Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekünk az xt nem ilyen
az mindig pöccre indul,esetleg pöcc pöccre
xt vel ugyan ez van..ha több hetet áll akkor nem indul be amig le nem engedjuk a karbiból a benyát...
amig benne van próbálkozhatunk örökké..nem indul..ha kiöntjuk akkor meg egyből indul..
ezt próbáld meg
öntsd ki a karbidból a bennemaradt benyát,mindet..aztán szivasd meg és indulni fog..szerintem
persze
benzin?benzincsap nyitva?
sziasztok! 1 honapt állt a gilerám és most vettem bele 1 uj aksit bele szereltem és probáltam inditani az önindito is megy de nem indul be a motor még tolásra se indult be elotte meg nem volt semmi baja szivatoval indult nem tudom mi baja lehet szerintetek?
őőő nemtom milyen áttételem van...de jó nagy a fogaskerekem
inkább ne csak zoozee hanem mindenki írja le mien áttéte van ez majdnem oan fontos nekem mint h mennyit eszik a gép
ezt csináltam de nem volt jó..lehet hogy én voltam balfasz?
vagy valami beszart?
zoozee a cren mien áttét van? elöl és hátul
nekem 11-51
úgy légtelenítetted , hogy alul ahol folyott elzártad feltöltötted , pumpáltad , alul kinyitottad olaj kifolyott kar bement kormányig kart benttart közbe csavar elzár alul és ismétli párszor ugyanezt mígnem egyszer kemény lesz a kuplung és jó akkor ismét feltölt tartály fedelet rárak alul ellenőrzi légtelenítőt, hogy meghúzta -e rendesen szerszám elrak motor berúg próba és ha jó akkor örül neki !??
már kevesebb mint 200 hozzámakkantás és megvan a 10000.!!!!!!!!!
mondtam én hogy mindent lejáccik a vlc
légteéeníteni =légteleníteni
nemtom biztos jó..
de nemtudtam megcsinálni...utánatöltöttem..megpróbáltam légteéeníteni de kurvára nem ment
majd ha jössz és meglesed yz-t majd azt is megéeshetnéd
nekünk van 1....még a 87es t3ból való....megy de nem tom mennyire
szia kishapsi !
nem én mondtam , hogy gyorsan kopik!! nekem is az bírja a legtovább szerintem éri a pénzt a mitas!
azt akartam kérdezni , hogy honnan lehetne olcsón szerválni egy jó 1.6 td motort vw-be?
mi megy majd a golfba? 1.9pdtdi? vagy a 2.5ös?
ja és leszedtem a vlc mediaplayer-t szedjétek le free progi és nézi faisst videóit mint a zsír!!!

ez volt a programajánló

amúgy jók a videók csak rövidek!!
mi a c10 e sgyorsan kopik??????
volt már fönn bridgeston vagy destone gumid?
a destont 10 kilométer alatt nullára radiroztam aszfalton. nem tudtál vele kerekezni mert csak elkapart és huzta a csikot.
a bridgestone az kurvajót tapadt de baszodt gyorsan kopott még földbe is nem hogy aszfalton.

a mitas ból nekem 130 as volt hátul a c10 ből. az a keskeny felnire tök faszán föl feszült, és majdnem az oldalfalán is volt minta. igy olyat fogott még a meder oldalán mint az állat.
faisst ! jó lett amit brekegtem a kuplungodról ???
délután műtöttem képet unalmamban
meg van még a garázsban 1 metzeler enduro első,de az is ilyen feles,azt teszem majd előre....meg van még 1 continental 80/90es elsőm,az is ilyen feles...kell vkinek? teljesen új amúgy 10 pénzt megér nem?
hát egy év alatt nem de ha éveket áll és még a mintája jó attól még lehet rossz mert a gumi revül és megrepedezik és elszakad
de most te ne idegeskedj pár hónap alatt nem lesz baja!
kiváncsi leszek jövőre hogy mit produkál majd a dunlop...ha a gárzsban fog állni akkor nem lesz semmi baja?