a sarholz hondákat németböl hoszták be,versenymocik voltak,erössebbek mint a simák,és jobban is kell pörgetni öket,és igy szerintem szarabbak is,én belinkeltem 2 mocit és mind a 2ö sarholz volt,igy hozodott fel a téma,röviden ennyi
megvan a megoldás a 90-es,97es,95ös,kivételével 2000-ig majd ha lesz egy kis szabad idöd zoozee felrakod a képeket a többi évjáratrol,és évjáratilag már nem is tudna átbaszni
oh de zseni vagyok
hát ezzel kezdik a feliratokkal meg a tuninggal még mit szeretnél látni ?
de nem ők basszák el ők még szervízelik is csak ne mesélje a madár hogy vadi új és egy nőé volt az meg endúrózott volna vele de rájött, hogy nem ér le a lába mikor a csomagküldőszolgálat kivitte neki a boltból és oda adta a plébánosnak aki nem mert vele menni kerülte mint a tüzet és idekerült ehhez a sráchoz aki szerint nem keveredett bele tíz év alatt annyi üzemóra se , hogy légszűrőtisztításra kelljen gondolni!!!
hmm a tizezeré ment a harc akkor irtatok mint állat most meg smi... az a sok gumi joo volna nekem itthon a garázsba elfér gyárastul is elfér van egy pát portánk
akkor ezek a sarholzok kilöve!
és az ülésen kivül,én! ismétlem én! nem te zozzee,aki még a sárvédöröl leesett sárdarabból is megmondja,hogy milyen moci a tulajdonosa,hogyan tudom meg,hogy ez egy sarholz honda?
oh de zseni vagyok
ez meg egy 97-es
de nem ők basszák el ők még szervízelik is csak ne mesélje a madár hogy vadi új és egy nőé volt az meg endúrózott volna vele de rájött, hogy nem ér le a lába mikor a csomagküldőszolgálat kivitte neki a boltból és oda adta a plébánosnak aki nem mert vele menni kerülte mint a tüzet és idekerült ehhez a sráchoz aki szerint nem keveredett bele tíz év alatt annyi üzemóra se , hogy légszűrőtisztításra kelljen gondolni!!!
www.motor.hu/motor_vpage.j sp?i...
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
a 3ik,nagyon gyanakvoan rámerem mondani,hogy sarholz,igy van ez??
a 430 ezres cr-az már baba nem?
és ebböl,hogy szürted le hogy,s....z?itt se ülés!se magas loerö adat!semmi
ezeken kivüli dolgokra gondoltam?
és az ülésen kivül,én! ismétlem én! nem te zozzee,aki még a sárvédöröl leesett sárdarabból is megmondja,hogy milyen moci a tulajdonosa,hogyan tudom meg,hogy ez egy sarholz honda?
nem ezt akartam,ött már láttuk,hanem öt!
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...