Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!!! Na ezek a képek hátha felébresztik a fórumot is
csini gép ,biztos faxa kis erö lakozik benne
nah,megint mindenki dolgozik,vagy motorozik,csak én punnyadok a gép elött,
mert nincs mocim
na miaz? sehol senki?
üdv!

szép regelt mindenkinek mindenhol....
ja amugy a tt 350 az 114kg körül van ha jol emléxem
szép jó reggelt én csak 11ig leszek utánna meg nemtom mikor jők sztem 5-6 hülye rokonlátogatás lesz
lemostam a motrot mostmár szép tiszta
ja és miket kell/kéne karbatartani a motoron heti rendszerességgel?láncápolás,légszűrőtisztítás,?karbitisztitás ?ha kihagytam vmit lécci írjátok +
LADA döntögetős szép jóreggelt mindenkinek!
Ma is motorozós időnk van,fényképezőt vigyetek ti is magatokkal!
hát az volt hogy kicsit lazább volt a lánc a kelleténél és egy homokfalon(kb mint egy meredek mandiner) akartam egy tempósat fordulni de feltekerte a láncot és megállt...a fal tetején...
fasza volt...
a nagy szerelgetés közben ránksötétedett..aztána tópartról szerszámért rohangálás...kiszedtük kb 30perc alatt a láncot...akkor meg elszállt a kuplungom..zozi leirta miért most nem irom le mert tul fáradt vagyok hozzá na aztán jöttünk haza korom sötétben kuplung nélkül lámpa nélkül...
aloha
már viszaakadt az állkapcsom
Na reggelt!
Ma se leszek túl aktív csak talán délután 3körül kezdek majd irogatni.....
Nem válaszoltatok TT 350 kb hány kilo?
Film
az mi??
Nem tudok róla.

Most nézem 1823-jára a Fight club-ot
A kedvencem
vok de már nem sokáig
hell!
van még itt vki?
tehograf: dagit ismered személyesen is
nekem jó volt bár csak a nagymamámékohoz mentem kajolni aztán meghajtottam kicsit nagymamám dioját mert 30al közlekedik aztán tiszta koksz a kipu szal kicsit nyeleztem neki aztán egy qva darázs menet közben 3helyen megcsípett és most szúr nyom húzódik zsibbad elméletileg hnapra kelnek ki a kis élienek belőlem szal már nem sok van hátra dehát ez van
kinek milyen volt a mai motorozás,ha volt egyáltalán?
a világítás engem nem naon izgat ha veszek naobb nem rendszámos mocit az lesz az első h kidobálok belőle minden ien "fölödleget" irányjelző lámpák aksi lábtartó(utasét)meg ien fölöslegeket...
ja és világít
sokat mentem velük úgyhogy nem lesz szokatlan
ami egyből szembetűnik a puhább rugózás és a nem annyira vad motor meg picit nehezebbek az endúrók 20 kg és 80-nál nem emelgetik gázra az elejüket
de cserébe kisebb fordulaton nyomatékosabbak és nem kell keverni a benzint önidítosak és két millió forintnál is többe kerülnek és annyival nem mennek jobban
Legalább végre endúrója lesz az endúrózáshoz, nem cross az endúrózáshoz.
hát mert a cr az egy elég nagyonkomoly cross gép a husqvarna meg "csak" egy hardenduro