szewasztok !!
na itt vagyok tegnap sajnos elkallódtam az erdők mélyén és este értem csak haza sötétbe , de nagyon jót motoroztunk! ez vigasztal
xlzx
az a baj , hogy a kétszemély meg az egyszemély beállításkülönbségét a rugóelőfeszítéssel kéne igazság szerint beállítani ! /nem a csillapítássokkal/
miért még be se állítottad a motort mikor vetted a súlyodhoz ?
azt talán akkor lehet kihagyni új motor vétele esetén ha előző gazdi dekára ugyanolyan volt mint te !
először ez volna a fontos sőt most annyi a kérdés, hogy a telódon a rugóelőfeszességet mivel állítod ?
/ilyen két anyával mint a képen ?/
amúgy zoozee,ez a telós cucc...fönt akkor ugye a +felé kell tekergetnem hogy kemény legyen,alul meg a föntinek pont az ellentétes irányába? utcára akarom kb belőni h kemény legyen,2 ember alatt se süllyedjen össze mondj nekem vmi okosat plz
Mi van itt kérem szépen! népótó fórum?
1.9tdi t mindbe, és ducató adagolót! az a vér, csakis. Amúgy nem szeretem a népótókat.ferdeszemű tecsnics forever!
Nah léptem aludni!
Mesélj ha ráérsz ha most sikerül egy 125öst venni az nekem nagyon sokáig meglesz...
Bár nem is kell, úgy gondolom, hogy nézek TS-R t is meg CRM-et is, és amelyikböl találok jó áron jó állapotba az lesz a befutó, azért RX-et is nézegetek...
az hogy beleér a dugóba csak a gazdájánask vagy a szerelőjének a trógersága miatt lehet.
nikasilos a emlékeim szerint acél perselyes a tsr, de ha nicasilos az se baj. dugó lehet hozzá kapni a pink motors nál olyan 20-23 ezer körül van. a főtengely felujitó az 18-20 körül a többi alkatrészre nem tok árat.
de lehet hozzá mindent kapni. mostanában elég sok darabot hoztak be belőle kintről tehát tudsz válogatni rendesen.
crm el nincs nagy tapasztalatom, ott a név magáért beszél.
viszont az rx.. hát azt inkább hadjuk.
Értem, köszi szépen!
De mégis mi a véleményed neked mégis nagyobb rálátásod van mint nekem, ha kell egy dugó, főtengely, ne adj Isten henger, akkor lehet szerezni? Valamit akartam még, de elfelejtettem
Ja megvan, ennek milyen a powerja elektronikus vagy mechanikus? Mert az RM mechanikus poweréről azt hallotam hogy nem vmi jó....Alacsony fordulaton beleérhet a dugóba, nem tom ennek mennyi a valóság alapja....
na itt vagyok tegnap sajnos elkallódtam az erdők mélyén és este értem csak haza sötétbe , de nagyon jót motoroztunk! ez vigasztal
xlzx
az a baj , hogy a kétszemély meg az egyszemély beállításkülönbségét a rugóelőfeszítéssel kéne igazság szerint beállítani ! /nem a csillapítássokkal/
miért még be se állítottad a motort mikor vetted a súlyodhoz ?
azt talán akkor lehet kihagyni új motor vétele esetén ha előző gazdi dekára ugyanolyan volt mint te !
először ez volna a fontos sőt most annyi a kérdés, hogy a telódon a rugóelőfeszességet mivel állítod ?
/ilyen két anyával mint a képen ?/