Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 honda vagy yamaha
5 ? pénz
Igen ha más nem lesz, abban a motorban gondolkozom.Már mint a más a sok mani....
De az igazi álom most a 16odik kerületi TE410.......550ért.Meglátjuk mi sül ki belőle, de egy hét múlva sokkal okosabb leszek az holtbiztos!
havernak nézegettem,mert neki anyagi keretei nem karcolják a százezreket ,és ez olcso is,de nem biztos hogy jo,végre kezdhetek én is motor után kajtatni ,vége a melonak és igy szert tudtam tenni egy kisseb összegre ,amivel már betudok szálni egy motorba,mostmár bujom a hirdetéseket.
eddig amit tisztáztam magamban:
1=2ütem
2=125 ccm
3=cross
a pampera a gasgas-nál kirándulómotor nem endúró és a pénzért amit elkérnek érte lehet keményebb gépet kapni! szerintem
A pampera játékmotor!!!!!!!!Azt hiszem 27lóerős butított xar.és a futóműve sem valami ász.Nem is tudom kinek tervezték.Nem EC250es ersenyenduró az biztos!
ja..zsóti verdáját..az nagyon egybe van
hali mindenkinek!

Nah véget ért a külföldi munkám, jövő héten már otthon vagyok újra.Látom szépen halad a fórum.A 10ezeredik legyen egy faja kép, ilyen szmájlikból..legyen benne mindenkinek az arca, és motorja (az én motorom lesz a legkönnyebb belerajzolni,mivel nincsen, jó van de az nem enduró)
A kis KLX kurva jó motor, de én csak papírosat vennék. Nagyon jó a futóműve, rsszat még nem halottam róla.És megbízható japán technika.Lehet ha nem lesz sok pénzem most akkor egyenlőre azt veszek éni s.Inkább szimpatizálok vele, mint egy 2 ütemű géppel.
sehol senki semmi vélemény a kis gas gasról?
zoozee 250es pampera 550ért 2002es itt van halason
így kép alapján 36-37 lóerő dübörgött benne új korában! a 40 lovasok 10 év múlva következtek
Hú, kicsit összekócolódta, nem szóltam semmit, csak azt se.
Így kép alapján inkább 125-ös
ez volt az első gyári crossmotorom a 250-es 1985-ből
igy kép alapján vélemény???
hát fasza lett
láttam ma 550ért egy 2002es gas-gas pamperát 250est az jó ár érte?asszem papíros
KÁTÉEM
zsír mi?
na majd én irok neked fasza ktm feliratot
figyejjetek
sx el
Há, szerintem ezt ne erőltessétek. Inkább menj le az udvarra néhány színes krétával, és ott a beton. Bár most ilyen esős időben a szobában a zsírkréta is megteszi...
yz vel?
vazz ktm akart lenni
-------------- ------ ------- ------------------------
-------- ---- ------- ------- ----- ---------------- --
--------- ------------- ------------- --------------------- ------- ------------ ----
-- ---- ----------------------------- --------------------- ------- - -------- -------
---------------------------------- --------------------- ------ ---- -------------
------ ----------------------------- ------- -------------- -------------------------------------
------- - --------------------------- --------------------- ------------- ------------------------
--------- -------------------------- --------------------- -------------------------------------
- --------- ------------------------- --------------------- ------ -------------------------------
------------ ---------------- ------- --------------------- --------------------------------- ----
bazz áén eccer akorát estem hogy leesetta fejemről a bukó
egy dombot szálltam át itt nálunk a réten és az érkező része kurva sáros volt..érkezésnél első kerék el a faszba én meg csatt a földrefúródtam
kormány széthajlott
nekem a benzincsap is el szokott kopni