Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd zoozee szerez blockot
nagy a pangás h lesz meg így a 10.000 hozzászólás láttam ma szép dr-eket a neten meg mégszebb husabergeket
block
amugy nem
Halli mki.Tud valaki kawa kmx 125 motor blockot eladót?06203210172 köszi SOS
hehe..ez fasza
nézzétek emg a videót amit feltettem!!!!
legelső vidi
Így igaz, és ha jól megnézed a képet, acerbis kézvédő..vehetett volna fele anyiért polisportot, uhogy szerintem nem sajnálta rá a pénzt...
azt az 50et ugy is elbasznád ruhára meg védőcuccra..ő meg adja hozzá szal megéri..persze ha jó rád...
hát jah,de Faisst a bitang névvel belinkelt mocinál a böki hogy már 50 ropival,mint a rendelkezésre állo összegem,annyit meg ugyse engednek belöle plussz összese tudnám gyüjtögetni
de tényleg faxa
ja a haverom is 98 as aluvázast vett 400 forintért te se add alább azok már fasza lovak!!!!!
hát nem
használtmotor az nagy lutri...
vagy jó vagy nem..és ha nem akkor beszoptad mert költhecc rá sokat...
Lementem! Megnéztem! A romet gumiján nincs rinyacsik A DT hátsóján sem, az elsőn meg a legszélén ugy van hogy helyenként van egy kicsi helyenként nincs
Márha jól tom mi az a rinyacsik....a kis "szőrők" a gumin nem?
képröl,nem láccik ratyinak,de ez csak egy kép,a belsejébe ha belelehetne látni
nem az a tuti! hondát vagy yamahát vegyél mást ne ha cross 125 és régi
Bazz, nem tok oan gyorsan irni hogy ne irjatok közbe legalább 5 hsz-t...
hoppá,400 kemény ezres akart lenni,szép is lenne ha annyi zsetonom lenne mocira
szoval 400ezer forint,ennyim van rá
annyiért kapsz 98körülit
Ejha, télleg nagyon teremljük a hozzászólásokat....
Meg szeptemberben meglesz a 10000 szerintem, de télleg ne csak baromságokat irogasunk, hanem legyen értelme is(mondom én aki folyton pofázik midnenről ) Na jó nem szoltam irogasunk....
Spy, hát nem tom szerintem kapott már az élettől a gép, de lehet szervizelgették is, én a helyedbe még kicsit sporólnék(pont én mondom.... ) vagyis menj el megnézni hallgasd meg ha nincs durva csapágyhangja akkor szerintem meg vehető, bár ki tudja....na ezt jól megaszontam
4=honda vagy yamaha,ez nekem teljesen mindegy
5=pénz az 400.000 kemény ezres!!
azse rossz
de az zsákbamacska..
zsolté nem...ezt is vedd figyelembe