Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewasztok !!
na itt vagyok tegnap sajnos elkallódtam az erdők mélyén és este értem csak haza sötétbe , de nagyon jót motoroztunk! ez vigasztal

xlzx
az a baj , hogy a kétszemély meg az egyszemély beállításkülönbségét a rugóelőfeszítéssel kéne igazság szerint beállítani ! /nem a csillapítássokkal/
miért még be se állítottad a motort mikor vetted a súlyodhoz ?
azt talán akkor lehet kihagyni új motor vétele esetén ha előző gazdi dekára ugyanolyan volt mint te !
először ez volna a fontos sőt most annyi a kérdés, hogy a telódon a rugóelőfeszességet mivel állítod ?
/ilyen két anyával mint a képen ?/
reggelt
jó reggelt,erős napot
aloha
amúgy zoozee,ez a telós cucc...fönt akkor ugye a +felé kell tekergetnem hogy kemény legyen,alul meg a föntinek pont az ellentétes irányába? utcára akarom kb belőni h kemény legyen,2 ember alatt se süllyedjen össze mondj nekem vmi okosat plz
ezis ugyanolyan mint a mienké
mienk is 94 es
csak nem enyire szép
de lehet,hogy ez a motor nem is műköüdöképes
ne itt legyünk aktívak...találkozzunk a várnál...wááá már ideje lenne zoozee gyertek ti is
Jó reggelt!
Remélem ma kicsit aktívabbak lesztek....
Mára is jó reggelt, erős nyakat!
Aááááaaaa, RX mania, Golf mania.
Zsír verdák, jó erősek. Gondolom kivétel nélkül padon mért értékek
Mi van itt kérem szépen! népótó fórum?
1.9tdi t mindbe, és ducató adagolót! az a vér, csakis. Amúgy nem szeretem a népótókat.ferdeszemű tecsnics forever!
Nah léptem aludni!
király az xt szép !
egy ilyen inkább kéne a garázsba a régi helyett nem standar?
van rajt rendszám
gondolom disz motor
Nem rosz, de enyi pénzböl amiböl ezt csinálta szntem vehetett volna egy rendes s.motot is, bár ki tudja mire használja....
baz,ezt nézétek
bikepics.com/pictures/538350/
94 es xt
Hát, az YZ125 6 sebességes tudtom szerint
Na mára tiplizek
Kösz mindent Kishapsi!
Mára inkább, de majd reggel kívánok holnapra is

Háá, csak köszöntem.
ja,akor énis
jó napot,erős nyxakat
de enek mi értelme?
Ma már jó napunk és erős nyakunk van neked köszönhetően, vagy esetleg előre kivántad holnapra?
kető kérdésem lennne
az yz hány sebeséges?5 vagy 6

a másik:
mien fajta yamaha ez:
6 sebeséges
cross
125 ös
enyit mondott róla haver
Szerinted megmérte?

Ja, jó napot, erős nyakat!
kishapsi
érdekelne,hogy a husky hány kiló volt?
Mesélj ha ráérsz ha most sikerül egy 125öst venni az nekem nagyon sokáig meglesz...
Bár nem is kell, úgy gondolom, hogy nézek TS-R t is meg CRM-et is, és amelyikböl találok jó áron jó állapotba az lesz a befutó, azért RX-et is nézegetek...
az hogy beleér a dugóba csak a gazdájánask vagy a szerelőjének a trógersága miatt lehet.

nikasilos a emlékeim szerint acél perselyes a tsr, de ha nicasilos az se baj. dugó lehet hozzá kapni a pink motors nál olyan 20-23 ezer körül van. a főtengely felujitó az 18-20 körül a többi alkatrészre nem tok árat.
de lehet hozzá mindent kapni. mostanában elég sok darabot hoztak be belőle kintről tehát tudsz válogatni rendesen.
crm el nincs nagy tapasztalatom, ott a név magáért beszél.
viszont az rx.. hát azt inkább hadjuk.
Értem, köszi szépen!
De mégis mi a véleményed neked mégis nagyobb rálátásod van mint nekem, ha kell egy dugó, főtengely, ne adj Isten henger, akkor lehet szerezni? Valamit akartam még, de elfelejtettem
Ja megvan, ennek milyen a powerja elektronikus vagy mechanikus? Mert az RM mechanikus poweréről azt hallotam hogy nem vmi jó....Alacsony fordulaton beleérhet a dugóba, nem tom ennek mennyi a valóság alapja....