világos, hogy 1:40 tuti arány. 20onakárhányéves simóm is azzal megy és 15 ezer km után egyszer lett benne dugó meg gyűrű cserélve. amugy repül mint a szél lefele a sípályán.
Én 1:40 arányban ajánlom.
YZ125-be sokáig énis 33-asat kevertem de nemrég kipróbáltam 40-essel és érezhetően jobban pörög a gépezet. Ja és ez is bőven a "határon" belül van azaz ígyis még sok olajat adsz neki, bőven van kenés, hosszú életű lesza gép cserébe jobban pörög mint a 33-assal és kb. 1 tankolással tovább húzod 1 olajjal
na végülis barátnőnél is van net..
szal annyi hogy
egy haver mondta hogy forditva is lehet légteleniteni vagy mi a fasz
hogy egy fecskendővel szivni kell az olajat azon az álliton vagy mi és ugy lehet hogy jó lesz
valami ilysmit hablatyolt
ilyen létezik??
milyen krekekbe??
mondom enyémet cr honda crossgumik hátsó 0.8 -1.3 első 0.9-1.2 talajfüggő mikor melyik véglet de itthonról hátul 1.2 vel elöl 1.0 -el indulok mindig endúrózni, ebből inkább picit engedni kell az erdőbe mindig!
de utcai endúró kicsit keményebb gumival megy meg ott a két személy stb. is probléma de ott is 2 bar alatt kell lenni ki lehet tapasztalni próbálgassad apróbb lépésenként
Itt elég jó dolgokat írnak.
most nem akarsz velem dumálni,vagy csak szar az msn ed?
te 50es rx el baszod crosspályán?
az derék
YZ125-be sokáig énis 33-asat kevertem de nemrég kipróbáltam 40-essel és érezhetően jobban pörög a gépezet. Ja és ez is bőven a "határon" belül van azaz ígyis még sok olajat adsz neki, bőven van kenés, hosszú életű lesza gép cserébe jobban pörög mint a 33-assal és kb. 1 tankolással tovább húzod 1 olajjal
szal annyi hogy
egy haver mondta hogy forditva is lehet légteleniteni vagy mi a fasz
hogy egy fecskendővel szivni kell az olajat azon az álliton vagy mi és ugy lehet hogy jó lesz
valami ilysmit hablatyolt
ilyen létezik??
a légtelenitéssel kapcsolatban
majd csörgök..kb 1 vagy 1,5 óra
mondom enyémet cr honda crossgumik hátsó 0.8 -1.3 első 0.9-1.2 talajfüggő mikor melyik véglet de itthonról hátul 1.2 vel elöl 1.0 -el indulok mindig endúrózni, ebből inkább picit engedni kell az erdőbe mindig!
de utcai endúró kicsit keményebb gumival megy meg ott a két személy stb. is probléma de ott is 2 bar alatt kell lenni ki lehet tapasztalni próbálgassad apróbb lépésenként
Mondja már meg valaki nekem, hogy mennyi nyomásnak kell lennie a kerekekben??? köszi
Ilyen kérdést!
Ez a legtutibb ami történhet 1 crosspályával és veled.
meg h az rx bírni fogja me ha nem még ma eladom
már alig várom
hála annak a magasságos atyaúristennek , hogy azt a szemét különolajozást rendes motorra nem szerelik fel!!!!! 1:33...............1:40 -be keverd
1:40 vagy 1:38... tudomásom szerint...
mi a hejzet erre? nagyon kihaltak vagytok ma...aki éccaka legény legyn nappal is