Miért nem nyélgázon szoktál motorozni?
akkor mi az élvezet?
A KLX valóban új, csak olyan utcai beütésű nagyon.De alap feladatokra tökéletes. Én 5-600ból motort akarok venni, nem DR-t!jó a dr, de a reális ára 3kiló max 4 szerintem papírral tokkal vonóval. Semmivel nem nézem többe mint egy kis KLX250et.sőt....buta megbízható konstrukció
hát mennék pályán is meg hát enduroznék is. Mert gondolkoztam 25-ös Cr-be csak ezen lenne világitás (ha van rajt)De amugy nekem is feltünt h inkább sx es beütései vannak.De ha jol tudom van 2000-es exc, de meg köszönném ha utánna néznél. Szted exc v cr?
köszi
kicsit kevesebbet mint a cr de nem sokkal mikor megyünk endúrózni és sietünk mindig akkor nekem 9-11 ehet kb.az övé 8körül kb. ez 100 km.erdő-mező le- föl átlag /de ez azért már tempó /
hát a ktm is jó ha jó
ez sx ből csinált exc vagy mi mert jó volna tudni hogy csak a az elsőlámpa felhelyezésével/ami talán nem is világít/, hogy változik a forgatónyomaték meg a súly egyáltalán volt e ktm-be 200 sx 2000-be vagy mi ez az exc/sx 200 ezt is kéne e-mailban jelezni a ktm gyárnak hogy selejt jött le a szalagról !!!!
amúgy neked mire kéne endúrózni vagy csak pályára!
mert az exc 200 van a barátomnak nagyon jó endúróként viselkedik 110 kg kb 42-46 közötti ló van benne de utánakérdezek ha gondolod !
az sx az meg crossmotor a ktm-nél ezért nem is tudom miért csinálták volna mert ilyen kategória nincs is
ha van sx 200 akkor meg pár lóval erősebb és néhány kilóval könnyebb mint az exc 200 és vadabbul dobja le a lovakat nem annyira megy alapon ! nagyjából ennyi de jó volna tudni mi is ez valójában
Segítséget szeretnék kérni. Egyik ismerősömnek a motorjába kellene pár alakatrész.
Motor Típusa: HONDA XL 600 88 vagy 89-es évjárat (ha kell megtudom pontosan)
A szelephimba kopott el, tehát az kellene és egy tömítésgarnitúra.
Vagy ha egyszerübb akkor komplett hengerfej.
Várom az ötleteket!
Köszi.
jó, de ha nem dr akkor mi(450ezer lesz rá max)kérem a tippeket hamargyorsan h még ma szét tudjak nézni
akkor mi az élvezet?
A KLX valóban új, csak olyan utcai beütésű nagyon.De alap feladatokra tökéletes. Én 5-600ból motort akarok venni, nem DR-t!jó a dr, de a reális ára 3kiló max 4 szerintem papírral tokkal vonóval. Semmivel nem nézem többe mint egy kis KLX250et.sőt....buta megbízható konstrukció
Ha a kresszon tul vagy onnan neked már nagy nehézség nem jöhet szerintem, mivel motorozni tudsz!
és szted az ára az megfelelö? Véleményed az exc-röl?
tudtok valami címet ahonnan enduro versenyeket lehet letölteni videóba.
De nem ilyen 4-5 prces bemutatókat,hanem egész filmeket.
Segítséget szeretnék kérni. Egyik ismerősömnek a motorjába kellene pár alakatrész.
Motor Típusa: HONDA XL 600 88 vagy 89-es évjárat (ha kell megtudom pontosan)
A szelephimba kopott el, tehát az kellene és egy tömítésgarnitúra.
Vagy ha egyszerübb akkor komplett hengerfej.
Várom az ötleteket!
Köszi.
köszi
envenx vett egy dr 350?
vagy mi a szösz?
nagyon pangtok... faisst is csak magárol rak képeket nem hogy vmi jó off road gépekről
ez sx ből csinált exc vagy mi mert jó volna tudni hogy csak a az elsőlámpa felhelyezésével/ami talán nem is világít/, hogy változik a forgatónyomaték meg a súly egyáltalán volt e ktm-be 200 sx 2000-be vagy mi ez az exc/sx 200 ezt is kéne e-mailban jelezni a ktm gyárnak hogy selejt jött le a szalagról !!!!
amúgy neked mire kéne endúrózni vagy csak pályára!
mert az exc 200 van a barátomnak nagyon jó endúróként viselkedik 110 kg kb 42-46 közötti ló van benne de utánakérdezek ha gondolod !
az sx az meg crossmotor a ktm-nél ezért nem is tudom miért csinálták volna mert ilyen kategória nincs is
ha van sx 200 akkor meg pár lóval erősebb és néhány kilóval könnyebb mint az exc 200 és vadabbul dobja le a lovakat nem annyira megy alapon ! nagyjából ennyi de jó volna tudni mi is ez valójában
gondolom azért kajálgat rendesen