szevasztok
most akarok venni egy 125ös endurot,50esként...
vmi régebbire gondoltam,ami elöl tárcsa,hátul dob,és nem poweres,havernak ien volt és nagyon bevált a powermentes enduro..
kinek van esetleg elado olcsón,vagy inkább oan kéne,hogy vki külföldről hoz be motorokat,mr azok az olcsók,és nincs ennek széthajtva...
előre is kösz a segítséget..
most a suzuki tsx et előnyben részesítem,emr havernak van és kipróbáltam és nagyon megteccett..
ti meiket ajájjátok,aminek erősebb a váza,meg a block is jó erős?
üdv
na mi van apriliáztok abból az rx125 a tuti .......nem kell bírkózni a sok lóval
nézegettem dirtbikeriders oldalt jó............amúgy mikor lesz a verseny?
jol hangrik ez a verseny...majd tajekoztass...
Viszont van egy szemelyes kerdesem.. Az normalis ha a valtoolaj tiszta feher???? Mar korabban is ellenoriztem akkor is olyan volt tej feher!!
jah 70 vagy 80 paci...de fölösleges már akkor a erő ugyse tudod kihasználni... mondjukaz 55 ese sm be versenyezni jo volna nem a haver lehet h lecseréli a 450 es exc t és 560 smr t vesz versenyezni...
de ha van érdeklődő jó sok
akkor kb 1-1,5 hónap kb
most akarok venni egy 125ös endurot,50esként...
vmi régebbire gondoltam,ami elöl tárcsa,hátul dob,és nem poweres,havernak ien volt és nagyon bevált a powermentes enduro..
kinek van esetleg elado olcsón,vagy inkább oan kéne,hogy vki külföldről hoz be motorokat,mr azok az olcsók,és nincs ennek széthajtva...
előre is kösz a segítséget..
most a suzuki tsx et előnyben részesítem,emr havernak van és kipróbáltam és nagyon megteccett..
ti meiket ajájjátok,aminek erősebb a váza,meg a block is jó erős?
üdv
nézegettem dirtbikeriders oldalt jó............amúgy mikor lesz a verseny?
Viszont van egy szemelyes kerdesem.. Az normalis ha a valtoolaj tiszta feher???? Mar korabban is ellenoriztem akkor is olyan volt tej feher!!
köszike
vegyél rxv-t