Igen a versenytechnika most köszön vissza. a titán szelepek, és a többi nyalánkság, pluszz200egy felujítás.
A XR400-600jó motor tudom, csak drága kicsit, szal egy normális 400as is 800tól indul, mindenképpen hitelezni kéne.A 600asok meg papír nékül futnak mert kib...t drága regadó rájuk.Amúgy talán a 600as XR elég lenne legjobb, tuti megbízható konstrkció,erő van benne, és 130kiló körül mozog....
Igen ezt tudom nagyon jól.Volt nemegyszer olyan is, h egy tempót mentünk egy pocsolyás szakszon az E drz vel.Szóval a tudás is számít igazán, meg inkább a sok gyakorlás.Nah de majd itt az ősz...és remélem az új motorom.
Kiforratlan paraszt versenyenduro.... Ha kell hozzá egy pl szelephimba mi a faszt csinálsz??? Drága az alkatrész.... dellorto karbi..(Körtolattyús egy 4t-n fúú) az olaszok nem tudnak porlasztót csinálni. 1.2év alatt kikopik az egész be se lehet állítani.
a többi motorral amivel nem bír azokkal is eltudsz menni motorozni! főleg ha ügyes vagy még közéjük is csaphatsz. mert amit még nem árultam el nem szériatartozék a motorozási tudás és ezt rossznéven veszi néhány milliomoscsávó meg apukedvence mikor ráelőzök az 525-ösre a cr-rel
ezzel már nem vagy esélytelen meg azzal a husaberggel se amiről beszéltünk a promotónál!
Tschüß!
Mennyi erőkülönbség van az 525ös és te géped között?
A XR400-600jó motor tudom, csak drága kicsit, szal egy normális 400as is 800tól indul, mindenképpen hitelezni kéne.A 600asok meg papír nékül futnak mert kib...t drága regadó rájuk.Amúgy talán a 600as XR elég lenne legjobb, tuti megbízható konstrkció,erő van benne, és 130kiló körül mozog....
vagy egy XR600ast kicsit
A WR-ek ugytudom 7-800között kezdődnek, de ezek többgazdás lelakott fostalicskák.. tuti motorgenerállal nyitsz.... ezek 10eKm-t mennek el kb
ezzel már nem vagy esélytelen meg azzal a husaberggel se amiről beszéltünk a promotónál!
akkor te mit választanál 500körül?
vagy hitelezni egy lovat?
Pasla DRZje megy már?
küssz zoozee a képet ujra
Na gyáhőő! Aszem én mára feladom a harcot a hozzászólások ellen
Na csüszsufvidersehn....meg gutenáht is....
és adsl?
Igen eladtam a KDxet, 180 volt a vége.
Mi a véleményed egy 410es 2000res TE HuskyróL?