Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát átfutottam a w8 cagiva leírásokat ...de mégse veszek
ez jó növeli a motorozás élményét
hosstes csajok erre jók
na ez a fucking henger a dugattyú és nem akarni elkeseríteni magát de szart se látni
amúgy akkor is nehéz nézegetni mikor a kezemben van!....de ha holnap mutogatod a haverodnak vidd hozzá a főfékhengert is ill. a kuplung működtető nyomóelemházat ...tehát azt amiből ezt kivetted
de undi vagy
na ittvan ez a faking henger
tuti hogy szar nem?
hát jah...erre tegnap jöttem rá
és ez az utolsó !
na zozi dobom fel a képeket 1 pill
kösz xlzx nekem se ment és ugy csináltam ahogy mondtad és mostmár jó!
szeva bocs, hogy leszakadtam délután de szopatott a net és utána el kellett mennem ........sikinek küldöm a maradék cikket!....... evenx itt vagy??
nekem nem adslemen van nekem állandóan a neten van és nem ajánl föl semmit a qva annyát
Nekem szar volt 10percig most jó!
netet leállítod,msnbe bejelentkezel és ő fölajánlja a kapcsolódást...
mi van??ezt qvára nem értettem magyarázd már el érthetően
nekem is szar lenne az msn...de túl jártam az eszén úgy kell a netre kapcsolódni h megszakítod,behívod az msnt és hagyod h ő csatizzon...és akkor jó lesz
na mostmár az én msnem is szar
Most hítak a motorral kapcs-ba, tul messze volt ugyhogy aszonta tárgytalan....
Kivéve ha innen szopatott valaki....
1x már belinkelted és nem kellett senkinek, lehet h kicsit sokat kérsz érte
HondaMTX 125/50
új dugó, Gyürű, Főtengelycsapágy, Kuplung, Lánc, lánckerék, Hátsófékpofa, fúrt henger. A motorja teljesen felújítva, kTM idomok sport légszürő, Giannelli sportkipuff, kézvédő, frissen bejáratva, Sürgősen eladó.
200.000ft
tel:30/7484553
de valahogy a web en be lehet jelentkezni azt hogy kell?
kurva élet
amugy lesz felszerelésem de egyenlőre ha uj lesz akkor csak csizma meg páncél térd és könyök védő... ha használt akor csimma ruha szett meg nemtom... fater intézte....
csak a tiéd szar