Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xl 125 s honda? 4T 50 esként használt 150 péz asszem de nem tuti lehet h kevesebb
Mx! miért nem veszel ilyet? ez böszme...VOR
egyenlőre még csak kiváncsi vagyok hogykit érdekelne és hány embert...
de ha van érdeklődő jó sok
akkor kb 1-1,5 hónap kb
80-ast nem akarsz?
szevasztok
most akarok venni egy 125ös endurot,50esként...
vmi régebbire gondoltam,ami elöl tárcsa,hátul dob,és nem poweres,havernak ien volt és nagyon bevált a powermentes enduro..
kinek van esetleg elado olcsón,vagy inkább oan kéne,hogy vki külföldről hoz be motorokat,mr azok az olcsók,és nincs ennek széthajtva...
előre is kösz a segítséget..
most a suzuki tsx et előnyben részesítem,emr havernak van és kipróbáltam és nagyon megteccett..
ti meiket ajájjátok,aminek erősebb a váza,meg a block is jó erős?
üdv
na mi van apriliáztok abból az rx125 a tuti .......nem kell bírkózni a sok lóval
nézegettem dirtbikeriders oldalt jó............amúgy mikor lesz a verseny?
Vizes, csere egyértelmüen!
???
jol hangrik ez a verseny...majd tajekoztass...
Viszont van egy szemelyes kerdesem.. Az normalis ha a valtoolaj tiszta feher???? Mar korabban is ellenoriztem akkor is olyan volt tej feher!!
a-a....most olvastam motomixben hogy levan folytva ki lehet venni,de ugrik a gari és máris 76 lovas
fasza hogy ennyi érdeklődő van a versenyre
köszike
550sxv 65 ló
jah 70 vagy 80 paci...de fölösleges már akkor a erő ugyse tudod kihasználni... mondjukaz 55 ese sm be versenyezni jo volna nem a haver lehet h lecseréli a 450 es exc t és 560 smr t vesz versenyezni...
Ako se kéne, terepmotor=1 henger...Mr2T ujraéled.....
azt mondják hogy az 550es nagyon disznó.
kecskeméten a natix nál akcios 1,790,000.-
kötömös kérdés komoly volt?
az mi?ktm?ti ezért pénzt kaptok?vagy csak kishapsi?
2henger dupla baj
miez????
vegyél rxv-t
Csak sziják a port mi MX lemaratak rendesen látod ezt müvelted de akor egészséges voltál de odabaszol nekik csak épülj fel kétségem nincs felöle
Csinos!
79
na most ez egy 6km szakasz lenne de én mentem evel a DR-el kurva jó álapitba van mondjuk de nem tud 130 nál töbet