Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wehe üdv!!!

nektek is szar az msn? nekem meg hat
amugy a rokon neve... hmm.. nem publikus de amugy mondanám....
Kötekedős
Na jo valoban furcsának tartom, mikor valaki rárak a kipuffra egy matricát, mikor lerí róla hogy nem valoszinű hogy télleg akra dob lenne....
akrapovic dob
Ki is keresett 200-as TS-R-t, tudom gyanúsan olcsó, de attól egy próbát megérhet...
Hy standar
Hát a dt-ét még nem mostanság fogom eladni addig meg csak benzint bele oszt jóvan, hagy szójjon az adatlapomon benne van hogy hol lakom asszem, Pesttől kb.:60 km-re.
Uhh, az nem túl jó....
Eladó Yamaha DT! Wáá, kistestvér, rokon, nagymama, nagypapa, nem kell senkinek?
basszus apa elütött egy őzet... szegény teherautó tiszta tropa az eleje még jó h apának nem lett baja
Lehet elviszik az orrom elől a W8-at, jajj valki vegye már meg a DT-t...
Zoozee, azért berakhatod a cikk végét is nyugodtan...
Köszi az infokat....
Helló zoozee!
Ugyanilyen szervírkönyved nincsen aprilia rx 125-hez??Ha netről szetted tudnál valami linket mondani
Köszi
Tovább is van, mondjad még...
Amugy most nézem, hogy az én kiszemeltemen teljesen máshogy náz ki a lengővilla
Akkor délután megkérdem a srácot, belemenne-e úgy, hogy a biztosítás az én nevemem lenne.
giorgio,a dtdet mikor adod majd el?
és hol lax?
aloha!!!!!!!!
Kösz Zoozee, legalább van valami jó is a 3om doga után....
vegyél crosst és ekerülsz minden ilyen fa....ságot
hy evenx!
A biztosítónak oda kell adni a forgalmit, de abból csak az adatokat írja ki(köbcenti, márka.....). Én úgy kötöttem biztosítást a nevemre hogy még az előző tulaj nevén volt a moci. Ja és az okmányirodába már úgy kell menni hogy megkötötted a biztosítást(nekem 6000Ft egy évre) a nevedre+eredetvizsga(13000Ft)+adásvételi. erre rájön 2000Ft illeték+6000Ft a forgalmi +6000Ft a törzskönyv. Kb.:30000Ft volt az átíratás a DT-re
Én úgy tudom, hogy kell a biztosítónak a forgalmi fénymásolata, csak akkkor kötnek veled biztosítást.
Vagy én tudom rosszul?
Mesélj már erről a biztosítós témáról! Most ezt egyáltalán nem értem?
Mivel nincsen a nevemen semmi, akkor hogy lehetne kötni rá szerződést a biztinél?
szevasztok nagy a pangás !
ezzel még tartoztam sikinek a 92/6 motorevü cikkel nyomom sorban rakjátok össze
ja beszéltem husky-val és tagadja hogy ő lenne igazmondó/de szerintem se ő az /
most olvastam evenx baját háááát.......nem is tudom ...de azért sajnállak nagyon......vazze így járni ...amúgy nálunk nem nagyon nézik az e betűt a lámpába mert a crosson rajtszám van azt se szokták átszerelni csak néha....a cbr-em is belpiacos japán és sehol e betű 5 ezer max. szerintem
amúgy nem a haverodé a gép muszály átfirkálni ??errefelé az a szokás hogy feladják csekkeket együtt valamit kitaláltok kinél vannak a papírok kinél a motor meg a forgalmi bemész a biztosítóba,hogy te leszel az üzembentartó erre már kötnek veled biztit nem mondod, hogy banké de a forgalmiba már nem íratod be az üzembentartót csak lógatod a pénzt kajálják stb és jól van ...meg ilyesmi mert ha átvállalás akkor már mivel öreg a motor nem kedvező a hitel és akkor jobban jársz egy új drz-vel mert a végére annyiba fog pont az is lenni mintha ezzel szopsz!
na küldöm a képeket
én most jöttem haza[