ja hitelátvállalás meg átírás meg eredetvizsga meg stb ..............kész katasztrófa 1-2 éves lovat nem szabad átvállalni inkább az új de nekünk most levezette papíron a suzukis ember mert egyéves gixert akartunk és mondta hogy nem jó vegyünk újat pedig ott még hitelt se kellett átvállalni mert kereskedésről volt szó!!
agyvérzés
mennyi a futamideje a szerződésednek?? sokáig kell bújni?
nekem úgy van ill. mesélte a haverom .... ...hogy 3 éve a cbr-je nincs átiratva.... bement a biztosítóba kért egy papírt 1 üzembentartói szerződést /hogy üzembentartója lesz egy motornak azt kitöltve kötött vele a biztosító biztosítást /azért is mert kell az átíráshoz vagy az ü-tartói bejegyzéshez is előbb biztinek kell lenni / addig nem írják át míg nincs bizti/ itt leállt a folyamat mindent fizet a motorra aztán ezzel jár eddig ették a yardok nem foglalkoztak vele egyszer kérdezte és mondtam hogy most lesz beiratva az üzembentartói mindjárt de ez egy külföldi utnál volt a vámon de semmi különös !kihúzol vele 2évet addig kilógatod a részletet és csókolom.......na most , hogy ez működik-e a mai nap nem tudom de a 25-ös gasgas /amiről firkáltam/ amit 2-3 hónapja csereberéltek az is így van pedig az még céges is !
a hitelátvállalásról meg írtam...hogy akkor inkább vadi újat!
Nah amúgy megkérdeztem a biztosítót:
Tehát amíg üzembentartói szerződést viszek neki ,addig nem köt velem szerződést.
Viszont ha adásvételivel állok elé akkor tudok kötni bizotsítást a saját nevemre.Csak a kérdés, hogy utánna tudnak-e ellenőrizni, hogy tényleg átirattam -e a talicskát, vagy a rendőr beleköthet-e, hogy miért nincsen a nevemen, mikor a biztosítás már (pl) fél éve a nevemen van. Mert elvileg 15 napon belül köteles vagyok átiratni.
Nah ebben mondjon valaki okosat.
Mert ez elvileg járható út lenne, ha csak bizti lenne.
Okés, végülis ebből azt tudtam meg hogy milyen ujjonan(mondjuk az is támpont) de használtmotor=luti.....
Na majd meglátjuk, egyenlőre kéne egy olyan érdeklődö a DT-re akit nem rettent visza a távolság....
ja le van gömbölyödve a karmantyú éle és az aluminiumpor ami benne van az se baj ha kitisztul belőle!
amúgy ez a felújítószett nem drága dolog kíváncsi vagyok mit kérnek érte a ktm-nél
még úgy is felnagyítottam , hogy kimentettem és ott megvizsgáltam képnézegetővel a 18 megapixeles képet de szakvéleményt továbbra se merek mondani ...szerintem bátran megkarmantyúzhatod!!
agyvérzés
mennyi a futamideje a szerződésednek?? sokáig kell bújni?