Igen ha más nem lesz, abban a motorban gondolkozom.Már mint a más a sok mani....
De az igazi álom most a 16odik kerületi TE410.......550ért.Meglátjuk mi sül ki belőle, de egy hét múlva sokkal okosabb leszek az holtbiztos!
havernak nézegettem,mert neki anyagi keretei nem karcolják a százezreket ,és ez olcso is,de nem biztos hogy jo,végre kezdhetek én is motor után kajtatni ,vége a melonak és igy szert tudtam tenni egy kisseb összegre ,amivel már betudok szálni egy motorba,mostmár bujom a hirdetéseket.
eddig amit tisztáztam magamban:
1=2ütem
2=125 ccm
3=cross
A pampera játékmotor!!!!!!!!Azt hiszem 27lóerős butított xar.és a futóműve sem valami ász.Nem is tudom kinek tervezték.Nem EC250es ersenyenduró az biztos!
Nah véget ért a külföldi munkám, jövő héten már otthon vagyok újra.Látom szépen halad a fórum.A 10ezeredik legyen egy faja kép, ilyen szmájlikból..legyen benne mindenkinek az arca, és motorja (az én motorom lesz a legkönnyebb belerajzolni,mivel nincsen, jó van de az nem enduró)
A kis KLX kurva jó motor, de én csak papírosat vennék. Nagyon jó a futóműve, rsszat még nem halottam róla.És megbízható japán technika.Lehet ha nem lesz sok pénzem most akkor egyenlőre azt veszek éni s.Inkább szimpatizálok vele, mint egy 2 ütemű géppel.
Há, szerintem ezt ne erőltessétek. Inkább menj le az udvarra néhány színes krétával, és ott a beton. Bár most ilyen esős időben a szobában a zsírkréta is megteszi...
bazz áén eccer akorát estem hogy leesetta fejemről a bukó
egy dombot szálltam át itt nálunk a réten és az érkező része kurva sáros volt..érkezésnél első kerék el a faszba én meg csatt a földrefúródtam
kormány széthajlott
5 ? pénz