köszi még nem biztos h dr lesz ha találok jó 350es husaberget akkor az
azért még mondhattok pár tipust(tom h vissza kéne olvasni, de nincs hangulatom hozzá)
ja és ha sikerül kifognod egy igazán jót akkor életed egyik legjobb hobbigépe lesz az biztos, amíg nem a plafonba válogatsz és vásárolsz majd ! de a barátaim között is van néhány volt dr350 tulaj és egytől egyig az ő véleményükre meg tapasztalataira hagyatkozva írom neked soraim! kívánom fogj ki egy faját !!!
reggelt!
szia riga jól megsértettétek husky-t a múltkor wukkal már nem is motorozik velünk se inkább csak titokmotorozik egyedül a városba vagy lehet hogy csak fél endúrózni ?
amúgy nem sokat írtatok az éjjel ez ne forduljon elő mégegyszer
evenx németezzünk vagy lemondtál az eladási reklámhadjáratról?
amúgy tényleg vigyázni kell a dr-rel ki kell fogni mert rengeteg kókány szervizelést láttam csak, hogy el tudják adni összeszögelték és általában a vezérlés környékén sok a kókányság mert drága teljesen felújítani vez.tengely, himbák, lánc, lánckerék ,szelepek stb. közel 100 forintos kérdés és szívesen hegesztgetik föl a kopott dolgokat szelepeket stb. és ezek néhány hét esetleg pár hónap /ha nem indítod be/ múlva elkopnak és zokniig kell zsebbe nyúlni ilyenkor ! úgyhogy zsákbamacska ez is de hát mi nem az
ezt csak azért írom oda hogy vigyázz melyiket veszed meg ,hogy melyik az olcsóbb drágábban venni egy újabb szépet és motorozni vele jókat nyugodtan nulla ráköltéssel vagy venni olcsóbban 300-400 ezerért egy szemetet amire otthon az első héten rádobsz egy kilót vagy ne adj Isten kettőt és még mindig nemlesz újabb a pénztől a lovad max. kicsit jobb! ja és a szerelés néhány hete alatt nincs mivel motorozni úgyhogy mégegyszer azt javaslom figyelj oda nagyon a vételnél!! amúgy ez minden típusra igaz de talán a régi dr-eknél mégjobban mert alapból is drágák és kicsit jobban tűri ha szutykolják a blokkját viszont egy husky képes azonnal felrobbanni műtét után a dr meg átmegy az új gazdihoz még és ott hal meg az a bajság hogy láttam jó dr-t 500-600 -ért de akkor kicsit többé mást vennék vagy annyiért egy jó 2T gépet ami azért nagyon meggyalázza dr-t bárhol!
jó reggelt fórumlakók! már rég nem voltam bár bele bele kukkantottam a topikba de már ledolgoztam a lemaradást és naprakész lettem mostanra ...... most csak üdvözlök mindenkit aloha aztán majd firkálok is !! ja a dr-ről úgylátom mindent tudtok ! amúgy sok a dolgom azért nem vagyok...... alig motorozok ....nincs is motorom egy se ...sajna .....de .......napok kérdése és lesz....... akkor majd jelentkezek... háj!
Vazeee! azt hittem már hadseregnek sütök...Hihetlen mennyiség, megpucoltam egyedül 3,5 kiló krumplit...lereszeltem...és kész vagyok tőle. De sajnos nem tégla krumplik voltak, hanem nyúlbogyó méretűek..
A DR-re visszatérvae lehet ezzel ilyeneket csinálni!:
ui.: Jóccakát mindenkinek
most szivatsz?mért kell a kicsit bántani?
erre van 1 sztorim
srác befújta mttóménmivel a bőrülést és olyan csúszós lett h minden fékezésnéllecsúszott az ülésről ja szilikonnal(szép fényesre akarta csin) motoroztunk és fékezésnél mindig röhögtem(robogója van)
az qvajó az rx eszik annyit ha 8,5-9ezren használom
gondolom pályán 1lerrel többet bekajál
sztem tanuló 350esnek jó lenne meg az amit belinkletem teccene is bitubó teló van rajta:Dmeg fel lett újítva csak gondolom elkel mire nekem kellen:(
hát annyit jelent, hogy ha jó állapoban van akkor ezzel még bőven jól jársz mert motorozható a mi igényeink szerint is és ami neked fontos keveset eszik ja és ha megunod el tudod adni!
csak husky igaz?huskyt úgyse találok vagyis csak olyat ami meghaladja a pénztárcám kapacitását
jól van csakk vicceltem
azért még mondhattok pár tipust(tom h vissza kéne olvasni, de nincs hangulatom hozzá)
Zoozee mondta h KTM csak 2000 felett.Erröl vmi vélemény adat??Elöre is kösz Ktm
oké kössz mindenkinek, zoozee most kicsit elrettentem a dr-től:S
szia riga jól megsértettétek husky-t a múltkor wukkal már nem is motorozik velünk se inkább csak titokmotorozik egyedül a városba vagy lehet hogy csak fél endúrózni ?
amúgy nem sokat írtatok az éjjel ez ne forduljon elő mégegyszer
evenx németezzünk vagy lemondtál az eladási reklámhadjáratról?
amúgy tényleg vigyázni kell a dr-rel ki kell fogni mert rengeteg kókány szervizelést láttam csak, hogy el tudják adni összeszögelték és általában a vezérlés környékén sok a kókányság mert drága teljesen felújítani vez.tengely, himbák, lánc, lánckerék ,szelepek stb. közel 100 forintos kérdés és szívesen hegesztgetik föl a kopott dolgokat szelepeket stb. és ezek néhány hét esetleg pár hónap /ha nem indítod be/ múlva elkopnak és zokniig kell zsebbe nyúlni ilyenkor ! úgyhogy zsákbamacska ez is de hát mi nem az
ezt csak azért írom oda hogy vigyázz melyiket veszed meg ,hogy melyik az olcsóbb drágábban venni egy újabb szépet és motorozni vele jókat nyugodtan nulla ráköltéssel vagy venni olcsóbban 300-400 ezerért egy szemetet amire otthon az első héten rádobsz egy kilót vagy ne adj Isten kettőt és még mindig nemlesz újabb a pénztől a lovad max. kicsit jobb! ja és a szerelés néhány hete alatt nincs mivel motorozni úgyhogy mégegyszer azt javaslom figyelj oda nagyon a vételnél!! amúgy ez minden típusra igaz de talán a régi dr-eknél mégjobban mert alapból is drágák és kicsit jobban tűri ha szutykolják a blokkját viszont egy husky képes azonnal felrobbanni műtét után a dr meg átmegy az új gazdihoz még és ott hal meg az a bajság hogy láttam jó dr-t 500-600 -ért de akkor kicsit többé mást vennék vagy annyiért egy jó 2T gépet ami azért nagyon meggyalázza dr-t bárhol!
A DR-re visszatérvae lehet ezzel ilyeneket csinálni!:
ui.: Jóccakát mindenkinek
jó éjt fiúk!
erre van 1 sztorim
srác befújta mttóménmivel a bőrülést és olyan csúszós lett h minden fékezésnéllecsúszott az ülésről ja szilikonnal(szép fényesre akarta csin) motoroztunk és fékezésnél mindig röhögtem(robogója van)
gondolom pályán 1lerrel többet bekajál
sztem tanuló 350esnek jó lenne meg az amit belinkletem teccene is bitubó teló van rajta:Dmeg fel lett újítva csak gondolom elkel mire nekem kellen:(
dr350 vs husaberg fe350 menniyt esznek??
dr az 4-5körül?a husaberg meg 6-7?
na most akkor lehet dr ha pályázni is akarok vagy nem?