Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi történt a kawáddal?
Jövő héten otthon vagyok már, szerintem meg foglak keresni valamikor ha konkrét célpont lesz.
Tschüß!
Nincs különbség.. más karakterek
Igen mert te már pénzkereső ember lettél, és fussa...az uj yamira. amúgy qrva jó, tudom én
Mennyi erőkülönbség van az 525ös és te géped között?
Igen a versenytechnika most köszön vissza. a titán szelepek, és a többi nyalánkság, pluszz200egy felujítás.
A XR400-600jó motor tudom, csak drága kicsit, szal egy normális 400as is 800tól indul, mindenképpen hitelezni kéne.A 600asok meg papír nékül futnak mert kib...t drága regadó rájuk.Amúgy talán a 600as XR elég lenne legjobb, tuti megbízható konstrkció,erő van benne, és 130kiló körül mozog....
eggyet tudok!! Én már csak Yamahát veszek!!
KLX300 vagy XR400 ezek igénytelenek, kevés szervízigény....de nehéz használtan jót kifogni..
vagy egy XR600ast kicsit

A WR-ek ugytudom 7-800között kezdődnek, de ezek többgazdás lelakott fostalicskák.. tuti motorgenerállal nyitsz.... ezek 10eKm-t mennek el kb
És hitelre egy régebbi(4éves körüli)WR....vagy egy DRZ...vagy egy XR400. Nyitott kérdések.Egy a lényeg: a papír.Mindenképpen papíros motor kell.
500eFt pont elég gázos határ. Japánt vegyél!
Pontosan erre voltam kíváncsi.Éppen ezért nem bízom igazán az európai motorokban.
Igen ezt tudom nagyon jól.Volt nemegyszer olyan is, h egy tempót mentünk egy pocsolyás szakszon az E drz vel.Szóval a tudás is számít igazán, meg inkább a sok gyakorlás.Nah de majd itt az ősz...és remélem az új motorom.
Kiforratlan paraszt versenyenduro.... Ha kell hozzá egy pl szelephimba mi a faszt csinálsz??? Drága az alkatrész.... dellorto karbi..(Körtolattyús egy 4t-n fúú) az olaszok nem tudnak porlasztót csinálni. 1.2év alatt kikopik az egész be se lehet állítani.
a többi motorral amivel nem bír azokkal is eltudsz menni motorozni! főleg ha ügyes vagy még közéjük is csaphatsz. mert amit még nem árultam el nem szériatartozék a motorozási tudás és ezt rossznéven veszi néhány milliomoscsávó meg apukedvence mikor ráelőzök az 525-ösre a cr-rel
ezzel már nem vagy esélytelen meg azzal a husaberggel se amiről beszéltünk a promotónál!
annyira megbízhatatlannak tartod?
akkor te mit választanál 500körül?
vagy hitelezni egy lovat?
Pasla DRZje megy már?
Ha szerelni akarsz(nem motorozni) ... tökéletes választás
evenx ha ez jó állapotban van akkor megeszi az összes klx kmx kdx dr rx meg ilyen egyszerűbb lovakat reggelire !!!
Szóval egy ilyenről lenne szó Laci!hm?
küssz zoozee a képet ujra
Ne dikmánoljál!
Na gyáhőő! Aszem én mára feladom a harcot a hozzászólások ellen
Na csüszsufvidersehn....meg gutenáht is....
aha
adsl
az van nekem is
és adsl?
dik mán irt a endurocross topicba motochris
invitel
Igen unatkozm itt kinnt LACI és ide járok néha észt osztani.
Igen eladtam a KDxet, 180 volt a vége.
Mi a véleményed egy 410es 2000res TE HuskyróL?