Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzük szépen sorban:
Először reagálva zoozee kisregényére, ami igen tartalmas és lényegremutató számomra. Kezdek DRZ párti lenni, kifogni egy jó állapotút, és behitelezni,átvállalni a hitelt.Tudom, hogy nem a legkomlyabb versenyenduró, de azért lehet szépen haladni vele, és nagyjából megbízható, ha gondja van viselve.
Inkább én is fizetem egy jó motorért a havi 25öt,mint hónapot várjak az alkatrészre, és csak áll addig a motor a garázsban.Ha meg kenyérkereső ember leszek, akkor meg nem lesz probléma vmi komoly motort venni.WR 2trac
Szóval jelen pillantban a DRZ a favorit. Wukk hadd halljam a hipp hipp hurrát!
Evenx, te beszélsz mindig a bicikli óráról, van is egy, de az a baj hogy ugye felrakom a villára az egyik érzékelőt, másik a küllőre, és tul nagy a távolság köztük, csináljak valami bakot a villán lévőnek, vagy mit javasolsz, te hogy csináltad? És 21-es kerékhez mit kell megadni kerékméretnél milyen 4jegyű számot?
Előre is kösz!
figyu
felveszlehk msn re,ok?inkább ott beszéljük meg
Enyémre is volt, de felejtssd el, nemadják meg :)
dadis:
de aza jü,ha valami szar benne,akor van rá garancia
jah lehet
Boxoltál álmodba?
nekem teljesen jó
csak nlha elszáll az öninditó
szal megyek vele,picit megálok,leálitom
ujra akarom öninditózni,nem pörgeti
nemtod mért van?
hát ug,hogy aludtam este
reggel felkeltem,aztán érzem hogy fáj
tesóm megnézi,mondja kiakadt
így történt
de már kezd jobb lenni
Standar: NEked még teljesen egyben van a pited? Mert nekünk is volt kettő ilyen mint a tiéd, ökörködtünk vele, motorozgattunk aztán egyszer csak az egyik megragadt, meg eltört a hajtókar, meg pár váltófogaskerék :) egyik pillanatról a másikra. olaj volt benne.
na
enyi volt a heti internet idő, végeztem a reggelivel, ugyhogy meek a mühelybe oszt going to swarze munka . hogy minnél előbb belekerüljön az uj mocci a gofba.
Na azt hogy csináltad?
nem

hanem már 2 napja felkeltem,aztán kiakadt
evenx?
csak rendszámos gép érdekel?
mert lassacskán összeál haveom bergje.(fe 600, 95-ből.)
előnyei:svéd, van hozzá alkatrész minden, és nem is drága.(60000 az uj henger rá.)
ennek jelenleg uj a főtengelye(prox) , uj dugó gyürü(kovácsolt). csapágyak szimeringek, váz szinterezve, egyedül a gumik szarko rajta de az nem egy nagy tétel. az egyetlen hátránya a motornak hogy nincs rendszáma, de a vámpapir megvan.

a motorról anyit hogy még a nagy husabergesek is emlegetik az fe600 as szériát 95-96- ból, me nyomaték ágyúra sikeredett. simán tudsz vele másodikban indulni és 30 nál rakhatod neki a 6 ot és nagygázra még onnan is felszedi az elejét. tehát egy tökéletes játszós motor . ilyen magamfajta nyomatékörült hülyéknek.
nem
miért elestél motorral??
a cr ed papiros?
szép hosszu lett

-------

nekem meg kiadakdt az állkapcsom
szevasztok ! jó reggelt!
evenx!
olvastam tegnap esti vajúdásotokat zsakfossal tényleg jó az "új" yamaha 450 wr de te azt mondtad 400-500 forintod lenne a mutatványra ja és kemény endúrót szeretnél amit nem kell rögtön felújítani ,hát ennyiért muszály kompromisszumokat kötni mert az új wr450 nem ez a kategória amit meg wr 400 - ast 700 környékén odaadnak mostanság az még újnak is szar volt nem mikor lelakták és rákölthetsz 200-300 forintot, hogy ne essen szét , igaz ehhez van alkatrész azonnal csak azért veszel még egy huskyt a yami 5 titán szelepén meg a vezérlésén és akkor a többi része még szar /az se olcsó/
azt az xr 400-ast amit megintcsak 5kilóért adnak az szemét és ez a husky azért megeszi /szerintem a 8 kilósat is /
az xr 400 as /olyan mint schüll-é/ van itt 1 szerelni azontúl, hogy kicsit nehéz és gyenge azért kiforrott technika de pl. 6 hete várunk most egy váltófogaskerékre és 50 ezerbe kerül az se életbiztosítás de ezzel csak a más tipusoknál is részben jelenlévő nehézségekre akarok rávilágítani nem azt akarom megmagyarázni hogy a régi huskynak jó az alkatrészellátása /mert tudod mi az én véleményem olyan nincs is nekik ,hogy alkatrészellátás tehát erről nem is érdemes vitázni/
úgyhogy ha szeretnéd elkerülni a szopást én szerintem is vegyél újat részletre vagy olyan pár éveset amit esetleg ismersz mert amit az öreg szarokra költenél attól kevesebb a lesz a havi részleted
egy milláért olyan drz-t láttam /nem futtatom a drz-t mert ....../ de azért egy 8 kilós xr -nél komolyabb azt elismerem, ezenkívül "vesszőparipád" papírja is van meg nem kell szervízelni azért csak 50 ló és talán 120 kiló sincs / de ez lehet csak az ő mérlegükön/ ja és sutyerák is megnyugodhatna mert keveset eszik és lehet vele jókat motorozni pár év múlva /közbe ezzel élvezed a motorozást nem pedig szívsz/meg veszel egy yamit vagy új ktm -et stb.-t.
de ha csak 400-500 pénz és mindenből tudjon valamit +ne is szopj vele + papírja is legyen nagyon nehéz dió megtalálnia közös nevezőt vagy az arany középutat! kritériumaid tudatában bátorkodtam dícsérni ezt a husky-t vagy azt a husaberget de azért odaírtam , hogy ha jó az állapotuk !
én naon fosok,hogy veszek 1 gépet,és bexarik
Faisst,mizu a yz-vel,mire jutottál?
Reggelt!
Ja már én is félig meddig....
aloha
én itt vagyok.
aloha
van itt valaki?
eladta