Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és 800e
2001-es rendszámos lejárt műszaki.most lett felújitva gyürü, szelepek ,olajcsere és uj lácszett.2-ik tulaja vok.de még veszek hozzá pár apróságot(pl:idomok,1fékkar,bowdenok)
sziaszevaszxlzx!
na milyen a progi letöltöttem meg stb.... de nem ad nagyon közeli képet a földről neked hogy műxik???
Szóval ezzel a haveroddal szívesen összebarátkozom én is!
direkt azért írtam mert nem akarom eladni,oda írtam h irreális... de ha vki ad érte 4 kilót akkor viheti... nekem pont 3ba van átírással ill már többe,mer már megvannak az új gumik,előre-hátra-20 volt,aztán matrica szett 4ezer,majd kellenek teló szimeringek+olaj~10ezer...stb stb szal olyan 350 körül lesz,de mondjuk így is fullos csak én szeretem ha minden jó rajta
Zoozee azt akarom még kérdezni hogy a 2001-es kipufogot fel lehet rakni a 96-os cr-re?meg megér 30000 ropit nem sokat volt használva!kössz!
Mi kerül ebbe 4 kilóba???De egyébként tetszik pont ilyenre vágyom
szép is lenne ott van az adatlapomon,alul a színeske...nem hogy ez de az előző is 290ért ment el
Képet mutatnál??? 240k-ért elviszem
400ért van 1 rendszámosom 93as azért mondom mert ennyiért úgysem vennéd meg mert irreális az ára,de ha vki jönne érte 400ért...vigye
Kössz Zoozee élvezek!
origo.hu/techbazis/szoftver/20... ezt basszátok...ez a progi kell neki 2 giga hely de fasza,élőképes cucc
köszönöm válaszod
Ahoj poplacsek
Aprilia rx 125-t keresek megvételre!!Valaki ez ügyben tudna nékem segíteni???
nem tört le belőle
én nem is hittem vna h ekkora van benne azt mondták h kisebb mint a gyári de azt hittem csak 1 foggal
évj? ár? mikor volt feujjitva és mi volt benne cserélve? azota mennyit ment? lánc szet th áll rajta?
nem csak letőrt belőle?
képzeljétek leszedtem az első fogaskerék védőizéjét h megtakarítom egy kicsit és feltűnt h naon pici a fogaskerék megszámoltam 5x is és 11fog van rajta szal az áttétem 11-51es és evvel megy óra szerint 85km/h
én nem is tudtam h létezik 11es fogaskerék
nézzétek ezt a szart
www.wrm-motorcycles.com/moto/w...
Nemtudtok valakit akinek kéne eggy yz-426f?:D Vagy elis cserélném valami endúróra!
hmm...na akkor xr-t se veszek
szia erik_2!
nem mindennapos hiba még itt nem volt baj velük de hozzáteszem csak 4db xr400 történetét ismerem !
ez amiről beszéltem 2003-mas nagyon szép állapotban a haverom azért vette meg 830 ért mert öreg bácsié volt ismerte stb . alig ment vele az ember nemhogy crosspálya a kormánya nem vot még meghúzva
szóval mondhatni új volt a gép
a haverom kb. 3-4 szer eljött velünk endúrózni és egyik felmenőnél nem tudott feljönni vele mert nem vette a kettest aztán hazafelé azt hitte megjavult a gép következő alkalommal meg már szaggatott neki
haza szétszed blokk és fogaskerék kuka egy dupla -ból letörött 3 fog 50.000 ft és 6 hete nyűglődünk !
de ez szerintem bármin eltörhetett volna nem az xr szar
amúgy nagyon szép a hangja kiforrott egy motor de sajnos már a múlté szóval hardendúrózni nem kell vele ahhoz gyenge és nehéz meg egy önindító se ártana mert annak ellenére hogy jól indul de sáros lábbal a sziklafalon rugdosni ha leáll azért már nehéz és fárasztó ott már nem olyan könyen indul mint otthon a garázsba ! de összeségében jó motor normális embereknek terepre kirándulgatni
ja ok...drz
melyik motor?