Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Guminyomás,lánc és más karbantartás,praktikák.
www.xmoto.hu/index.php?mode=ci...
Itt elég jó dolgokat írnak.
már semmi
siki
most nem akarsz velem dumálni,vagy csak szar az msn ed?
világos, hogy 1:40 tuti arány. 20onakárhányéves simóm is azzal megy és 15 ezer km után egyszer lett benne dugó meg gyűrű cserélve. amugy repül mint a szél lefele a sípályán.
sutyi
te 50es rx el baszod crosspályán?
az derék
köszi a segítséget zoozee, akkor le kell engednem ,mert most kb.:2 bar van bennül(cross gumik) , éreztem én hogy kurvára pattog mekkora farok vagyok
Én 1:40 arányban ajánlom.
YZ125-be sokáig énis 33-asat kevertem de nemrég kipróbáltam 40-essel és érezhetően jobban pörög a gépezet. Ja és ez is bőven a "határon" belül van azaz ígyis még sok olajat adsz neki, bőven van kenés, hosszú életű lesza gép cserébe jobban pörög mint a 33-assal és kb. 1 tankolással tovább húzod 1 olajjal
na végülis barátnőnél is van net..
szal annyi hogy
egy haver mondta hogy forditva is lehet légteleniteni vagy mi a fasz
hogy egy fecskendővel szivni kell az olajat azon az álliton vagy mi és ugy lehet hogy jó lesz
valami ilysmit hablatyolt
ilyen létezik??
1:33 ba keverd és minőségi oil legyen!
már csak 135 hsz. és 10.000
nekem 1,6 bar elől 1,8 hátul...de 2-2 volt most engedtem
csao zozi majd később felhivlak csak msot rohannom kell
a légtelenitéssel kapcsolatban
majd csörgök..kb 1 vagy 1,5 óra
milyen krekekbe??
mondom enyémet cr honda crossgumik hátsó 0.8 -1.3 első 0.9-1.2 talajfüggő mikor melyik véglet de itthonról hátul 1.2 vel elöl 1.0 -el indulok mindig endúrózni, ebből inkább picit engedni kell az erdőbe mindig!
de utcai endúró kicsit keményebb gumival megy meg ott a két személy stb. is probléma de ott is 2 bar alatt kell lenni ki lehet tapasztalni próbálgassad apróbb lépésenként
csá
Mondja már meg valaki nekem, hogy mennyi nyomásnak kell lennie a kerekekben??? köszi
Atyaúristen!
Ilyen kérdést!
Ez a legtutibb ami történhet 1 crosspályával és veled.
szart nem veszek... na jó...de amúgy télleg...még vhogy eladom riejut meg ezt az 50est és vége a játéknak,kitalálok vmi mást
xlzx-nek mert ő aprilia kereskedő!!!
oké remélem is
meg h az rx bírni fogja me ha nem még ma eladom
hát milyen lesz?......megmondom....................jó lesz!!!
fél3kor indulok a crosspályára de tegnap esett az eső szal nemtom mien lesz majd csinálok képeket
már alig várom
szeva !

hála annak a magasságos atyaúristennek , hogy azt a szemét különolajozást rendes motorra nem szerelik fel!!!!! 1:33...............1:40 -be keverd
üdv all!!!

1:40 vagy 1:38... tudomásom szerint...
mi a hejzet erre? nagyon kihaltak vagytok ma...aki éccaka legény legyn nappal is
Az olyan motorokon mint YZCRKXRM tehát a krosszgépeken van különolajzás vagy keverni kell az olajat. Milyen arányban ha igen?
Ez a motor nem TC610? hirdetve TE néven van