Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De sokat!
Szerbusztok szerbusz-vizibusz nem értem mit görcsölsz egy ilyen meleg motorral?Megveszed biztos megszívod vagy ha balesetet szenvedsz/hülyeség,h úgyse/vagy ha a srác görcsöl majd vmit és még lehet,h a motor sem ok-s!Mégsem új,még ha szép kinézete is van! Ha halgatsz az öreg mxre elfelejted ezt!Vegyél egy bentmaradt újat és biztos megegyeztek a kereskedővel mintha láttam volna hírdetni a camponában egy bemutatómotort drzt!tuti meglehet rá alkudni vagy ha nem akkor auneres cimbikkel ha az sem akkor marad a wr450 öhlins 2kerék halytással a gézánál zsír 2004 bentmaradt amít már írtam!Ott biztos megegyeztek vmi+dologban Az új az mégis csak új! Ismertem olyat/népszerű ember/aki az első oilcserénél fordítva tette vissza az oilszűrőt és a próbakörben megállt az rmz250!
10w 50
ehem aham ihim ühüm!

márciusban jön a drz 450!!!!!!

amugy lehet h most hülyeséget fogok kérdezni de mien olajat vegyek a huskyba?? 10w40? 15w40?
uhh, kicsit értelmetlen cask sietek, tehát: amig ujságot kerestem addig a motoros jött be és nem más, és a rendőrök akkor nem voltak még ott mikor mentem......
Uhh, lementem a bezinkuthoz motor revüért, és ott áltt egy (szerintem) Orion olyan mint Standaré csak piros....
Bejött, amig kerestem a zeitungot kérte amit akart, és amikorm mentem ki, kb akkor akarta inditani a motort, amikoris a fal mögül ott termett egy rendőr, akik amikor mentem még nem voltak ott, gondolom meglátták az útról a motort, és beálltak oda.... Kicsit meszebbről néztem, és gondolkoztam hogy hogy tudnék segíteni... láttam hogy kérik a papírjait stb...nem jutott eszembe semmi hogy mivel tudnék segíteni, így elsunnyogtam.... Gondolom kapta a szokásost...(mármint az itt megszokottat, tolhatta hazáig, leengedett gumikkal...)
Sajnálom, de nem tudtam segíteni!
aloha!
drz 400 e k7 1.548.000......a k6-os most több helyen akcióba 100.000-rel olcsóbb plusz értékes ajándékok stb. és választhatsz a tuningkémény és a ruházat között! akkoR 1.4 be sincs a gép vadi új k6 azé az már tényleg nem szar belógatsz 800-at vagy egy millát és a többit két-három év alatt kifizeted havi 20 forint az meg nem a világ vége és van egy zsír géped amire te fingtál rá először!!!
egy kerek millával olcssóbb mint egy 525 ös ktm vagy egy husaberg de még a huskynál is 800-al és azért annyira nem szarabb
szerbusztok szerbusz wukk!
mi zsír ???
a drz akcióba most másfél sincs és adnak hozzá vagy tuningkéményt vagy felruháznak 1.450 körül és még
ajándék valami is van plusszba és nulla százaléktól elvihető de ha beledobsz valamit akkor még le is szopnak
mindjárt kiderítem hogy hol!!!
szerbusztok
bekell lássátok a drz jó motor és 1.5 az új nem is drága és ahhoz képest tényleg jó gép
én inkább újat vennék ha nem megy ez trükkösbe ez tényleg jó motor csak menni kell vele
hajrá evenx
Megkérdeztem, nem adja. "93, fordított, 50Le, és 300-ért vette másfél éve. Műszakis, meg minden. Állítólag kicsit baszakszik mostanában, lehorkol, meg ilyenek, de a lényeg, hogy nem eladó.
Nah de most már lépnem kell, mert dolgozni is kell valamikor, ha már suli nincsen ma.
hát szerintem ez sumákban menne csak jól
Nah az lesz,hogy felhívom a srácot , elmondom hogy kötök rá biztosítást a nevemre, írunk papírt, amit a rendőrnek tudok mutogatni, hogy én vezehetem a motort.meg persze írunk megállapodási szerződést.
Ha belemegy akkor belemegy, ha meg nem akkor végképp elfelejtem ezt a motort.
Ez a hátulütöje, de elég életképes válallkozásuk van, szóval nem tartok egyáltalán ettől. Meg a szerződésben ezt rögzítenénék.
A forgalmiban semmi nem utal a motor hiteles létére.
Azért zárkózik el a motort csak úgy átpasszolni, mert az apukája nevén van a motor.Az apukája meg magánvállalkozó, és a motorról szerintem visszadobták az Áfát,mint munkaeszköz. Vagy ha azt nem is , akkor is legalább költségként elszámolhatták. Szóval ha én csinálok valami gixxert, akkor nem akarják a vállalkozást belekeverni semmilyen körülmények között. Valami ilyesmi lehet, innen fújhat a szél. Amúgy a srác laza felfogású, meg tényleg rendes nagyon.
hát persze ....a lényeg a benzin!! az akkor szar ha a srácnál vagyonelkobzás lesz és oda kell adni a motort remélem nem lesz
semmilyen papír nincs benne ....de az enyém nem hiteles motor ....nincs a nevemen .....a biztosítás az igen....és ha nincs a te forgalmidba banki bejegyzés akkor kössél rá biztosítást a te nevedre vigyél egy üzembentartói /elő/szerződést ami után kötnek veled biztit de azzal már ne menjél be az okmányirodába!
és motorozol azért 22 hónapig elvagy úgyse az utakon mész szerintem egyszerűbb elkerülni a balesetet mint nekem a cbr-rel !
dehát a haverod nevében is fizethetnéd ezt annyira egyszerű lenne mint a szar vagy ő vesz másik motort ehelyett?? max. csinálhatnátok egy szerződésfélét egymás között és együtt fizetnétek be a csekkeket ha meg csinálsz vele egy karambolt akkor neki picit megemelkedik a biztosítása és azt is te fizeted de az lófasz! ez a legegyszerűbb és kapufa !
Akkor elvileg te is úgy jársz a cbr-rel, hogy csak biztid van rá. A forgalmi meg más nevén van.
mindjárt megkeresem a hondám forgalmiját és megnézem milyen papírok vannak benne !
nem tudom de új suzukit venni a legegyszerűbb meg a legolcsóbban vehető normális motor a drz eddig ez a tuti ..van felétek kereskedés menj be ingyen nyomnak egy kalkulációt ..kérdezd meg minimummal mennyi és kérdezd meg mennyi a részlet ha bedobsz sok pénzt..... futamidőt is találd ki és annak fényében vizsgáld meg a problémát....lehet okosabb leszel ezügyben ...mert ilyen hitelátvállalás körül kisuhan 2 kiló a zsebből és utána tiéd a motor nagy thm-mel plusz átírás eredetvizsga meg egyébköltség...ennyiért akkor inkább újat ...másfélélért tudok venni itt egy drz-t és kisírok hozzá sisakot vagy ruhát egy kilóért kb!!
De ez a biztosítás dolog pontosan leírva mégegyszer hogyan működne?
Tehát nekem mit kéne mondanom a biztosítónál?Milyen szerződéssel, papírral kéne mennem hogy jó legyen?
Igen ,ez akkor jönne elő, ha lenne valalmi baj.Mert amikor a rendőr megállítana, akkor az nem tudja, hogy ez egy terhelt motor. Viszont igaz, ha baj van, rögtön elővennék.
Bár nem éppen, mert egyik ismerősöm nevén sem volt a motor, csak elhozta, és volt ziccere, és fizetett a biztosító, abból sikerült neki különben kitisztázni a motort.
Tehát akkor pontosan xarban vagyok. ez egy olyan ügy, ami sehogyan sem jó.
Igen az új azt jelentené, hogy plussz 2-3 év részlet.