xt vel ugyan ez van..ha több hetet áll akkor nem indul be amig le nem engedjuk a karbiból a benyát...
amig benne van próbálkozhatunk örökké..nem indul..ha kiöntjuk akkor meg egyből indul..
ezt próbáld meg
sziasztok! 1 honapt állt a gilerám és most vettem bele 1 uj aksit bele szereltem és probáltam inditani az önindito is megy de nem indul be a motor még tolásra se indult be elotte meg nem volt semmi baja szivatoval indult nem tudom mi baja lehet szerintetek?
úgy légtelenítetted , hogy alul ahol folyott elzártad feltöltötted , pumpáltad , alul kinyitottad olaj kifolyott kar bement kormányig kart benttart közbe csavar elzár alul és ismétli párszor ugyanezt mígnem egyszer kemény lesz a kuplung és jó akkor ismét feltölt tartály fedelet rárak alul ellenőrzi légtelenítőt, hogy meghúzta -e rendesen szerszám elrak motor berúg próba és ha jó akkor örül neki !??
nemtom biztos jó..
de nemtudtam megcsinálni...utánatöltöttem..megpróbáltam légteéeníteni de kurvára nem ment
majd ha jössz és meglesed yz-t majd azt is megéeshetnéd
szia kishapsi !
nem én mondtam , hogy gyorsan kopik!! nekem is az bírja a legtovább szerintem éri a pénzt a mitas!
azt akartam kérdezni , hogy honnan lehetne olcsón szerválni egy jó 1.6 td motort vw-be?
mi a c10 e sgyorsan kopik??????
volt már fönn bridgeston vagy destone gumid?
a destont 10 kilométer alatt nullára radiroztam aszfalton. nem tudtál vele kerekezni mert csak elkapart és huzta a csikot.
a bridgestone az kurvajót tapadt de baszodt gyorsan kopott még földbe is nem hogy aszfalton.
a mitas ból nekem 130 as volt hátul a c10 ből. az a keskeny felnire tök faszán föl feszült, és majdnem az oldalfalán is volt minta. igy olyat fogott még a meder oldalán mint az állat.
meg van még a garázsban 1 metzeler enduro első,de az is ilyen feles,azt teszem majd előre....meg van még 1 continental 80/90es elsőm,az is ilyen feles...kell vkinek? teljesen új amúgy 10 pénzt megér nem?
hát egy év alatt nem de ha éveket áll és még a mintája jó attól még lehet rossz mert a gumi revül és megrepedezik és elszakad
de most te ne idegeskedj pár hónap alatt nem lesz baja!
az mindig pöccre indul,esetleg pöcc pöccre