Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na beléptem a klubba..tegnap vettem egy 96-os WR250-es Yamahát. Nagyon komolynak tűnik, parázok is tőle rendesen, de legalább nem unom meg jópár évig
jo regelt! nagyon pangtok...

teno: vegyél új k7 es drz t vagy husky te 450 te 510 ktm nek sok baja lesz csörgösödni fog a blokk stb stb... de én megprobálnám az uj v2 es aprilát is vagy a 450 est vagy a 550 t...
esetleg még a honda crf 450 x ami ütős
Gabóca!Most biztos sokak szemében szálka leszek,de én azt mondom,h nee!Csak japánt vegyél,ha motorozni akarsz,de ha szerelni szeretsz akkor mindenképpen ajánlom!Ha annyira jók akkor miért csak japsik vannak a crossban? De tégy belátásod szerint!
Hali!

DRZ-ről szeretnék váltani másik endúróra. A KTM-en gondolkodtam, de azt hallottam sok vele a gond, és megbízhatatlan. Tudtok valamit az exc 450 és 525 megbízhatóságáról? Supermotozni is használnám. Előre is kösz!

Teno
Általában mindenki húz az évjáraton,de legalább ne azon akarna aminek már aluváza kéne,hogy legyen,meg a 90 es cr125 már fordított telós!
ennnek lehet valami baja,nem?
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...

ez sztem megérné
ez evenxnek szól,csak ez 620 ba kerül
és erről mitgondoltok?
aloha
van valaki?
na akkor ennyi elég a buliból,most már go to bed.
fööö,tényleg sok hazudos pöcs van a neten ,hát ha ez a honda 97-es akkor az én simom 2008-as
inkább 94-es ez a honda mint 97
éjfél van emberek. ki marad itt pezsgőt koccintani
Kishapsinak meg volt is 610-ese csak asszem az 95-ös volt,de nem bizti.Aról is találsz infókat ha sokat visszalapozol. Nekem igaz 125-ös huskym van de én meg vagyok vele elégedve,és nincs kizárva hogy az is lesz a következő motorom.Csak alkatrészt ne kelljen venni hozzá,mert az rémálom
na léptem én is,SARHOLZ!
kedves gaboca, a husky téma eléggé kivolt már vesézve,mert egyik kolléga/evenx is egy husky vásárlásán gondolkozott/gondolkozik(aszem te 610) ugyhogy olvass vissza,szerintem olyan 80 oldallal viszamenöleg kezdödik,de csak a hasamra ütve mondtam,nem biztos
Sziasztok .
Szeretnék venni egy husqvarna TE 610 -est de 91 -es évj. a képen szép a motorja felújított . Mi a véleményetek , jók, megbizhatók ?
de már csak 3-an vagyunk,ha minden igaz
erről jut eszembe alszok mert holnap nem tudok semmit se csinálni mondjuk fáradt leszek motorozni!
na jó éjt és reggelre meglegyen a 15000-dik hsz.!!!!!!!
mindjárt itt 10100 hsz. !
hozd ide öket,ha már nem férsz,én gondjukat viselem
annyi szemét van nálam nem tudom mikre támasztgatni őket míg parkolnak
de egy ilyesmi emelő sem lenne rossz mint a honda alatt...
hát már tervezgetem,de nem tudom. inkább vennék mert nem akarok 1 napot ezért elbaszni