mondjál róla pár szót, mikori évjárat stb...Mostani állapotárol képet tudsz mutatni?
Jó regelt .Szép napra ébredtünk szakad az esö mint álat. Holnap meg mentünk volna terepre de azért megyünk remélem elál az esö lesz ám dagonya
Hat ez az en se tudom ,azer irtam hogy szamoljatok at....

de valahogy 5,80 a kapok 1 koronaer.legyen 6 forint es kesz

na szoval akkor XT XL KLR 600 evjarat 85-tol 92-93 ig.
es jobb lenne ha a kissebb valtozatoket irnatok le.
szoba johet a 350 es kategoria is....de ha ma egyszer akkor legyen bika 600-as.

kossz
Szép estét All!!!
SuzuTS!
Írd le konkrétan mien típusra vágysz, és hanyas évjáratokra, mert így qrva tág amit írtál!
Bohuvslav mindig eljön nyíregyházára a teremcrossra. az egy igazi jó móka, AJÁNLAnI tudom mindenkinek.Olcsó a belépő, és 3000 vérmes drukker szurkol Uborkának és Grillmáyer Gabinak.
Ez egy 2002-es utolsó évjárat amit gyártottak ezekből.. Ilyet kérek karácsonyra majd..
Hohó a Párkány Ktm bótba vóltam ez lehet a tulaj fia mer ott eladó a Suzuja és mos Ktmess
oké és hány FT egy SK?
csak a fiat,ha arra gondolsz akinek ktm es uzlete van parkanyban a fia meg tuningal foglalkozik.
nem ismered a nagy sk motocrossost?Nyitrán meg Párkányban van motocross boltja!sokszor ellátogat magyar versenyekre is!
szeva bocs azt nem ismerem.

TSR-t 29000 sk szamold att

de mar nem olyan szep mint a kepen de megy mint allat.
szeva ts üdvözlöm a Radek Bohuslavot
TSR mennyi lenne?
Szewasztok. mizu veletek mocisok????

reg voltam erre...

kene egy tanacs melyik a legerosebb moci a harom kozul XL XT KLR mind harombol szepen kernem a loerot,nyomatekot,sulyt fogyasztast meg vegsebesseget.

jon a szezon a husky belesz garazsolva...az supermoto telre nem megy ki mer kurva gyononyoru...es feltem...

na van a TSR az erett az eladasra,ket eve van meg es aki nem hisszi az ne higgye de gyonge a szamomra...megy mint alatt de nekem keves friss szantason szethuzza az 5 ost ez egyenlo a CR 125 el az 6 on ment telibe es kicsit eloztem ot.de szantason nem sima foldon.

igazibol husky 410 vagy 510 kene de az zsiros...
ekozul a harom kozul akarok valasztani a segitsegetekkel nem kis mocis tapasztalataimmal megcsinalgatom szantas gyuronak es fo az ara kb 20000 Sk 120000 forintba lenne benne max....

na akkor kernem a valaszokat melyik mien....

koszonom,he he megy le a benzin nalatok????nalunk mar 5,80nal olcsobb lett szamoljatok att forintra.
már nincsen meg sajnos ,de miért kérded?Ha segíteni kell akor kérdez csak nyugottan
qrva jó van benne könyök védő,meg váll védő is majd csinálok képet és msn en átnyomom