Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és a kölcsönadási szerződés se jó mert a banki szerződés szerint te nem is vezetheted a motort!!
amúgy evenx a haverok nem bíztatnak semmi jóval azt meglehet csinálni amit mondtam de ha mondjuk baj van nem tudni mi történne !a rendőr nem foglalkozik vele errefelé leszarja arra jó de ha kárt okoznál ne adj Isten akkor lehet kibúvótkeresve a biztosító lehet nem fizetne akkor meg azért lennél szarba !
de bekockáztathatod 22 hónapra de ha mindent összeadsz határeset de kiszámolták a haverok érdemes újat venni mert egyéb költségeket is figyelembevéve majdnem annyiba van ez mint a vadi új ! és nincs cirkusz meg nyugtalankodás és hát plussz új a ló ami nem elhanyagolható!
vagy pedig a kereskedővel beszélni mit tud intézni ...de az se olcsó meg nem nagy okosság!
Nah akkor ötöljünk ki valamit, mivel tudnám magamhoz csábítani azt a kis motort!
de nem ő írta a forgalmit ....azt basszák meg aki írta ....nem kell neki teljesítménymérőpadnak lennie ..ő csak egy motoros...
szevasztok itt vagyok
Ja, monnyuk nem sokan. Csak attól tartok, hogy mivel innentől kezdve mindenki próbálja átíratni kisebbre a teljesítményt, a hatóság lehet, hogy jobban rá fog menni a dologra. Tudod, adóval nem viccelnek...
Ha a forgalmiban van hivatalosan, ki fog velem kötözködni, hogy ez nem annyi?????
Jó napot, erős nyakat!

A 24kw nagy királyság, csak akkor már nem csak okirathamisításért, meg biztosítási csalásért basznak meg, hanem adócsalásért is.
nah nem leszek 2 napig...osztálykirándulas csőcső még jó utolsó csapatásokat
Hey!
zoozee várom mit tanácsoltk a cimboráid, mert kicsit izgat ez a motoor. Gecc már irni sem bírok.
Bis morgen!
Oké, azért köszi!
Hátha nem happolják el előlem mégsem a kiszemeltet!
Én nem mondtam hogy 100%csak megkérdem de mondom nincs nagy esély rá
Csanaki, kb mekkora esély van rá hogy kéne neki a DT-m? Első lámpát adok, többit mondom neki ha egyáltalán érdekli...
kÖSZ TÉLLEG STANDAR
huzuki és csanaki

Standar vagyok,nem Standard
mit nem ért?
ok
semi gond
mit anyázol?beboritalak
csak kérdeztem
semi cikizés nemvolt a dologba
Hát, nagyon szépen megköszönném ha tudnál rá vevőt!
Itt a számom, ha esetleg érdekli, akkor hívjon fel: 06705359703 (nem szórakozni velem)
Vagy ha van msn neki: siki92@msn.com ....
Előre is kösz!
Az a hejzet hogy szinte mindenkinek az van mármint nem mindenkinek van 1 125ösdt 2 80dt de az 1ik gyereknek meséltem huzukival hogy a neten van 1 gyerek és milyen fasza a cross Dt ye
Oké! Egyik haverod sem akar 80as DT-t?
na mind 1 inkább hagyjuk bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁna t,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁ nat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,boc sÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,b ocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat ,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁn at,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocsÁnat,bocs Ánat,bocsÁnat,bocsÁnat standard tÉlleg bocs csak ideges lettem
Okés, akkor kimaradok belőle!
Én senkivel nem akarok összeveszni csak te ezt nem érted
De mé" kellet a válasz elött anyázni..