a deestone meg kopik de viszont legalább csúszik olyan mint a kenda ilyen vietnami, kínai ,taiwani gumikkal vigyázni kell mert nem olcsóbbak mint a mitas mert eleve szarok de mire a mitas elkopik addig 3 db kendát tehetsz fel viszont szarabbul tapad ! még maxxis-t lehet jó árban találni az se rossz
én szedtem már szét telót ! nem túl bonyolult de ha még nem szedtél akkor ne baszd szét inkább fizess néhány forintot szerelőnek vagy vigyél oda olyat aki már látott olyat de kell hozzá néhány szerszám is! szerintem az az olcsobb ha nem kell eldobni
crossba +endúróba földre a legkíválóbb és nem csak árához képest
hátra c-10........c-16
előre c11.... c-15.....c17
endúróversenyre is jó ha engedik de hát ott a fimes gumi a megengedett de az is van mitasba !
csákó
szerintem jó gumi a Mitas, még versenyen is láttam crossgépen. nekem c10-es van egész jó, kanyarokban is! viszont ha fosóhomokra mész, meg kell küzdeni, de nem vészes, ja és aszfalton max 40km/h, kurva gyorsan kopik, tapasztalat
A Yamaha WR200/250-eseket ismeri valaki? A 2t re gondolok. Van pár eladó a használtak között és nem ismerem a típust, lámpa van rajta egyáltalán? Árban is megfelelne...És a Suzuki TSR200 milyen lenne endurozgatni?
hello.
ha már a gumiknál tartotok,akkor szerintetek milyen a deestone,mert én most rendeltem belőle 5990 huf.
Ha valaki tudja hogy mire készüljek fel (tapadás,kopás) akkor az légyszíves tájékoztasson. köszi
Hy!
Szedett már szét valalaki telót?
Tönkrement a szimering a kx-em első telójában és ki kellene cserélnem, és nem nagyon akarok a szerelőnek is fizetni :D Bonyolult nagyon????
hátra c-10........c-16
előre c11.... c-15.....c17
endúróversenyre is jó ha engedik de hát ott a fimes gumi a megengedett de az is van mitasba !
szerintem jó gumi a Mitas, még versenyen is láttam crossgépen. nekem c10-es van egész jó, kanyarokban is! viszont ha fosóhomokra mész, meg kell küzdeni, de nem vészes, ja és aszfalton max 40km/h, kurva gyorsan kopik, tapasztalat
(gondolom neked is mert az egész 33-as körzet behalt)
most legalább visszaolvashatok
ha már a gumiknál tartotok,akkor szerintetek milyen a deestone,mert én most rendeltem belőle 5990 huf.
Ha valaki tudja hogy mire készüljek fel (tapadás,kopás) akkor az légyszíves tájékoztasson. köszi
de zoozee biztos tud
Behúzott kuplunggal is (ha gurul)szedi a talajt maga után.
rax fel pár képet?
Szedett már szét valalaki telót?
Tönkrement a szimering a kx-em első telójában és ki kellene cserélnem, és nem nagyon akarok a szerelőnek is fizetni :D Bonyolult nagyon????
Kösz a választ Gerle...
Ma se nagyon irkáltok, mivan?
Sulííííííííííí Már alig Várom
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!